Bár 1 nappal a hivatalos tiltás előtt volt, azért elmehet a picsába.
Nagyszülők meg nyilván szégyellték elküldeni így dumáltak vele vagy egy órát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. március 19., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 19., csütörtök 13:39
Értem.Babinho írta: Eü dolgozó. Kórház
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 19., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. március 19., csütörtök 13:10
Itt, Szigetváron, az egyik pékség már szabályozza. Egyszerre csak 4 ember lehet bent, azok is 1 méter távolságra.___Samy___ írta: En reggel beugrottam a pékségbe hazafelé jövet, mondanom sem kell, hogy tele volt idosekkel. Kajak nem ertem, hogy mindent elhisznek, amit a tv-ben látnak, de ezt nem.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 19., csütörtök 12:53
Milyen hiteles infok?Babinho írta: Tegnapi infó alapján nyíregyházán 9 koronás beteget kezeltek, 5 gyanúsat vittek be csak tegnap a mentők, ma pedig meghalt egyikük.
Ezek elég hiteles infok.
Tehát ma van halott,kíváncsi vagyok ez visszaköszön e az adatokkal majd később.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 19., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 19., csütörtök 12:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 19., csütörtök 12:17
Tanúsítom. Sokat nem vagyunk kint de most vittük le a kutyust egy körre és itt a lakóparkban is nagy nyugi van, a gyógyszertárban egy ember várakozott kint, a Prímaba gyorsan beszaladtam és volt kb minden, rajtam kívül egy-két ember volt, egyik se idős.kierkegaard írta: Hala egnek itt a 11.kerhen nincs szo panikrol. Se a gyogyszertarban se az allees intersparban se a moriczi lidlben.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 19., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 19., csütörtök 11:50
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 19., csütörtök 11:47
Látom ez egy Lidl. Én tegnap voltam a lidlben itt Romániában. Én is kellett várják 15 percet mert kevesebb embert engedtek be. A parkoló megsem volt telve de már sor volt. Normál időszakban pl ünnepek előtt ennél sokkal több vásárló volt csak akkor nem volt korlátozás és a boltban nyomorgott mindenki. Egyszóval nem minden a kormány hibája...és én örültem hogy szellős volt bent az üzlet és inkább vártam kint 15 percet mint hogy a pofámba masszon mindenki. Nyilván megugrik a vásárlási kedv. Másrészt ha azt mondaná a kormány hogy gond van az ellátással és kifogynak a készletek az szerinted hova vezetne? Kicsit gondolkodjunk szerintem...Kerlon írta: Kormányszerint nincs bolt krízis![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 19., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. március 19., csütörtök 11:21
Persze csak amit mutattak ott az volt a baj,hogy ilyen osztálykirándulás szerűen nyomultak az emberek 10-15 fős társaságokban stb.Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 19., csütörtök 11:20
Jah, én is valahogy így csinálom, amíg nincs teljes off.Professore írta:Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...p.csabi1 írta: Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.![]()
Nem is értem...
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 19., csütörtök 11:08
Mondjuk lehet ezt felelősen is tenni. Nekem egy hete van otthon az 5 éves bezarva a lakásba. Lassan szetszedi a házat. Játszóterek lezárva meg egyébként se vinném oda. Tegnapelőtt fogtam kivittem a közeli erdőbe szuper volt. Ember egy száll sem sehol. Ha meg ott is benyeli a vírust akkor nekünk csengettek. Persze nem csinálok belőle sportot de amíg jó az idő addig három naponta ki fogom vinni, addig amíg nincs (sok) ember...p.csabi1 írta: Amúgy tegnap már a TV mutogatta az embereket ahogy piknikeznek a parkokban meg sétálnak kirándulnak.![]()
Nem is értem...
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 19., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Teeekiii » 2020. március 19., csütörtök 10:58
Mindenesetre elérték azt, hogy az idősek eltűntek az utcákról és az üzletekbőlmajor írta:Nem a kijárási tilalommal oldották meg hanem a 150.000 dináros büntetéssel, a nyugdíjasok a pénzüket jobban féltik mint az életüket.Teeekiii írta:
Igen este 8 és reggel 5 között mindenkire vonatkozik.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. március 19., csütörtök 10:46
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem