btw az oroszok hogy usztak meg ennyire ?az oroszoknál 5 év börtön.
100 fertozott egy ekkora orszagban, kina, korea es japan mellett fekszik.
a jo oreg vodka vagy csak ferditett szamok ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 16., hétfő 22:14
btw az oroszok hogy usztak meg ennyire ?az oroszoknál 5 év börtön.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 16., hétfő 22:14
lemaradtam.Steve írta: Amúgy még annyit tudok leírni, hogy miután két napot baromi szarul voltam hirtelen jól lettem. Akartam menni dolgozni is.De hirtelen megint furán lettem.
Ezt akiknek nincs súlyos tünetei, azok szintén írják. Érdekes dolog ez.
Annak piszkosul örülök, hogy se 40fokos láz, se tüdőgyulladásom nincs(megnézték ezt legalább).
Viszont ez a fura érzés, hogy totál offon vagy nem túl kellemes.A fuldoklósdi meg rohadt szar volt.
Mindenesetre én remélem kikpipálom ennyivel a dolgot és megúsztam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 16., hétfő 21:54
Forrasaim szerint.___Samy___ írta: Ez már fix?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 16., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 16., hétfő 21:47
Csütörtöktől.___Samy___ írta: Én azt mondom, hogy már a héten be lesz vezetve a kijárási tilalom. Minden bizonnyal ez lesz az egésznek a vége. A mostani felmegoldasok nem sok mindenre jók.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 16., hétfő 21:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. március 16., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 16., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 16., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. március 16., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 16., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. március 16., hétfő 20:53
ezt most nem értem? akkor a kormány kamuzik? nem is 39 van hanem már 689 fertőzött?Anthony írta:https://index.hu/belfold/2020/03/16/kor ... m_eletkor/Koronavírus: nálunk szenzitív adat az, amit a legtöbb európai ország közöl
Nem hozzák nyilvánosságra a fertőzések területi adatait, nem ismert a fertőzöttek neme és kora. Müller Cecília szerint tiszteletben kell tartani a személyiségi jogokat.
Az igen, csak gratulálni tudok
Nincs teszt, nincs vírus.
Ha van vírus nem közöljük le.
Ergo nincs vírus.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. március 16., hétfő 20:51
JobbulástSteve írta: Amúgy még annyit tudok leírni, hogy miután két napot baromi szarul voltam hirtelen jól lettem. Akartam menni dolgozni is.De hirtelen megint furán lettem.
Ezt akiknek nincs súlyos tünetei, azok szintén írják. Érdekes dolog ez.
Annak piszkosul örülök, hogy se 40fokos láz, se tüdőgyulladásom nincs(megnézték ezt legalább).
Viszont ez a fura érzés, hogy totál offon vagy nem túl kellemes.A fuldoklósdi meg rohadt szar volt.
Mindenesetre én remélem kikpipálom ennyivel a dolgot és megúsztam.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 16., hétfő 20:51
Itt volt egy csavo, aki nem tartotta be a karantent, a szomszedja meglatta, majd ugy megverte, hogy mentot kellett hivni.Kercsó írta: Romániaban 1,5 millió forint a bünti, ha valaki nem tartja be a karantént.
az oroszoknál 5 év börtön.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 16., hétfő 20:50
https://index.hu/belfold/2020/03/16/kor ... m_eletkor/Koronavírus: nálunk szenzitív adat az, amit a legtöbb európai ország közöl
Nem hozzák nyilvánosságra a fertőzések területi adatait, nem ismert a fertőzöttek neme és kora. Müller Cecília szerint tiszteletben kell tartani a személyiségi jogokat.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 16., hétfő 20:47
Én passzív-agresszívan tiltakozom mint Gandhi. Csak azt veszem meg amire szükségem van, pár napra elegendő kajám van, mint általában. Meg ilyen-olyan befőttek meg lefagyasztott húsok tavalyról.'shutterisland írta:
jah, amugy a spajzolassal kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 16., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. március 16., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 16., hétfő 20:34
magyarországon egy buki simizéssel egybekötött ejnye bejnyeKercsó írta: Romániaban 1,5 millió forint a bünti, ha valaki nem tartja be a karantént.
az oroszoknál 5 év börtön.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 16., hétfő 20:27
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem