Meg kell venni 60ért, majd kölcsön adni a Dortmundnak.Bencze írta: AS szerint a Rennes 60 millio eurot var Camavingaert. Dortmund 50-et fizetne.
apró érte, szerintem
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 17., kedd 7:03
Meg kell venni 60ért, majd kölcsön adni a Dortmundnak.Bencze írta: AS szerint a Rennes 60 millio eurot var Camavingaert. Dortmund 50-et fizetne.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. március 17., kedd 1:45
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. március 16., hétfő 19:25
Ezt már sokszor olvastam. Hagyjuk már ezt hogy, 30-on felül meg már öreg valaki. Simán lehet 33-34 évesen is még top játékos. Ma már kitolódott a határ szerintem és ő pont nem olyan, aki az edzéseknek köszönhette a dinamikáját. CR-en pl sokkal jobban látszott 30on felül, hogy belassult, mint pl. Messin. Szóval simán van még benne szerintem 4-5 év csúcs football, már ha nem zabálja halom számra a hambikat.KAG írta: az hogy addigra 30 lesz (olyan játékosként aki a dinamikájából él)
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 16., hétfő 13:58
Jelenleg semmi jel nem utal arra, hogyha vissza is tér, komoly szinten fog játszani.ekissm írta:
Egyébként, ha az EB elmarad és május júniusban letolják a BL-t és a bajnokságot, akkor, arra még vissza is térhet Hazard és még akár egy aranylabdás produkciót is nyújthat.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 16., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 16., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: ekissm » 2020. március 16., hétfő 12:26
Egyébként, ha az EB elmarad és május júniusban letolják a BL-t és a bajnokságot, akkor, arra még vissza is térhet Hazard és még akár egy aranylabdás produkciót is nyújthat.KAG írta:Adnám.Berti írta: Több angol forrás szerint a nyáron Mane az elsőszámú célpont, akiért akár 140 millió fontot is le tenne Perez. Angol forrás, kezeljük a helyén.![]()
Mané+Haaland.
Egy Hazard-Haaland-Mane sor nem mutatna szarul. Legalábbis papíron nem.
Persze ebben is bőven vannak kérdések.
Haaland one season wonder?
Hazard-nak mennyire tesznek be a sérülések? Ha jól tudom 2x uoda sérült egymás után és fiatalnak se mondanám.
Konkrétan ott tartunk, mintha most nyáron elhoztuk volna ingyen.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 16., hétfő 10:21
Adnám.Berti írta: Több angol forrás szerint a nyáron Mane az elsőszámú célpont, akiért akár 140 millió fontot is le tenne Perez. Angol forrás, kezeljük a helyén.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 16., hétfő 10:18
Lehet benne ráció, Zidane mar ket eve akarta.Berti írta: Több angol forrás szerint a nyáron Mane az elsőszámú célpont, akiért akár 140 millió fontot is le tenne Perez. Angol forrás, kezeljük a helyén.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. március 16., hétfő 10:05
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. március 15., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 15., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. március 15., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 18:19
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. március 12., csütörtök 19:59
Jóvanna, alázni nem kellRealista24 írta:UEFAdennson írta:
Biztosan én?![]()
@UEFA
In the light of ongoing developments in the spread of Covid-19, UEFA has invited various stakeholders to discuss European football’s response to the outbreak.
Discussions will include all domestic and European competitions, including UEFA EURO 2020.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 19:32
La Liga első számítások szerint 700 milliótól esik el.Professore írta:Ez is egy magoldas csak ettől még ott van a gazdasági vetülete a dolognak. Fizukat ki kell utalni (max vis majorat hirdetnek akkor nem biztos) elmaradnak komoly bevételek a jegyeladasbol, az UEFA pénzek is töredéke lenne stb. Közvetítési díjak is jó kérdés mert azt ugye egy teljes szezonra perkaljak ki. Érdekes lesz az biztos.Faust írta: Szerintem egyszeru, nincs se bajnok, se kieso. Szerintem igy korrekt.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 12., csütörtök 19:30
A lényeg az akart lenni hogy azért vannak kényszerítő tényezők amelyek nem a bajnokság végleges lezárást támogatják hanem egy átmeneti felfüggesztést. Ami nekünk végül is jó. Persze ha elhuzodik hónapokig a járvány akkor nem kérdés hogy nincs más út.Faust írta: Hát ne haragudj de pont leszarom a játékosok fizetéseit, nem tudnak belőle félrerakni?Az alkalmazottakat szerintem 2-3 hónapig tudnák fizetni tartalékokból, utána pedig csak normalizálódik a helyzet.
Kíváncsi leszek.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. március 12., csütörtök 16:59
de ha elhúzodik ez a szar még 3hónapig hogy fejezik be? (remélem nem, szerintem a tartós meleg nem fog jót tenni a virusnak)kodo írta:Nem lenne fair, a top4 csapatok valtoztak.RealMadridFanatic írta: Akik idén is. Vagy valamilyen koefficiens alapján legfeljebb.
At kell rakni az ebt, a szezont meg be kell fejezni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 12., csütörtök 16:11
Nem lenne fair, a top4 csapatok valtoztak.RealMadridFanatic írta: Akik idén is. Vagy valamilyen koefficiens alapján legfeljebb.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. március 12., csütörtök 16:03
Hitelesebb források is átvettékBencze írta:L’Realista mar napokkal ezelott lehozta a hirt.Pad'em írta:
L'Equipe szerint EB át lesz rakva 2021-re![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem