Nem tudok többet leirni mint, amit Sankonak valaszoltam.Realista24 írta:De most akkor fix az van neked? Mert írhatnál blogot ideSteve írta:
1 hete meg itt is volt aki röjögött rajtam/raktunk, hogy ez csak egy sima megfazas, egy sima virus.Felesleges hiszti es majd elmulik.
Probaltam többször leirni, hogy ennek nem csak egeszsegügyi, de nagyon sulyos gazdasagi hatasa is lesz. Többen ertettek/egyetertettek.
Szoval a forum 99% szerintem ertelmesebb mint az emberiseg nagy resze.![]()
Igazabol mindenkinek minket kellene kerdezni. Elektronika es off topic mindent megold.![]()
![]()
Vettek vert, ami kimutatta, hogy virus van a szervezetemben.Többet nem tudok 100% biztosra.
Minden ugy indult mint ha meg lennek fazva, majd bedurvult.A mult heten annyira offon voltam, amit meg sosem tapasztaltam.
Felebredtem elözzö elötti vasarnap, hogy fuldoklok. Akarmennyire akartam levegöt venni piszok nehezen ment. Köhögtem.Lazam volt. Kikeltem az agybol kiültem a kanapera de nem segitett. Felebresztettem a felesegemet, hogy ha durvulna az allapot hivjon mentöt. Ültünk kb egesz ejszaka. Majd a semmiböl hanytam egyet kb ejjel 2-kor utana könnyebb volt kicsit lelegezni, plusz kialltam a teraszra többször. Majd elaludtam. Reggel köhögve keltem.Annyira gyenge voltam, hogy nem birtam a wc-re se menni. Na ilyet meg nem nagyon ereztem.
Felkerestem egy online orvost. Video telefonaltunk. Elküldött vervetelre es kiirta a legerösebb köhöges ellenit. El kellett kocsival mennem a vervetelre, de 5 percig gondolkoztam, hogy hogyan inditsam be az autot, nem talatam a start-gombot, annyira offon voltam.
A vervetel kimutatta, hogy virusom van. Majd beparaztam.

Utana el akartam menni koronavirus ellenörzesre, de itt van egy központi szam, amit hivni kell ök döntik el mehetsz-e.Magadtol nem mehetsz, hogy ne fertözz masokat.
De azok elhajtottak, hogy fiatal vagyok, amugy egeszseges, nem voltam külföldön, igy nincs keret lecsekkolni mindenkit.
Van egy irani haverom/ismerösöm, szerintem töle kaptam el. Utolag mondta, hogy neki voltak fertözött ismerösei. A lanyom köhög, asszony csak ket napig köhögött, ö total jol van.
Most mar jobb. Neha höemelkedesem van, fazok, gyenge vagyok es elkezdek köhögni. Amugy ma mar dolgoztam itthonrol es egyre jobb minden.
Nagyjabol ez a sztorim. Az idegesit, hogy 100%-ra nem tudhatom meg, hogy az-e. Olvastam beszamolokat, kb mindenki akinek nem brutal sulyos hasonlokat ir.