Süti írta: Igazából imádom ezt a topikot, reggel 9kor vége az általunk ismert világnak, este 8kor azért még megbeszéljük hogy hogyan lehet rendben a pacek karantéban is.![]()

Hát ezen hangosan felröhögtem

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 20:23
Süti írta: Igazából imádom ezt a topikot, reggel 9kor vége az általunk ismert világnak, este 8kor azért még megbeszéljük hogy hogyan lehet rendben a pacek karantéban is.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 15., vasárnap 20:17
Lehet epp a jövőbe néz.ziro4vr írta: És LG még be se írt ide, pedig meghallgatnám intelmeit.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 15., vasárnap 20:16
Vásárolni van a lottónyeremenybőlziro4vr írta: És LG még be se írt ide, pedig meghallgatnám intelmeit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 15., vasárnap 20:15
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. március 15., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 19:59
Otthon senki nem látja, calma.alexoxladjackoxi írta: Az a baj, nekem pálcikaember testalkatom van, és nagyon xarul állna a kopaszság, kb. mint egy rákos, úgy néznék szerintem ki. Még meglátom, kedden terveztem egyébként menni, de nem biztos, hogy erőltetni kéne. Már 2-3 hete el akarok menni, de persze, hogy halogattam.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 15., vasárnap 19:58
Nem többször mint máskor..Realista24 írta: Remélem nem nyalogattál kilincset, mint Varga Viktor![]()
Egyelőre nálunk még be kell járni az irodába, nincs (még) tömeges home office. Egy amerikai olajcégnél dolgozom, az olajár mellett most másodlagos egy ilyen holmi gyilkos vírusziro4vr írta: Örülök hogy otthon a budiban vagy ha lemész kalácsért akkor gizda a frizurád.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. március 15., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 15., vasárnap 19:55
Örülök hogy otthon a budiban vagy ha lemész kalácsért akkor gizda a frizurád.sebydani írta: Én pénteken voltam, kell a gizda frizura![]()
Ott is próbálkoznak egyébként mindenféle módszerrel a fertőtlenítés érdekében, valahogy ott nem féltem. Annak viszont nem örültem, hogy metróznom meg villamosoznom kellett![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 15., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 15., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 19:52
Gratulálok, de legalább a kezedet megmosodsebydani írta: Én pénteken voltam, kell a gizda frizura![]()
Ott is próbálkoznak egyébként mindenféle módszerrel a fertőtlenítés érdekében, valahogy ott nem féltem. Annak viszont nem örültem, hogy metróznom meg villamosoznom kellett![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 15., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 15., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 15., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 15., vasárnap 19:43
Ahol én voltam, ott előtte fertőtlenítettek ózonos készülékkel, én voltam az első vendég. Nem tudom ér-e, ért-e valamit.alexoxladjackoxi írta: Ti fogtok fodrászhoz menni a következő hetekben? Nyilván ez egy olyan dolog, ami eltörpül az egészséggel szemben, de nekem már nagyon esedékes lenne, 2 hónapja nem voltam, és hezitálok, hogy érdemes-e elmenni. Azért csak nem szívesen jár igénytelenül az ember az utcán, én legalábbis nem. Most se szívesen megyek már el olyan helyekre, ahová nem muszáj, de mi van ha idővel csak rosszabbodik a helyzet, ami szinte borítékolható is igazából, éppenséggel nem annyira akarok úgy kinézni majd 3 hónap múlva, mint egy ősember.![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. március 15., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 15., vasárnap 19:19
Ezt pont azért írtam mert tegnap megneztem egy RTL híradót. Nem kellett volna mert a gyomrom felfordult az ellenzéki pártok nyilatkozatai többségétől. Azzal egyetértek hogy igazuk volt abban hogy le kellett állítani a közoktatást meg abban is hogy néhány polgármester erkölcstelen módon kihasználta a megnövekedett mozgásterét de a legtöbb "javaslatunk" az kritikán aluli és egy célt szolgál csak alá ásni a kormánypart és a kormány hitelességét. Ez is erkölcstelen magatartás ilyen időkben.El Sie7e írta:ez az ellenzékről itthon nem mondható el, sőt a szakszervezeteken és egyéb kamarákon, médiumokon keresztül, szócsövüknek használva azokat még inkább uszításba és álhírgyártásba kezdtekProfessore írta: Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
Ja és van régi-új kisebbségben működő kormányunk. Hurrá! Szintén dicséretes hogy az ellenzék nem populista kampanyüzemmódban tolja hanem meglepő módon önmérsékeltet gyakorol.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 15., vasárnap 19:09
Mindig is tudtam hogy thai prosti vagy.nmate írta: Nem sokáig tudnék fentmaradni a pénzemből, költök minden szarra, mintha nem lenne holnap, de elég stabilnak mondható a munkám, legalábbis a szakmám.
(kopp-kopp)
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. március 15., vasárnap 19:04
ez az ellenzékről itthon nem mondható el, sőt a szakszervezeteken és egyéb kamarákon, médiumokon keresztül, szócsövüknek használva azokat még inkább uszításba és álhírgyártásba kezdtekProfessore írta: Más. Itt Romániában bejelentette az oktatási miniszter hogy teleiskola lesz hétfőtől a kozszolgalati tévén 9-13h a 8 osztályosoknak, délután meg az érettségire készülő osztályoknak. Kivételesen ez jó húzás mert az internet penetrációja a rurális térségben elég pocsék.
Ja és van régi-új kisebbségben működő kormányunk. Hurrá! Szintén dicséretes hogy az ellenzék nem populista kampanyüzemmódban tolja hanem meglepő módon önmérsékeltet gyakorol.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem