Bencze írta:L’Realista mar napokkal ezelott lehozta a hirt.Pad'em írta:
L'Equipe szerint EB át lesz rakva 2021-re![]()
Csak a hitelességem sokat romlott Pogba óta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 16:03
Bencze írta:L’Realista mar napokkal ezelott lehozta a hirt.Pad'em írta:
L'Equipe szerint EB át lesz rakva 2021-re![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2020. március 12., csütörtök 15:53
L’Realista mar napokkal ezelott lehozta a hirt.Pad'em írta:L'Equipe szerint EB át lesz rakva 2021-reYazid írta: nem értem miért nem lehet az hogy töröljenek mindent, bajnokságok, bl, eb. nba meg nhl szezonok is maradtak már ki na és puff.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. március 12., csütörtök 15:49
L'Equipe szerint EB át lesz rakva 2021-reYazid írta: nem értem miért nem lehet az hogy töröljenek mindent, bajnokságok, bl, eb. nba meg nhl szezonok is maradtak már ki na és puff.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 12., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 12., csütörtök 15:45
Ez is egy magoldas csak ettől még ott van a gazdasági vetülete a dolognak. Fizukat ki kell utalni (max vis majorat hirdetnek akkor nem biztos) elmaradnak komoly bevételek a jegyeladasbol, az UEFA pénzek is töredéke lenne stb. Közvetítési díjak is jó kérdés mert azt ugye egy teljes szezonra perkaljak ki. Érdekes lesz az biztos.Faust írta: Szerintem egyszeru, nincs se bajnok, se kieso. Szerintem igy korrekt.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 12., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 12., csütörtök 15:31
Ki indulna jovore az europai kupakban?Yazid írta: nem értem miért nem lehet az hogy töröljenek mindent, bajnokságok, bl, eb. nba meg nhl szezonok is maradtak már ki na és puff.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. március 12., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. március 12., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 12., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 12., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 15:07
UEFAdennson írta:Biztosan én?Realista24 írta:
Rossz vágányon vagy.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 15:03
Aki centire van a kupától, annak az sem megoldás, ha jelenlegi állásnál lefújják a bajnokságot, mert akkor is ugyanott vannak.RealMadridFanatic írta:Én is ezt favorizálnám, de ez sem teljesen korrekt a másodosztályból feljutni vágyó csapatokkal szemben. Jobban belegondolva a kupaindulástól centikre lévő klubokkal is ez a helyzet. Viszont ez egy olyan kényszerhelyzet, amit el kell fogadnia mindenkinek.Faust írta: Szerintem egyszeru, nincs se bajnok, se kieso. Szerintem igy korrekt.
Mondjuk ha így odaadják a bajnokságot a Barcának, esélyes, hogy agyvérzés közelbe kerülök.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 12., csütörtök 15:00
Én is ezt favorizálnám, de ez sem teljesen korrekt a másodosztályból feljutni vágyó csapatokkal szemben. Jobban belegondolva a kupaindulástól centikre lévő klubokkal is ez a helyzet. Viszont ez egy olyan kényszerhelyzet, amit el kell fogadnia mindenkinek.Faust írta: Szerintem egyszeru, nincs se bajnok, se kieso. Szerintem igy korrekt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 12., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. március 12., csütörtök 14:47
db97 írta:Most ezt ugye nem gondolod komolyan?petiamadridista írta:
Egymás elleni meccsekkel lenne igazságos babrálni. Időt is lehet vele nyerni, meg hát mi jövünk ko belőle jobban.![]()
Egyébként ahol határon belül vannak pontszámban ott az lenne a legigazságosabb megoldás. Most ez elfogultság nélkül.Hogy igazságosabb az egymás ellenit nézni, mint az aktuális pontszámot... Meg mit jelent az, hogy határon belül? Ki mondja meg? Azért egy szintet tartsunk már.
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 12., csütörtök 14:35
d.gergo írta:Mondjuk azt mar csak en fuztem hozza, nem jelent semmitKAG írta:
Cikk vége is "...amennyiben a bajnokságot egyáltalán befejezik a 2019/2020-as szezonban."![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. március 12., csütörtök 14:24
Mondjuk azt mar csak en fuztem hozza, nem jelent semmitKAG írta:
Cikk vége is "...amennyiben a bajnokságot egyáltalán befejezik a 2019/2020-as szezonban."![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. március 12., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 12., csütörtök 12:48
Mickey írta:Marcelo is felépül.....ELSiete írta: Tibo legalább felépül. Talán még Hazard is.![]()
![]()
Komolytalanságot félretéve: mindenki vigyázzon magára, az egészség a legfontosabb!![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem