Ezt poénnak szántad?füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 11., szerda 13:08
Ezt poénnak szántad?füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 11., szerda 13:07
akkor még az index nem hozott le semmi cikket kb erről.füst írta:
Bőven tett arról az index ~800 cikkel, meg az összes többi hasonszőrű, hogy így legyen. Nagyon haragszom az összesre amiért nem tényszerű híreket írnak, hanem wuhan óta ijesztegetnek. Fele annyit is lehetne írni, és csak a lényeget, nem szenzációt hajhászva.
Jóhogy sokan úgy reagáltak, ahogy...
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 11., szerda 13:03
Bőven tett arról az index ~800 cikkel, meg az összes többi hasonszőrű, hogy így legyen. Nagyon haragszom az összesre amiért nem tényszerű híreket írnak, hanem wuhan óta ijesztegetnek. Fele annyit is lehetne írni, és csak a lényeget, nem szenzációt hajhászva.valószínűleg pont ellenkezőleg fog történni.
már 3 hete fellöktek a vérnyuggerek 10 kiló liszttel, most majd még inkább megbolondul az egyszerű hányada a magyaroknak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 11., szerda 12:58
füst írta: Remélem kitesz magáért a magyar, segítünk egymáson, és rendezetten, türelmesen viszonyulunk egymáshoz, mert most aztán mindannyiunknak ugyanaz az érdeke.
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 11., szerda 12:54
Én lelkiismeretesen otthon maradtam két hétig, nem kóricáltam semerre, miután a bnőm hazajött Milánóból. Ő volt szűrésen is, de szerencsére semmi, és így én is megúsztam eddig.Mi a helyzet pupakok? Karantenban van mar mindenki?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 11., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 11., szerda 12:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. március 11., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 10., kedd 22:12
köszi szépen!Fenoo írta:
Én 3 éve kezdtem újra horgászni, akkor vizsgáztam le és akkor 32 felelet választós kérdés volt és utána 10 halfelismerés. A halfelismerés elvileg szóbeli lett volna de nálunk ugyanúgy kivetíttették a képet a halról és csak le kellet írni a nevét.
Van egy vizsgára felkészítő könyv amit ha egyszer elolvasol simán átmész. Ide kattintva le is tudod tölteni
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. március 10., kedd 22:08
csababarca írta:Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 10., kedd 21:54
Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 21:48
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.csababarca írta: szeretnék kiváltani horgász engedélyt.
haverom bement egy helyre, majd közölték, hogy tegnap levizsgáztál, itt a pecsét, és kapta kézbe az engedélyt.
na most gondolom, nem mindig ilyen egyszerű a dolog.
ha igen, akkor egy vizsga miből áll?
Nem vagyok rutinos horgász, de szeretnék évi kb 10 alkalommal horgászni, szeretném szabályosan űzni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 10., kedd 21:46
igen, ezt néztem, de tavasz-ősz lenne amikor pecáznék, nyáron nem pl.revolver írta: ha csak szezonalisan pecazol, erdemes a turista jegyet kivaltanod, amit egy online vizsga utan kapsz meg 3 honapra, ezzel egy bottal horgaszhatsz. fontos, hogy evente csak egyszer lehet, szoval jol valaszd meg a kezdodatumot (pl nezd meg mikor van tilalom ahova jarnal, stb). persze napijegyet ugyanugy venni kell, de az az eves engedelynel is fennall.
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 10., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. március 10., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 10., kedd 21:02
hát én rohadt jól jöttem ki a szituból, ugyanis 7200 ft és rengeteg kínlódás helyett 3 ezerért ideadta az üzemorvos egy kb 10 perces vizsgálat után.Pipita írta:Így könynű, én épp beleálltam a tortúrába.sanko. írta: hát valószínűleg háziorvos függő, ugyanis az enyémnél az ajtóra ki van írva, hogy ekg labor stb... felhívtam az üzemorvosom, délután 5re megyek hozzá és ide is adja a papírt. hamarabb is eszembe juthatott volna, de azért nem semmi mit meg nem enged magának a házirorvos...![]()
Tegnap este elmentem a háziorvoshoz, egy óra várakozás után elmondtam hogy mit akarok, megvizsgált, kikérdezett, vérnyomást mért, és adott beutalóz laborba meg EKG-ra. Ma reggel mentem kórházba, vérvétel meg minden szar. Na most még ez sem elég, hanem majd valamikor egyszer megjön az eredményem. Azzal az eredménnyel mehetek megint a háziorvoshoz, megint megnéz, perkálhatok neki, aztán hogyha az is megvan, utána még jöhetek a kormányablakba. Tök jó. Azt hittem ez egy fél órás hadművelet lesz az életemből, de nem basszus, egy egész hét.
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 10., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. március 10., kedd 11:34
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 10., kedd 11:25
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem