Most volt ülés, amíg kijarasi tilalom van, 70% off fizubol, ezt akarjak.davi10 írta:Nem hinném, hogy igaz.Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Viszont az állítólag igaz, hogy Barto telefonon beszélt a 4 csk-val, és mind belementek a fizucsökkentésbe.
Közben Messi adományozott 1 millió eurót a koronavírus elleni harcra, vagy valami ilyesmire.

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Nem hinném, hogy igaz.Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Viszont az állítólag igaz, hogy Barto telefonon beszélt a 4 csk-val, és mind belementek a fizucsökkentésbe.
Közben Messi adományozott 1 millió eurót a koronavírus elleni harcra, vagy valami ilyesmire.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Uhh, savagekodo írta:Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
De am tok valid!
ZIDANE
Katalán államot, vagy a franciát?Realista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen elvileg 30% a terv. A maradék hetvenet fizesse az államEl Sie7e írta:nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.![]()
de amúgy tegnap ilyen cikket olvastam, csökkentik ők is a fizukat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nehogy véletlenül az legyen a megoldás h csökkentikRealista24 írta: Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.

de amúgy tegnap ilyen cikket olvastam, csökkentik ők is a fizukat
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom igaz e de a Barca kérte az államot hogy szálljanak be a fizetesekbe.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Úgy irod Messit mintha valami kiégett féllábú lenne.füst írta:És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
És ne feledjük hogy Messi és Suarez is öreg mint az országút. Tényleg remeknek igérkezik a nyár.Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Neymarert cserébe.davi10 írta:És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
Nálam Lautaro a befutó, emellett jön még a portugál srác (aki azóta 2 hónap alatt 2x lett a portugál bajnokság legjobbja), és ennyi. Nem kell más előre, pláne nem egy másik 100+-os Neymar, amikor a védelmet is rendbe kéne rakni.
Griezmann maradhat, az egyetlen támadó aki tud és akar is védekezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
És mégis kinek? Ahol szeirintem szóba jöhet az az Atleti, ManU, PSG. De ennyit senki nem fog adni érte.Realista24 írta: Griezmann eladó egy szazasert.
Remek nyarunk lesz, mind3 100+-os igazolást rásózzuk valakire, majd visszahozzuk a hülyegyereket, aki miatt az ész nélküli kapkodás elkezdődött.
Nálam Lautaro a befutó, emellett jön még a portugál srác (aki azóta 2 hónap alatt 2x lett a portugál bajnokság legjobbja), és ennyi. Nem kell más előre, pláne nem egy másik 100+-os Neymar, amikor a védelmet is rendbe kéne rakni.
Griezmann maradhat, az egyetlen támadó aki tud és akar is védekezni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Griezmann eladó egy szazasert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://index.hu/sport/futball/2020/03/ ... a_tavozas/
Kell az a fizuemeles igy a nehez idoszak elott.
Kell az a fizuemeles igy a nehez idoszak elott.

- davi10
Hát ja, lekopogom, az egyetlen terület, amire egy rossz szavunk nem lehet, az a rehabilitációért felelős brigád. Alapból az orvosok valami nagy királyok, még CR is velük egyeztetett anno.
Dembele-t meg semmi értelme számításba venni, akár 3, akár 6 hónap alatt épül fel. Nem lehet rá számítani, minél hamarabb meg kell válni tőle.
A másik ilyen Umtiti, aki egy fokkal jobb, de tegnap Ő sem edzett, pedig a hétvégén mindenképp játszania kéne, mert Lenglet eltiltott.
Arra viszont én is sok esélyt látok, hogy a klubot megbüntetik az orvosi stáb jó munkájáért
Független orvosok szakértették meg, hogy mennyire kuka Dembele, ebben nem reménykednék a helyetekben.
Dembele-t meg semmi értelme számításba venni, akár 3, akár 6 hónap alatt épül fel. Nem lehet rá számítani, minél hamarabb meg kell válni tőle.
A másik ilyen Umtiti, aki egy fokkal jobb, de tegnap Ő sem edzett, pedig a hétvégén mindenképp játszania kéne, mert Lenglet eltiltott.
Arra viszont én is sok esélyt látok, hogy a klubot megbüntetik az orvosi stáb jó munkájáért

Független orvosok szakértették meg, hogy mennyire kuka Dembele, ebben nem reménykednék a helyetekben.
Dembelenek nem adnak gumibogyoszorpot mert ez a B betus srac mar most kenterbe verte az idei teljesítményét.M1Ö írta: Nem lesz abból semmi, mert elvileg Dembele sérülése miatt vették. Az meg már tényleg durva lenne, ha a tervezett 6 hónap helyett rendbe jönne 3 alatt.
Suarez hiányát erzik egyértelműen.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem lesz abból semmi, mert elvileg Dembele sérülése miatt vették. Az meg már tényleg durva lenne, ha a tervezett 6 hónap helyett rendbe jönne 3 alatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem kell bünti, mert a liga adott rá engedélyt független orvosok véleménye szerint. Elég lenne annyi, hogy addig nem játszhat amíg le nem telt az előre meghatározott igazoláshoz szükséges időKerlon írta:Ez esetben jól megbüntetném őket Braitwhait miatt, de gondolom nem lesz belőle semmi.M1Ö írta: 2020. 01. 11.: Suarez kés alá fekszik, műteni kell a térdét
2020. 01. 12.: Műtét megvan, 4 hónapot kell kihagyjon, vége a szezonjának.
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.![]()
Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is![]()
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ez esetben jól megbüntetném őket Braitwhait miatt, de gondolom nem lesz belőle semmi.M1Ö írta: 2020. 01. 11.: Suarez kés alá fekszik, műteni kell a térdét
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.![]()
Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
2020. 01. 11.: Suarez kés alá fekszik, műteni kell a térdét
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.
Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is
2020. 03. 11.: Luis Suarez már labdával edz. További híreink, az ég kék, a fű zöld.

Durva egyébként, hogy ott MINDIG a jósoltnál hamarabb, nálunk meg később épül fel valaki. Lassan jön a hír, hogy az utolsó meccsekre kész lesz Dembele is

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Pénzéhes? Őket ismerve ezek nagyon is kellő pénzek a kasszákba, ráadásul még mennyi kiesés lesz majd, ha felfüggesztik a ligát, se TV-s pénzek, gondolom szponzori megvágások stb...Csabi írta: az ilyen pénzéhes szarrágónak azt kívánom, hogy köpje be őt egy koronás iráni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K