köszi szépen!Fenoo írta:
Én 3 éve kezdtem újra horgászni, akkor vizsgáztam le és akkor 32 felelet választós kérdés volt és utána 10 halfelismerés. A halfelismerés elvileg szóbeli lett volna de nálunk ugyanúgy kivetíttették a képet a halról és csak le kellet írni a nevét.
Van egy vizsgára felkészítő könyv amit ha egyszer elolvasol simán átmész. Ide kattintva le is tudod tölteni

OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csababarca írta:Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
Én 3 éve kezdtem újra horgászni, akkor vizsgáztam le és akkor 32 felelet választós kérdés volt és utána 10 halfelismerés. A halfelismerés elvileg szóbeli lett volna de nálunk ugyanúgy kivetíttették a képet a halról és csak le kellet írni a nevét.
Van egy vizsgára felkészítő könyv amit ha egyszer elolvasol simán átmész. Ide kattintva le is tudod tölteni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amennyire tudom, igen. De en mar regen mozogtam ebben a korben. Biztos van itt naprakesz hohoho.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Igen, ez lenne az egyszerűbb, de milyen jellegű egy vizsga, ha mégis meg kellene jelenni rajta? Ilyen horogkötős technikai dolgok, meg halismeret, fajismeret, stb dolgok, gondolom.Realista24 írta:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo ez, csinald így. Szabalyos lesz, csak nem kell visszakeresésekre válaszolni meg horgot kötni. Fogasi naplót vezesd es tartsd be a tilalmakat.csababarca írta: szeretnék kiváltani horgász engedélyt.
haverom bement egy helyre, majd közölték, hogy tegnap levizsgáztál, itt a pecsét, és kapta kézbe az engedélyt.
na most gondolom, nem mindig ilyen egyszerű a dolog.
ha igen, akkor egy vizsga miből áll?
Nem vagyok rutinos horgász, de szeretnék évi kb 10 alkalommal horgászni, szeretném szabályosan űzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
igen, ezt néztem, de tavasz-ősz lenne amikor pecáznék, nyáron nem pl.revolver írta: ha csak szezonalisan pecazol, erdemes a turista jegyet kivaltanod, amit egy online vizsga utan kapsz meg 3 honapra, ezzel egy bottal horgaszhatsz. fontos, hogy evente csak egyszer lehet, szoval jol valaszd meg a kezdodatumot (pl nezd meg mikor van tilalom ahova jarnal, stb). persze napijegyet ugyanugy venni kell, de az az eves engedelynel is fennall.
azt meg nem adja ki a matek így.
ezért gondoltam hogy jobban járok az engedéllyel.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ha csak szezonalisan pecazol, erdemes a turista jegyet kivaltanod, amit egy online vizsga utan kapsz meg 3 honapra, ezzel egy bottal horgaszhatsz. fontos, hogy evente csak egyszer lehet, szoval jol valaszd meg a kezdodatumot (pl nezd meg mikor van tilalom ahova jarnal, stb). persze napijegyet ugyanugy venni kell, de az az eves engedelynel is fennall.
- csababarca
szeretnék kiváltani horgász engedélyt.
haverom bement egy helyre, majd közölték, hogy tegnap levizsgáztál, itt a pecsét, és kapta kézbe az engedélyt.
Nem vagyok rutinos horgász, de szeretnék évi kb 10 alkalommal horgászni, szeretném szabályosan űzni.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
hát én rohadt jól jöttem ki a szituból, ugyanis 7200 ft és rengeteg kínlódás helyett 3 ezerért ideadta az üzemorvos egy kb 10 perces vizsgálat után.Pipita írta:Így könynű, én épp beleálltam a tortúrába.sanko. írta: hát valószínűleg háziorvos függő, ugyanis az enyémnél az ajtóra ki van írva, hogy ekg labor stb... felhívtam az üzemorvosom, délután 5re megyek hozzá és ide is adja a papírt. hamarabb is eszembe juthatott volna, de azért nem semmi mit meg nem enged magának a házirorvos...![]()
Tegnap este elmentem a háziorvoshoz, egy óra várakozás után elmondtam hogy mit akarok, megvizsgált, kikérdezett, vérnyomást mért, és adott beutalóz laborba meg EKG-ra. Ma reggel mentem kórházba, vérvétel meg minden szar. Na most még ez sem elég, hanem majd valamikor egyszer megjön az eredményem. Azzal az eredménnyel mehetek megint a háziorvoshoz, megint megnéz, perkálhatok neki, aztán hogyha az is megvan, utána még jöhetek a kormányablakba. Tök jó. Azt hittem ez egy fél órás hadművelet lesz az életemből, de nem basszus, egy egész hét.
![]()

Úgyis mész a kormányablakba
Egyébként azért is hasznos, mert ez a felület is megőriz minden eü dokumentumot. zárójelentés stb.

Egyébként azért is hasznos, mert ez a felület is megőriz minden eü dokumentumot. zárójelentés stb.
eeszt.gov.hu-n ha bejelentkezel ügyfélkapuval akkor egészségügyi dokumentumoknál le tudod tölteni a labor eredményedet, nem kell bemenni. Általában ha reggel volt vérvétel délután fenn van az eredmény.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Így könynű, én épp beleálltam a tortúrába.sanko. írta: hát valószínűleg háziorvos függő, ugyanis az enyémnél az ajtóra ki van írva, hogy ekg labor stb... felhívtam az üzemorvosom, délután 5re megyek hozzá és ide is adja a papírt. hamarabb is eszembe juthatott volna, de azért nem semmi mit meg nem enged magának a házirorvos...![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nalam meg ennyi sem.csababarca írta: Hát én ítélni nem tudok, mert lényegében csak a Barca meccseit követem (idén nem mindig), meg általában titeket megnézlek, és ennyi.
ritkán egy city, dortmund meccsre odaülök, vagy megnézek bő összefoglalót.
a klasszikust, a betis elleni meccsunket, a real-city-t es egy pool meccset lattam csak eddig 2020-ban teljes egeszeben.
az osszes tobbi meccsbe csak epp belenezek, amennyit tudok, a szamomra erdekesebb meccsekrol, ligarol osszefoglalokat nezek, vagy mivel a fobb bajnoksagok eredmeny.com-on ki vannak jelolve, igy ranezek a golszerzokre, erdekessegekre.
de ez mar hosszu evek ota igy van.
durva ez, mert regebben annyira benne voltam, hogy egy lazio vagy sevilla szeru csapatnak is el tudtam volna sorolni a legjobb kezdojet, manapsag mar a topcsapatoket is csak rossz hibaszazalekkal.
mondjuk nalam ez inkabb az idohianynak tudhato be, a gondtalan diak evekben sokkal rugalmasabban tudtam beosztani az idom, ma mar sajnos masok a prioritasok.
de az is kozre jatszik, hogy egyre kevesebb az egyeniseg a palyakon, tokegyforma negycsillagos jatekosok mindenhol, mint ahogyan BlancoMark irta.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem menj el. Hidd el, egy preventív vizsgálat mindig a legjobb opció.sanko. írta: jogosítványomat készülök megújítani. olyanokkal rémisztgetnek, hogy a háziorvos laborba és EKG - ra el fog küldeni. ezzel nem is lenne baj, viszont ennyi időm nincs erre az egészre.utána olvastam googleban, de ott sem írják. volt valaki mostanában? hogy készüljek?
- BlancoMark
Egyszerűen csak elindult a futballistaképzés egy olyan irányba hogy mindenben jónak kell lenned, és ez azt eredményezi hogy igazán senki sem kiemelkedő semmiben, pár üdítő kívételtől eltekintve.BarçaNorbi írta: Tegnap kint voltam az Allianzban, főleg az első félidő nem volt túl imponáló, senkiben nem volt meg a váratlan, vagy a kreativitás. Igaz Lewa sérült, de ez akkor is igen lotyogosre sikerült egy elég gyenge Augsburg ellen. A 89-ben kaptak is egy les gólt, könnyedén rafaraghattak volna. Nem vagyok ez a régen jobb volt minden típus, de most érezhető egy visszaesés nettó tehetsegben, és a két nagy is halványabb önmagukhoz képest.
Nézzük meg mondjuk a kétezres évek nagyjait: a támadók zseniálisak voltak, de védekezni, ütközni nem tudtak; a védők zseniálisan védekeztek de mai szemmel ügyetlenek voltak felfelé való építkezésben. Régen egy Viera, Makelele egyedül elvitt egy kp-t a többiek meg alkottak előrefele, manapság csak nézzük meg mi van nálunk pl: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, mindannyian box-to-boxot tolnak, ki előrébb, ki hátrébb, nincsenek egyértelmű támadó- és védekező szerepek.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Tegnap kint voltam az Allianzban, főleg az első félidő nem volt túl imponáló, senkiben nem volt meg a váratlan, vagy a kreativitás. Igaz Lewa sérült, de ez akkor is igen lotyogosre sikerült egy elég gyenge Augsburg ellen. A 89-ben kaptak is egy les gólt, könnyedén rafaraghattak volna. Nem vagyok ez a régen jobb volt minden típus, de most érezhető egy visszaesés nettó tehetsegben, és a két nagy is halványabb önmagukhoz képest.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már tavaly is egyébként. A 3 spanyol, Bayern-Juve mind alul teljesít egy ideje. Az angolok is. A Spurs-Arsenal szóra sem érdemes, a MU-Chelsea vegyes. A Pool tartotta a szintet, de nem meglepő módon kezdenek ők is elfogyni. A City se olyan, mint tavaly. Úgyhogy ja, már az előző évben érződött a mondjuk 10 top csapatból 8nál, hogy nincs minden rendben.BarçaNorbi írta: Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.
Ha 8 éves kisgyerek lennék és nem nézném a hátteret, csak magát a focit, akkor most City drukker alakulna ki belőlem és angol focit néznék.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Dübörögne a Liverpool tenyészet, mert gáláznak. Amúgy a Bayern következne szerintem. Fordulat is volt bőven a Bundesban, olaszra ránéznek, hogy hú tök jó, aztán megnézne egy meccset és eret vágna... Chelsea szerintem sokakban szimpátiát szülne, de talán a City is.BarçaNorbi írta: Nem tudom hova írjam, úgyhogy jön az offba. Ma az jutott eszembe, hogy milyen gyengén teljesít szinte az összes top csapat önmagához képest ebben a szezonban.
Ha ebben a szezonban kezdtél volna el focit nézni, és semmi információd nincs a múltról, akkor melyik a legjobb bajnokság idén? Egyrészt izgalmassag, kiegyenlítettség, harmadrészt melyik megnyerése lenne a legnehezebb, a legnagyobb kihívás?
Nálunk meg megy a fausti ki a balfaszabb verseny sajnos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K