hogy tüsszentene rád egy wuhaniRealista24 írta:LeszavaztalakKerlon írta:
Hogy mi?![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 10., kedd 14:02
hogy tüsszentene rád egy wuhaniRealista24 írta:LeszavaztalakKerlon írta:
Hogy mi?![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 10., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 13:42
LeszavaztalakKerlon írta:Hogy mi?Realista24 írta:
Ney.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 10., kedd 13:41
Akkor viszont egyszerubb lenne nyaron befejezni a mostani bajnoksagokat, majd akar egy rovidebb nyari szunet utan kezdodhet a kovetkezo szezon, az EB-t meg eltoljak 1 evvel. Akkor mondjuk a konfoderacios kupaval utkozne az idopont.Kerlon írta:Csak csusztatni kell a dolgokat, aztán jó napot. Inkább ne kezdődjön el egy új bajnokság ősszel, mint ne fejezzenek be az aktuálist szerintem. Tavasszal meg lenne egy fél fordulós az EB után. #kerlonforpresidente
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 10., kedd 13:38
Hogy mi?Realista24 írta:Ney.Kerlon írta:
Csak csusztatni kell a dolgokat, aztán jó napot. Inkább ne kezdődjön el egy új bajnokság ősszel, mint ne fejezzenek be az aktuálist szerintem. Tavasszal meg lenne egy fél fordulós az EB után. #kerlonforpresidente
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 13:35
Ney.Kerlon írta:Csak csusztatni kell a dolgokat, aztán jó napot. Inkább ne kezdődjön el egy új bajnokság ősszel, mint ne fejezzenek be az aktuálist szerintem. Tavasszal meg lenne egy fél fordulós az EB után. #kerlonforpresidenteRealista24 írta:
Sok logika nincs benne. Egyik évente van, másik meg négy évente.
Bár tolhatják egy évvel későbbre akár, de akkor meg borulnak a selejtezők stb. Nem egyszerű sztori, de most legalább megdolgoznak a pénzükért![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 10., kedd 13:29
Csak csusztatni kell a dolgokat, aztán jó napot. Inkább ne kezdődjön el egy új bajnokság ősszel, mint ne fejezzenek be az aktuálist szerintem. Tavasszal meg lenne egy fél fordulós az EB után. #kerlonforpresidenteRealista24 írta:Sok logika nincs benne. Egyik évente van, másik meg négy évente.___Samy___ írta: Amúgy meg inkább az EB-nek kellene elmaradnia, minthogy a BL-t meg a bajnokságot hagyják félbe.
Bár tolhatják egy évvel későbbre akár, de akkor meg borulnak a selejtezők stb. Nem egyszerű sztori, de most legalább megdolgoznak a pénzükért![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 13:22
Sok logika nincs benne. Egyik évente van, másik meg négy évente.___Samy___ írta: Amúgy meg inkább az EB-nek kellene elmaradnia, minthogy a BL-t meg a bajnokságot hagyják félbe.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 10., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. március 10., kedd 13:12
Mondjuk lehet, hogy már szombaton bajnokok lesznek játék nélkül, uh erre kicsi az esélydzsi91 írta:
Az azért kemény lenne ha a pool bukná a bajnoki címet![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2020. március 10., kedd 13:01
dzsi91 írta: Az azért kemény lenne ha a pool bukná a bajnoki címet![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 10., kedd 12:43
Az azért kemény lenne ha a pool bukná a bajnoki címetDonát írta:Nem sok értelmét látnám a bajnokok "kihirdetésének" sem. Az élmény, érzés nyilván nem ugyanaz, megünnepelni nem fogják, a sportszakmai értéke nem ugyanaz, a statisztikák szempontjából állandó lábjegyzetet igényel majd. Plusz, ha odáig fajul a járvány, hogy konkrétan lezárják a szezont, akkor fontosabb feladatok, szempontok lesznek ennél, szerintem elegánsabb lenne eredmények nélkül hagyni a szezont.Realista24 írta:A járvány olyan magasságokat fog ölteni, hogy a sorozatokat elkaszálják. Bajnokokat tudnak hirdetni, BL győztes nem lesz 2020-ban. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. március 10., kedd 12:37
én is ezt érzem. a hétvégi meg lesz tartva, a következő forduló talán még igen. és onnantól vége a bulinak.Realista24 írta:A járvány olyan magasságokat fog ölteni, hogy a sorozatokat elkaszálják. Bajnokokat tudnak hirdetni, BL győztes nem lesz 2020-ban. Szerintem.Mester77 írta:
ezt most, h érted?
HozzászólásSzerző: Donát » 2020. március 10., kedd 12:23
Nem sok értelmét látnám a bajnokok "kihirdetésének" sem. Az élmény, érzés nyilván nem ugyanaz, megünnepelni nem fogják, a sportszakmai értéke nem ugyanaz, a statisztikák szempontjából állandó lábjegyzetet igényel majd. Plusz, ha odáig fajul a járvány, hogy konkrétan lezárják a szezont, akkor fontosabb feladatok, szempontok lesznek ennél, szerintem elegánsabb lenne eredmények nélkül hagyni a szezont.Realista24 írta:A járvány olyan magasságokat fog ölteni, hogy a sorozatokat elkaszálják. Bajnokokat tudnak hirdetni, BL győztes nem lesz 2020-ban. Szerintem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. március 10., kedd 12:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 10., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 10., kedd 12:14
A járvány olyan magasságokat fog ölteni, hogy a sorozatokat elkaszálják. Bajnokokat tudnak hirdetni, BL győztes nem lesz 2020-ban. Szerintem.Mester77 írta:ezt most, h érted?Realista24 írta: Áprilisra tetőzni fog ez a szar, game over mindennek szerintem.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. március 10., kedd 12:12
ezt most, h érted?Realista24 írta: Áprilisra tetőzni fog ez a szar, game over mindennek szerintem.
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. március 10., kedd 12:11
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem