nalam meg ennyi sem.csababarca írta: Hát én ítélni nem tudok, mert lényegében csak a Barca meccseit követem (idén nem mindig), meg általában titeket megnézlek, és ennyi.
ritkán egy city, dortmund meccsre odaülök, vagy megnézek bő összefoglalót.
a klasszikust, a betis elleni meccsunket, a real-city-t es egy pool meccset lattam csak eddig 2020-ban teljes egeszeben.
az osszes tobbi meccsbe csak epp belenezek, amennyit tudok, a szamomra erdekesebb meccsekrol, ligarol osszefoglalokat nezek, vagy mivel a fobb bajnoksagok eredmeny.com-on ki vannak jelolve, igy ranezek a golszerzokre, erdekessegekre.
de ez mar hosszu evek ota igy van.
durva ez, mert regebben annyira benne voltam, hogy egy lazio vagy sevilla szeru csapatnak is el tudtam volna sorolni a legjobb kezdojet, manapsag mar a topcsapatoket is csak rossz hibaszazalekkal.
mondjuk nalam ez inkabb az idohianynak tudhato be, a gondtalan diak evekben sokkal rugalmasabban tudtam beosztani az idom, ma mar sajnos masok a prioritasok.
de az is kozre jatszik, hogy egyre kevesebb az egyeniseg a palyakon, tokegyforma negycsillagos jatekosok mindenhol, mint ahogyan BlancoMark irta.