Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
És Kun is megserult. Kérdéses a játéka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
remélem madridban is nézték a manchesteri derbit. Ole triplázott Pep ellen a szezonban.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A timestamp is találhatKercsó írta: Ilyen góllal szeretném ha nyernénk 2-0ra![]()

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ilyen góllal szeretném ha nyernénk 2-0ra

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
bízok a City védelemben, hogy kitart a formájuk a visszavágóra is

#whatisyourexcuse
- Anthony
Mennyire semmi, ad hoc a City támadása...
Lehet, hogy a bajnokságban nem annyira motiváltak, deeee basszus...Ramos és Carvajal hülyét csináltak magukból...
Egy jó Kroossal a középpályán egy ilyen teljesítményt meg kellene büntessünk!
Lehet, hogy a bajnokságban nem annyira motiváltak, deeee basszus...Ramos és Carvajal hülyét csináltak magukból...
Egy jó Kroossal a középpályán egy ilyen teljesítményt meg kellene büntessünk!
Hagyjad már. Mourinho se védekezni, se támadni nem tud már._Bushido_ írta:Ez így igaz. Ez a legfőbb problámája a csapatának, hogy egyszerűen nincsen kapura veszélyes emberük. + ugye nyáron eladták a cserecsatárukat (Llorente), és nem pótolták, vagyis jóformán egy szem Kane-el vágtak neki a szezonnak - valahonnan ismerős (Benzema, Jovic-Mariano sérült/lelátón).ToniKroos írta:
Egy pillanatig nem akarom védeni Mourinhot, de ha a két legjobb támadó játékos kiesik, azt még egy élcsapat is megérzi, nemhogy egy Tottenham.
Vertonghen szerződése a nyáron lejár, egyelőre nem akaródzik hosszabbítani (míg Alderweireld megtette, ha megy, valaki nagyon jól jár vele, Juve?), Tanganga meg saját nevelésű angol, próbálgatja, hátha kijön belőle valami.
+ ugye a kezdő, VB kapusuk is kihagyott 16 bajnokit, nagyon nem mind1, hogy ki véd. Pechjére bepróbálta a 3. számú kapust, Vormot, ő meg potyázott egyet múlt héten a kupában. Nem minden kapus jó x hónapnyi játék nélkül beállva - anno Cudicini és Hilario ennek ellenkezője volt, utóbbi parádézott asszem a MU ellen.
Ndombele meg jó lenne mondjuk M.Sissoko mellette, de minő véletlen ő is lesérült 2-3 hónapja, egy btb és egy vkp féle játékos a középpályán, helyettük "60 kilós angol fiatalok" vannak ott. Nagyon nem mindegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez így igaz. Ez a legfőbb problámája a csapatának, hogy egyszerűen nincsen kapura veszélyes emberük. + ugye nyáron eladták a cserecsatárukat (Llorente), és nem pótolták, vagyis jóformán egy szem Kane-el vágtak neki a szezonnak - valahonnan ismerős (Benzema, Jovic-Mariano sérült/lelátón).ToniKroos írta:Egy pillanatig nem akarom védeni Mourinhot, de ha a két legjobb támadó játékos kiesik, azt még egy élcsapat is megérzi, nemhogy egy Tottenham.ziro4vr írta: Mourinho önmaga paródiája lett, abba kéne ezt hagynia. A spurs is amit játszik, hát tragédia.
Vertonghen szerződése a nyáron lejár, egyelőre nem akaródzik hosszabbítani (míg Alderweireld megtette, ha megy, valaki nagyon jól jár vele, Juve?), Tanganga meg saját nevelésű angol, próbálgatja, hátha kijön belőle valami.
+ ugye a kezdő, VB kapusuk is kihagyott 16 bajnokit, nagyon nem mind1, hogy ki véd. Pechjére bepróbálta a 3. számú kapust, Vormot, ő meg potyázott egyet múlt héten a kupában. Nem minden kapus jó x hónapnyi játék nélkül beállva - anno Cudicini és Hilario ennek ellenkezője volt, utóbbi parádézott asszem a MU ellen.
Ndombele meg jó lenne mondjuk M.Sissoko mellette, de minő véletlen ő is lesérült 2-3 hónapja, egy btb és egy vkp féle játékos a középpályán, helyettük "60 kilós angol fiatalok" vannak ott. Nagyon nem mindegy.
Egy pillanatig nem akarom védeni Mourinhot, de ha a két legjobb támadó játékos kiesik, azt még egy élcsapat is megérzi, nemhogy egy Tottenham.ziro4vr írta: Mourinho önmaga paródiája lett, abba kéne ezt hagynia. A spurs is amit játszik, hát tragédia.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mourinho önmaga paródiája lett, abba kéne ezt hagynia. A spurs is amit játszik, hát tragédia.
Nem illik.
Ndombele nem vkp, sokkal inkább btb. Én azt látom rajta, hogy ő tud futballozni, de rossz helyen van. Szimplán Mourinhonak zongora cipelőbb játékosok jönnek be a kp-n, ő meg kevésbé az. Hozzáteszem, hogy José is egy farok, mint mindig, ugye a Spursnél Verthongent kezdte ki Tanganga miatt, akiről múltkor csak 2 gólt kaptak, de azért nyomatja.Kercsó írta:pont egyiknap volt egy cikk, hogy mi történt Ndobelével, hogy ennyire "leépült". Simán hoznám Casemiro mellé. a tank se lesz fiatalabb, a jövőben nem kellene széthajtani.Toti írta: Mourinho baszogatja ndombelet, nem is bizik benne,nem is alapember nala. Nem hozzuk el?![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
pont egyiknap volt egy cikk, hogy mi történt Ndobelével, hogy ennyire "leépült". Simán hoznám Casemiro mellé. a tank se lesz fiatalabb, a jövőben nem kellene széthajtani.Toti írta: Mourinho baszogatja ndombelet, nem is bizik benne,nem is alapember nala. Nem hozzuk el?![]()
#whatisyourexcuse
Mourinho baszogatja ndombelet, nem is bizik benne,nem is alapember nala. Nem hozzuk el?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
egyértelmű szabálytalanság véleményem szerint.
- Kercsó
#whatisyourexcuse
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Alisson elvileg nem játszik az Atletico ellen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A Norwich nagyon erősMár több bajnokin is látni lehetett, de ma a ligautolsó Norwich ellen újra - rettentő gyenge ez a Spörs keret.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Már több bajnokin is látni lehetett, de ma a ligautolsó Norwich ellen újra - rettentő gyenge ez a Spörs keret. JóVORMán azzal, hogy nincsen Son és Kane ki vannak herélve a támadójátékot nézve. Gedson bár nem sokat játszott, de a látottak alapján remélem nem veszik meg (kölcsönben van), a holland gyerek a ManCity ellen lőtt gólja után eltűnt. Szerencsétlen 18 éves Parrott hős lehetett volna, de odaállt 11est lőni és persze, hogy belelövi a kapusba.
Nyáron London fehér felében is muszáj lesz építkezni, van épp elég lyukas pont a csapatban.
Most aztán lehet a Lipcse elleni nehéz visszavágóra és a bajnokságra koncentrálni!

Nyáron London fehér felében is muszáj lesz építkezni, van épp elég lyukas pont a csapatban.
Most aztán lehet a Lipcse elleni nehéz visszavágóra és a bajnokságra koncentrálni!
- Anthony
Pontosan. Most mehetett volna a full kezdő, aztán hétvégén egy cserecsapat a bajnokságban, és utána megint fullosan az Atleti ellen.Remy írta: Én azt nem értem, hogy a ligakupát miért kellett besértődve elbohóckodni. Igen, Klub VB... egy Monterry volt az ellenfelük, hazai porondon meg egy Aston Villa.
Cseresort simán otthon hagytam volna arra a meccsre, aztán meccs után indulhattak volna Katarba. Amelyik top klub nem tudja megoldani, hogy egy Monterryt, tartalékosan is üssön, az amúgy se érdemel semmilyen kupát.
Klopp faszságai is, hogy folyamatosan rinyált a pihenés miatt. előző FA kupa körben is az u19-et vagy mit küldött fel. Túlpihentette a csapatát szerintem. Van 20 pont előnye a bajnokságban, ott nem tud pihentetni? Nagy lett az arc, csakúgy, mint a szurkolóiknál, aztán most kapják a zsákokat.
Bajnokságban nagyon szurkolok nekik, meg nincs bajom ezzel a Poollal, de elszálltak kicsit. Szóval az Atletico remélem megoldja.
Mentálisan is biztos jót tesz nekik a két vereség, hát ő tudja..
Én is szurkolok, hogy csapják ki őket a BL-ből (bár serintem most megeszik az Atletit), a bajnokságban is hány meccsen volt szerencséjük??
Minden nagycsapatnak nehéz a 3-4 frontos menet, nem ők a kivétel.
Igazából nem is csoda, hogy mi is kifingtunk, 3 évben folyamatosan tolni a szuperkupákat, meg a klubvb-ket, az azért nem segít.
- h3x0r
Az mar 10 eve voltchronic írta: Az elmúlt évtizedben én úgy emlékszem,hogy a Chelsea halomra nyerte magát FA-ből, hát sokra mennek vele.

Szerintem te inkabb az Arsenalra gondolsz, az utolso eveiben Wenger elegge rament az FA kupara meg a community shieldre.
Engem egyaltalan nem lep meg, a Pool mar jo par eve magasrol tesz az osszes kupara. Valamikor nyaron neztem, hogy 2000-2006 kornyeken a BL mellett nyertek tobb kupat is, majd bő 10 even keresztul kb semmi.Remy írta: Én azt nem értem, hogy a ligakupát miért kellett besértődve elbohóckodni. Igen, Klub VB... egy Monterry volt az ellenfelük, hazai porondon meg egy Aston Villa.
A City meg is huzta ezt azzal, hogy ellenunk pihentette Sterlinget es Aguerot a hetvegi ligakupa dontore.pluszegy írta:Kloppnak és a Liverpoolnak is jól jön egy plusz győzelem szerintem a vitrinbe, mint ahogy bármelyik edzőnek vagy csapatnak jól jön.