Lennének mellettük bőven olyanok, akik képesek megbontani a felállt védelmeket..wZoLee7 írta: Azt nem tudjuk mennyire lennenek hatekonyek egy felallt betomorulo vedelem ellen
Hazard, Ödegaard, Vinyó, Kubót se felejtsétek el, talán még egy évre kölcsönben hagynám, de aztán remélem visszatér, engem egy-az egyben Messire emlékeztet a stílusa, ha csak feleannyira beválna, már tökéletes..

Aztán én még Brahimról sem mondanék le, neki is kell pár év kölcsön, mondjuk egy Dortmund kaliberű csapatban.
Rodrygót meg még meg sem említettem, a Castilla után mehetne egy spanyol első ligás csapatba, mondjuk válthatná Ödegaardot a Sociban..
Na de visszatérve az idézett részhez, Haalandtól nem feltétlen azt várnám, hogy bontsa meg a védelmeket 1az1-ben, hanem csak termelje továbbra is ipari mennyiségben a gólokat..
Bappé azért már más tészta, ő szerintem jobban alkalmas erre a feladatra.
Nem tudom ketten együtt mennyire lennének kompatibilisek, de mindenképpen hoznám a norvégot is, még Bappé előtt, mert 75 millió az nem pénz érte, főleg a mai piacon..
Vagy akár 100körül, már idén nyáron, mivel a kivásárlási záradék, elvileg csak jövő nyártól lép életbe..