+1Victorioo írta:Szerintem egyáltalán nem lenne ésszerű. Ugyanaz a helyzet mint tavaly, hiába szidtuk akkor is, nem változott a helyzet, idén is ő az egyedüli veszély a széleken. Jobbszél most sincs, senki nem tényező ott. Én hagynám Hazard mellé ki tudja milyen lesz jövőre. Jobbszélre kellene egy világklasszis, szerintem ez lenne jelenleg a legfontosabb.RealMadridFanatic írta: Értem az érveket, de alapvetően abban bízok, hogy Hazard igazi arca az, amit a Chelseaben mutatott (mármint sérülések terén) és jövőre tényleg számíthatunk rá. Mögötte elvétve fog játéklehetőséghez jutni Vinicius, pedig most ez lenne a legfontosabb. Döntéshozatalban leginkább éles helyzetben fog előrelépni, nem csak edzések alkalmával. Jelenleg ez a legnagyobb baj vele szerintem. Jobboson kevésbé él meg, mint Rodrygo, így inkább Őt adnám kölcsön.
Hazard, Bale (akit nem fogunk tudni elzavarni), Asensio, Rodrygo és szerintem LV is marad. Minőségre karcsúnak tűnik, mennyiségre megvagyunk.
Ha álmodozni lehetne, akkor Bale és LV is átadólistára kerülne nálam és kellene egy jobbszélső. Kevés esélyt látok utóbbi forgatókönyvre. Egyébként Viniciust sem fogjuk kölcsönadni, csak szerintem ez lenne az ésszerű.
Hiába van egy vagon szélsőnk, ha nincs minőség. Egy kezdő jobbszélső kell. A legfontosabb szerintem a nyárra. Vini meg inkább maradjon, mert Hazarddal ki tudja mi lesz. Sajnos esélyes neki egy Kaka story, aztán nézhetünk bambán balszél nélkül. Jelenleg Vini a legjobb szélsőnk. Ez van. Balere nem lehet számítani, Hazard sérült folyton (sajnos nagyon félő, hogy ilyen is marad), Asensio a sérülése előtt is csak totyogott, Rodrygo (neki kellene a kölcsön) egy gyenge kiadású Asensio, LV egy munkás cserejátékos és Brahimról is csak azt tudjuk, hogy kölcsönbe kellene menjen.