persze, nagy móka lenne az Atma ellen egy Ramos góllal nyerni, de ez idén felejtős.
aztán kitudja, Mariano aranylabda üzemmódba kapcsol es hátára veszi a csapatot (keretben sem lesz hétvégén

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 3., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 3., kedd 11:52
Így van, számomra is ez most a prioritás.istimester írta: Idén sokkal fontosabb a bajnokság mint a BL.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 3., kedd 9:37
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. március 3., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 2., hétfő 15:13
Alapesetben nekem is a BL az első. Poolos és Bayernes ismerőseim hetek óta nevetnek hőn szeretet klubomon. Tudom... engedjem el, nem tudják, nem érthetik stb...Berti írta: Számomra a BL az első, ahogy mindig is az lesz.
Jó volt ez a második félidő tegnap, de ettől tudunk még jobbak lenni. Benzi nagyon formán kívül van, arra a meccsre legalább 1 gólra, de inkább kettőre össze kell kapja magát. A többiek pedig Mendy-Militaoval kiegészülve pedig magas hőfokon kell égjenek és akkor biztos elkapjuk őket.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. március 2., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. március 2., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. március 2., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. március 2., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 2., hétfő 14:10
Igen, én is úgy gondolom, hogy meglehet, ha hasonlóan rendet rak a fejekben Zidane. Viszont valóban kérdéses, hogy kockáztat-e, mert én jelenleg úgy érzem, hogy ez a keret egy frontra elég. Bár nem gondolom, hogy a BL kezét elengedjük, de lehet, hogy mostantól kezdve full fókusz a bajnokságon lesz.flori írta: Az esélytelenek nyugalmával mehetünk ki. Kérdés ZZ kockáztat-e megint, mert utána meg jön a Valencia hétvégén. Kell egy beton Carva, Varane, Militao, Mendy védelem, aztán hátha elkap megint egy brutál formát vki elől.
El lehet őket kapni, sikerült az MU-nak, meg a Wolvesnak is. Nagy a nyomás rajtuk, most már egyértelmű esélyese, ha esetleg megszerezzük a vezetést, akkor be fognak szarni. Halvány esély lehet, a tegnapi Marcelos, Casemiros momentumokból kiindulva...![]()
Még addig mi is javulhatunk, de osztom a véleményed, hogy a City gólerősebben fog játszani, mint a Barcelona. Egyaránt fel kell javulnia a védekezésünknek, valamint a támadósorunknak, hiszen tegnap kaphattunk is, de viszont lőhettünk is volna még pluszban gólokat ha nincsenek az egyéni hibák.azert azt hozza kell tenni, hogy meg ha at is mentitek a masodik felidos jatekot es kuzdeni akarast, akkor is bele kell kalkulalni, hogy a city valoszinuleg nem lesz olyan langyos, mint mi tegnap.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 2., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: flori » 2020. március 2., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 2., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 27., csütörtök 13:14
Szerintem otthon továbbmennek. Pool meg psg lesz a meglepi kiesés ebben a körben.DinhoL írta: Juve meccsről senki nem beszél!? Nekem az az idei legnagyobb wtf jelenleg..![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 27., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. február 27., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. február 27., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 26., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 26., szerda 19:09
Ha már CR, épp most futottam bele ebbe a régi videóba ismét. Végén: "Igen-igen, ez az én sorozatom és nyerni fogunk."pheco írta:PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 17:04
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem