Most pl ez a 10.gól is...___Samy___ írta: A 10. megvolt élőben![]()
Ki lenne képes ezt megvalósítani a keretünkből? Átvétel, fordulás, megtolás és lövés.
Ebben az évben meg mind a 10 mezőnyjátékosunk fogná aztán kidobná szélre a lasztit.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2020. március 3., kedd 23:32
Most pl ez a 10.gól is...___Samy___ írta: A 10. megvolt élőben![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 3., kedd 21:29
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 3., kedd 21:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 3., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: mexes » 2020. március 2., hétfő 17:19
Nem fért bele az Uber, kellett a shared ride a fehér tigerwoodsnak.Realista24 írta:Vagy csak Bale-lel együtt indult hazalestat írta:
Kicsit túl van ez gondolva szerintem, visszajött mert az ő meccsüket elhalasztották,gondolta why not benéz ide is, 10p korábban elment hogy elkerülje a felhajtást.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 2., hétfő 16:45
Vagy csak Bale-lel együtt indult hazalestat írta:Kicsit túl van ez gondolva szerintem, visszajött mert az ő meccsüket elhalasztották,gondolta why not benéz ide is, 10p korábban elment hogy elkerülje a felhajtást.dzsi91 írta:
alapból nemértem az egészet.Nekem gyanús,hogy vissza akar jönni. De remélem látta,hogy Viniciusz kibérelte a helyét a következő évtizedre.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. március 2., hétfő 16:44
Kicsit túl van ez gondolva szerintem, visszajött mert az ő meccsüket elhalasztották,gondolta why not benéz ide is, 10p korábban elment hogy elkerülje a felhajtást.dzsi91 írta:alapból nemértem az egészet.Nekem gyanús,hogy vissza akar jönni. De remélem látta,hogy Viniciusz kibérelte a helyét a következő évtizedre.flori írta:
De mit vártatok amúgy?Profi játékos, aki még aktív, ráadásul TOP10-es kluban játszik. Nem fog lemenni ünnepelni a játékosokkal, meg táncolni a páholyban. Az csoda, hogy eljött. Gondoljunk bele, mi mit szólnánk, ha egy itteni játékos járna "haza" örömködni, közben meg szoros a bajnokság, a BL-ről nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 2., hétfő 16:10
alapból nemértem az egészet.Nekem gyanús,hogy vissza akar jönni. De remélem látta,hogy Viniciusz kibérelte a helyét a következő évtizedre.flori írta:De mit vártatok amúgy?really? lelépett 10 perccel a vége előtt? akkor ő is csak az egóját építgette tegnap este, nem a madridizmusa hozta "haza".Profi játékos, aki még aktív, ráadásul TOP10-es kluban játszik. Nem fog lemenni ünnepelni a játékosokkal, meg táncolni a páholyban. Az csoda, hogy eljött. Gondoljunk bele, mi mit szólnánk, ha egy itteni játékos járna "haza" örömködni, közben meg szoros a bajnokság, a BL-ről nem is beszélve.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. március 2., hétfő 13:44
De mit vártatok amúgy?really? lelépett 10 perccel a vége előtt? akkor ő is csak az egóját építgette tegnap este, nem a madridizmusa hozta "haza".
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 2., hétfő 13:40
Realista24 írta: MARCA: Florentino offered Cristiano to come to the presidential box, but Ronaldo didn't want to be the centre of attention since he's a Juve player now. Madrid directors were happy to welcome their former player back. CR7 left 10mins before FT & missed Mariano's goal.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2020. március 2., hétfő 13:23
akkor a lényegről lemaradt.Realista24 írta: MARCA: Florentino offered Cristiano to come to the presidential box, but Ronaldo didn't want to be the centre of attention since he's a Juve player now. Madrid directors were happy to welcome their former player back. CR7 left 10mins before FT & missed Mariano's goal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 2., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. március 2., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 2., hétfő 7:31
Semmi köze ennek a tegnapi meccshez. Ronaldonak copfja van, Vininek meg felzselézett haja. Szóval jó sokan benézték ezt a képet.Toti írta:Sztem ez nem is mostani kep. Legalabbis a ruha nem stimmel,mint ami a vipben volt rajta.
Masreszt meg nehezen hiszem,h mas csapat jatekosakent bejarkal mas oltozobe. Juve sem nezne jo szemmel.
Viszont kellett,h ott legyen![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. március 2., hétfő 6:31
Sztem ez nem is mostani kep. Legalabbis a ruha nem stimmel,mint ami a vipben volt rajta.
HozzászólásSzerző: lestat » 2020. március 2., hétfő 0:46
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. március 2., hétfő 0:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. március 1., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 1., vasárnap 23:48
Csak lest jelzett mint régen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 1., vasárnap 23:44
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem