Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
egy a lényeg ha messi egy meccsen nem tud sziporkázni akkor ott lefőtt a barcanak. ez a grizes egy lófing, kívancsi leszek nyáron hogyan vásárolnak. remelem blben mennek egy darabig, kapjanak pool,atl vagy bayern ezekután
csababarca írta:nyilván a saját szemszögünkből nézzük.M1Ö írta:
Ha már első félidő és Piqué nyilatkozat. Az eurobarcán is ez megy. 10ből 8 ember azt írja, hogy az első felesbe meg nyerhettétek volna a meccset, ott nagyon jók voltatok, csak nektek kimaradt minden. Azt viszont valahogy senki nem említi meg, hogy mi is elmentünk vagy 3x és nem rajtatok múlt, hogy nem lettek belőlük gólok.![]()
azért az elsőben a tiszta helyzeteink nekünk voltak, Messi is Arthur is ziccert hagyott ki.
(ezzel nem azt mondom, hogy nektek nem volt, de a nagyobbak nálunk voltak)
második félidőben abszolút egyoldalúvá vált a meccs, az első félidő ki-ki jellegű volt, nagyobb barca helyzetekkel.
Most nem azért,de mi ezt hányszor elmondhattuk az elmúlt években.
Akkor nem számított.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nyilván a saját szemszögünkből nézzük.M1Ö írta:
Ha már első félidő és Piqué nyilatkozat. Az eurobarcán is ez megy. 10ből 8 ember azt írja, hogy az első felesbe meg nyerhettétek volna a meccset, ott nagyon jók voltatok, csak nektek kimaradt minden. Azt viszont valahogy senki nem említi meg, hogy mi is elmentünk vagy 3x és nem rajtatok múlt, hogy nem lettek belőlük gólok.![]()
azért az elsőben a tiszta helyzeteink nekünk voltak, Messi is Arthur is ziccert hagyott ki.
(ezzel nem azt mondom, hogy nektek nem volt, de a nagyobbak nálunk voltak)
második félidőben abszolút egyoldalúvá vált a meccs, az első félidő ki-ki jellegű volt, nagyobb barca helyzetekkel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak annyit kell írni nekik Vinicius, Mariano

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha már első félidő és Piqué nyilatkozat. Az eurobarcán is ez megy. 10ből 8 ember azt írja, hogy az első felesbe meg nyerhettétek volna a meccset, ott nagyon jók voltatok, csak nektek kimaradt minden. Azt viszont valahogy senki nem említi meg, hogy mi is elmentünk vagy 3x és nem rajtatok múlt, hogy nem lettek belőlük gólok.csababarca írta: ezzel csak magát égeti, mert így még cikibb, hogy nem tudtunk gólt/gólokat rúgni, és dominálni rendesen.
öngól.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezzel csak magát égeti, mert így még cikibb, hogy nem tudtunk gólt/gólokat rúgni, és dominálni rendesen.p.csabi1 írta:“Az első félidőben látott volt az egyik leggyengébb Real Madrid, akivel a Bernabeuban találkoztam.
![]()
öngól.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
“Az első félidőben látott volt az egyik leggyengébb Real Madrid, akivel a Bernabeuban találkoztam.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Galacticos
Hat szerintem kozel se. Ott ramosnak koze se volt a labdahoz es duhbol kirugta messi labat.ToniKroos írta: Nem tudom volt-e már szó róla, de ahogy Messi agyonrúgta Casemirot az nagyon hasonló volt ahhoz a sok évvel ezelőtti esethez, mikor Ramos rúgta le Messit. Ott persze villant azonnal a piros, bezzeg ha Messi csinál ilyet. Simán kilehetett volna szórni, szándékosan hátulról.
Na már árad is a fika Setienre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem tudom volt-e már szó róla, de ahogy Messi agyonrúgta Casemirot az nagyon hasonló volt ahhoz a sok évvel ezelőtti esethez, mikor Ramos rúgta le Messit. Ott persze villant azonnal a piros, bezzeg ha Messi csinál ilyet. Simán kilehetett volna szórni, szándékosan hátulról.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
Bevallom az elmúlt mérkőzések alapján féltettem a csapatot, pedig alapvetően optimista vagyok és hiszek Zizou munkájában, nem számítottam ilyen remek eredményre
Sokan itt és más fórumokon is leértékelték és kissé le is írták Zizout és a csapatot a két bajnoki botlás és a City elleni vereség miatt, pedig jól érzékelhetően egy átmeneti negatív periódusról volt szó, nota bene hullámvölgyről. Persze én se és más sem sejthette, hogy hol lesz a vége...
Ami lényeges és különbséget jelent a tavalyi szezonhoz képest, hogy kritikus időszakban derül ki, mennyit számít az, hogy kiül a padon: egy, ezen a szinten nem túl tapasztalt Lopeteguí és egy, a játékosok előtt nem elég karakteres Solari vagy egy Zidane
Bevallom az elmúlt mérkőzések alapján féltettem a csapatot, pedig alapvetően optimista vagyok és hiszek Zizou munkájában, nem számítottam ilyen remek eredményre

Sokan itt és más fórumokon is leértékelték és kissé le is írták Zizout és a csapatot a két bajnoki botlás és a City elleni vereség miatt, pedig jól érzékelhetően egy átmeneti negatív periódusról volt szó, nota bene hullámvölgyről. Persze én se és más sem sejthette, hogy hol lesz a vége...
Ami lényeges és különbséget jelent a tavalyi szezonhoz képest, hogy kritikus időszakban derül ki, mennyit számít az, hogy kiül a padon: egy, ezen a szinten nem túl tapasztalt Lopeteguí és egy, a játékosok előtt nem elég karakteres Solari vagy egy Zidane

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- BlancoMark
Kellett ez nekunk, mint pique a vini golhoz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Örökmérleg pedig újra egál.BlancoMark írta: Ja és amúgy az egymás elleni miatt gyakorlatilag két ponttal megyünk.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ja és amúgy az egymás elleni miatt gyakorlatilag két ponttal megyünk.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szimplan a maibol kiindulva egyikre sem fogadnek.Izgalmas lesz a bajnokság, a mai után abszolút 50-50. Az előny ugye nálatok van, és ha a City és mi is tovabbjutunk, akkor szerintem behúzzátok a Ligát.
egy hasonloan motivalt real siman tovabbmehet manchesterben, a masodik felidoben latott totyorgos dekoncentralt barca ugyanigy kihullhat.
ha meg tovabbjutunk, aztan az elso elesebb topcsapat kiut minket, mikozben megjobban elfogyunk es botladozunk a ligaban is, az egeszen tipikus befejezese lenne az idei evnek.
benne van a pakliban egy utolso forduloban eldolo bajnoki cim is, ami azert egy ideje nem volt.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Azért egy kicsit deRealista24 írta:és Vidalnak sem habzott a szája.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem vezette rosszul Lahoz, csak Alba-t felejtette el kiállítani, meg megnézni, VAR-ral, ahogy Arthur megtapossa Vinit egy tiziért.Realista24 írta:Alba is csak kicsit volt patkány és Vidalnak sem habzott a szája. Ha már folytatni akarjuk a sort.davi10 írta:
Amúgy egész pozitív meccs volt, nem volt nagy balhé, kiállítás, Ramos se durvult, Pique se mutogatott, nagy fetrengések se voltak.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alba is csak kicsit volt patkány és Vidalnak sem habzott a szája. Ha már folytatni akarjuk a sort.davi10 írta:
Amúgy egész pozitív meccs volt, nem volt nagy balhé, kiállítás, Ramos se durvult, Pique se mutogatott, nagy fetrengések se voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Kár ezért az első félidőért, a másodikban már nem volt túl sok közünk az egészhez. Mondjuk ha Messi a De Jong-tól kapott labdát nem keresztbe próbálja meg elvezetni Marcelo előtt...
De Messi is fos volt ma, Semedo meg nagyon jól tartotta magát Vinicus-szal szemben, de sztárt csináltunk a srácból, valahogy éreztem, hogy ellenünk fog betalálni.
Szerintem az egész szezonban nem adtunk el annyi labdát, mint a második félidőben, még csúnyább vége is lehetett volna. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha a tufa Vinicius helyett Hazard játszik, még akár egyből sérülésből visszatérve.
Izgalmas lesz a bajnokság, a mai után abszolút 50-50. Az előny ugye nálatok van, és ha a City és mi is tovabbjutunk, akkor szerintem behúzzátok a Ligát.
De Messi is fos volt ma, Semedo meg nagyon jól tartotta magát Vinicus-szal szemben, de sztárt csináltunk a srácból, valahogy éreztem, hogy ellenünk fog betalálni.

Szerintem az egész szezonban nem adtunk el annyi labdát, mint a második félidőben, még csúnyább vége is lehetett volna. Bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha a tufa Vinicius helyett Hazard játszik, még akár egyből sérülésből visszatérve.
Izgalmas lesz a bajnokság, a mai után abszolút 50-50. Az előny ugye nálatok van, és ha a City és mi is tovabbjutunk, akkor szerintem behúzzátok a Ligát.