Fifaboj style.ziro4vr írta: A lövése amúgy erősen bedobás gyanús volt.![]()

Vinícius Junior - 7
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Vinícius Junior - 25
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A beadására gondolsz?ziro4vr írta: A lövése amúgy erősen bedobás gyanús volt.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Cének szólt a páholyba.Fenoo írta:
![]()
![]()
Hát azért még ezt is gyakorolnia kell mert nem volt túl határozott.![]()
![]()
Azt gondoltam, hogy tisztelgés volt CR előtt, csak kicsit határozatlan volt a mozdulat.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem az ugrás közben eszébe jutott, hogy Cé ott ül a lelátón, és kicsit cink lenne lemásolni teljesen a gólörömét.Fenoo írta:Kercsó írta: nyomott egy SÍÍÍ-t![]()
![]()
![]()

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cének szólt a páholyba.Fenoo írta:Kercsó írta: nyomott egy SÍÍÍ-t![]()
![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Ez a gyerek egy vicc, de ma nagyot alkotott.
Ettől függetlenül tartom a véleményemet róla.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Köszönjük Vinicius. Köszönjük.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Megpattant...az nem ér.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
Sierra írta:hát sajnálom, nálam az kurva kevés h próbálkozik. szerezzen gólt, ősszel olyan jól ment neki.Fenoo írta: Én azt látom, hogy megy próbálkozik, igaz semmit nem érünk vele de még az a semmi is több mint amit a többi támadó csinál. Elől szerencsétlenkedés versenyt rendeznek a srácok megint és elég jól teljesít mindenki eddig.
Nálam is kevés, egyáltalán nem azt akartam ebből kihozni, hogy jó. Ezt a jelenlegi viszonyokra írtam, hogy sajnos ott tartunk, hogy néha Vini szerencsétlenkedése már pozitívum mert legalább van valami elől.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
A támadójátékunk maga egy sztrók.dzsi91 írta:Ja, arra hogy sztrókot kapjunk nagy veszélyt jelent a csávóVictorioo írta: Őt veszitek elő pedig ma is csak ő jelent veszélyt.![]()
![]()

Nem tudom mirol beszelsz, Marcelo baszta el, tok ures volt Karim a hosszun, erre Marcelo visszapasszal eladtaSierra írta:ne haragudj, ez már 3 szituáció.Kerlon írta: Egyszer volt eselye loni, meg is tette. Helyezkedes meg egyszer rossz volt, na hat... meg amikor Marcelonak csak a hosszura kellett volna ivelnie, helyette laposan visszarugta.... senkinek.Egy barca ellen ez geci sok. plána hogy az egyszem csatárról beszélünk.
hát sajnálom, nálam az kurva kevés h próbálkozik. szerezzen gólt, ősszel olyan jól ment neki.Fenoo írta: Én azt látom, hogy megy próbálkozik, igaz semmit nem érünk vele de még az a semmi is több mint amit a többi támadó csinál. Elől szerencsétlenkedés versenyt rendeznek a srácok megint és elég jól teljesít mindenki eddig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mert ő legalább csinál valamit, abba persze benne van a hiba. Bárcsak egyszer a többiket lehetne azért szidni, hogy rossz megoldást választottak.Victorioo írta:Őt veszitek elő pedig ma is csak ő jelent veszélyt.
ne haragudj, ez már 3 szituáció.Kerlon írta: Egyszer volt eselye loni, meg is tette. Helyezkedes meg egyszer rossz volt, na hat... meg amikor Marcelonak csak a hosszura kellett volna ivelnie, helyette laposan visszarugta.... senkinek.

hát sajnálom, nálam az kurva kevés h próbálkozik. szerezzen gólt, ősszel olyan jól ment neki.Fenoo írta: Én azt látom, hogy megy próbálkozik, igaz semmit nem érünk vele de még az a semmi is több mint amit a többi támadó csinál. Elől szerencsétlenkedés versenyt rendeznek a srácok megint és elég jól teljesít mindenki eddig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2020. március 1., vasárnap 21:59-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja, arra hogy sztrókot kapjunk nagy veszélyt jelent a csávóVictorioo írta: Őt veszitek elő pedig ma is csak ő jelent veszélyt.![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én azt látom, hogy megy próbálkozik, igaz semmit nem érünk vele de még az a semmi is több mint amit a többi támadó csinál. Elől szerencsétlenkedés versenyt rendeznek a srácok megint és elég jól teljesít mindenki eddig.
Egyszer volt eselye loni, meg is tette. Helyezkedes meg egyszer rossz volt, na hat... meg amikor Marcelonak csak a hosszura kellett volna ivelnie, helyette laposan visszarugta.... senkinek.Sierra írta:Volt pár labda befelé. de vagy szarul helyezkedett, vagy lepasszolta. egyébként magának is kialakíthatna helyzeteket, nem kéne mindig lepasszolni. kapu közelében van? piff, rá kéne durrantania. persze ez csak egy foteledző véleménye.Kerlon írta: Nem tudom, hogy Benzemanak mit kene csinalnia csatarkent, ha meg egy fele erkezo labda sincs a kapu elott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Őt veszitek elő pedig ma is csak ő jelent veszélyt.