Nyáron London fehér felében is muszáj lesz építkezni, van épp elég lyukas pont a csapatban.
Most aztán lehet a Lipcse elleni nehéz visszavágóra és a bajnokságra koncentrálni!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 4., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 4., szerda 10:26
Pontosan. Most mehetett volna a full kezdő, aztán hétvégén egy cserecsapat a bajnokságban, és utána megint fullosan az Atleti ellen.Remy írta: Én azt nem értem, hogy a ligakupát miért kellett besértődve elbohóckodni. Igen, Klub VB... egy Monterry volt az ellenfelük, hazai porondon meg egy Aston Villa.
Cseresort simán otthon hagytam volna arra a meccsre, aztán meccs után indulhattak volna Katarba. Amelyik top klub nem tudja megoldani, hogy egy Monterryt, tartalékosan is üssön, az amúgy se érdemel semmilyen kupát.
Klopp faszságai is, hogy folyamatosan rinyált a pihenés miatt. előző FA kupa körben is az u19-et vagy mit küldött fel. Túlpihentette a csapatát szerintem. Van 20 pont előnye a bajnokságban, ott nem tud pihentetni? Nagy lett az arc, csakúgy, mint a szurkolóiknál, aztán most kapják a zsákokat.
Bajnokságban nagyon szurkolok nekik, meg nincs bajom ezzel a Poollal, de elszálltak kicsit. Szóval az Atletico remélem megoldja.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 4., szerda 10:17
Az mar 10 eve voltchronic írta: Az elmúlt évtizedben én úgy emlékszem,hogy a Chelsea halomra nyerte magát FA-ből, hát sokra mennek vele.
Engem egyaltalan nem lep meg, a Pool mar jo par eve magasrol tesz az osszes kupara. Valamikor nyaron neztem, hogy 2000-2006 kornyeken a BL mellett nyertek tobb kupat is, majd bő 10 even keresztul kb semmi.Remy írta: Én azt nem értem, hogy a ligakupát miért kellett besértődve elbohóckodni. Igen, Klub VB... egy Monterry volt az ellenfelük, hazai porondon meg egy Aston Villa.
A City meg is huzta ezt azzal, hogy ellenunk pihentette Sterlinget es Aguerot a hetvegi ligakupa dontore.pluszegy írta:Kloppnak és a Liverpoolnak is jól jön egy plusz győzelem szerintem a vitrinbe, mint ahogy bármelyik edzőnek vagy csapatnak jól jön.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 4., szerda 9:43
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2020. március 4., szerda 9:34
Szerintem meg egy plusz kupa lehetett volna, amit behúzhatnak. Semmi értelme nem volt B csapattal kiállni, a bajnokság megvan, a BL-ig még van idő. A szurkolók miatt is és azért is, hogy egyel több kupával zárhassák a szezont. Kloppnak és a Liverpoolnak is jól jön egy plusz győzelem szerintem a vitrinbe, mint ahogy bármelyik edzőnek vagy csapatnak jól jön.chronic írta: Akkor is csak egy kupa marad, mint itt a király kupa, senki nem veszi oda a legfontosabbak közé, mert az a bajnokság és a bl.
Angol embereknek talán fontos az FA kupa persze, de a liverpool az élükön egy német edzővel, tele afrikai,meg dél amerikai játékosokkal, nem hatja meg őket nyilván.
Az elmúlt évtizedben én úgy emlékszem,hogy a Chelsea halomra nyerte magát FA-ből, hát sokra mennek vele.
Néha megnyerni persze jó, mikor a csapatodban nincs annyi,hogy a bajnokságban és a bl-ben odaérjen, de mikor mindkettőre esélyes vagy szerintem rotálásnak, tűzben tartásnak jó csak.
DE. Visszatérve spanyolba, én domestic duplát elvártam volna idén.
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. március 4., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 4., szerda 8:57
Az FA minden csak nem mikegér. lol. Ligakupa oké, de az FA-t, komolyan veszik a csapatok.chronic írta: Elengedték a két mikiegér kupát, na hiszen.
Remélem kiesnek a francba az Atleti ellen, de ha idén dupláznak a BL-ben és ugye mellette simán behúzzák a PL-t, akkor már talán lehet korszakos csapatnak hívni őket.
Van Dijk nem top 5, hanem a legjobb CB most.
Elől meg a legjobb támadótrió a világon.
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. március 4., szerda 8:31
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. március 4., szerda 8:27
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. március 4., szerda 8:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. március 3., kedd 23:26
Ez még mindig nagyon nagy faszság, egyedül a kp minősége az, ami nem szűk elit, de azért ott sem kutyaütők vannak. Azt viszont adom, hogy a korszakostól ez még nagyon messze van.Kb a támadósort meg a kapust leszámítva europa liga szint az egész bagázs.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 3., kedd 23:13
Már a felvetés is nevetséges volt.Szép amit klopp összerakott, de veretlen bajnoki címről beszélni az utolsó 2-3 fodulóig alapból komolytalan volt. Nem is értettem.flori írta:akkor közel sem mondható ez annyira korszakos csapatnak, mint sokat hitték.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. március 3., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: flori » 2020. március 3., kedd 22:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 3., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 1., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. március 1., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 29., szombat 21:31
incoming."úgy ünnepelnek mintha bajnokságot nyertek volna"
"nagy volt a fű"
"nem szoktunk hozzá, hogy dél-keleti irányból fúj a szél a meccsen"
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 29., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: Shektor » 2020. február 29., szombat 21:17
Bizonyíték nélkül? Azt hogy? Mi van az ártatlanság vélelmével?Tottinho írta:Casilla a Leeds hivatalos közleménye szerint még 2019 szeptemberében, a Charlton elleni bajnoki mérkőzésen rasszista hozzászólással illette az ellenfél támadóját, Jonathan Lekót. A döntést meghozó független bizottság a klub kommünikéje szerint valószínűbbnek látta, hogy a kapus vétkezett, mint azt, hogy nem – vagyis bizonyíték nélkül tiltották el a játékost, akit 60 ezer font megfizetésére is köteleztek.Kercsó írta:
az szép. mi a háttér sztori?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem