Ezen ne múljon.sebydani írta:Kérlek tesó máskor se értsd ezt a csapatotmocsok írta: Baszki milyet küzdöttek egytől egyig.![]()
![]()
![]()
Kibaszott nagyok vagyunk!

HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. március 1., vasárnap 22:59
Ezen ne múljon.sebydani írta:Kérlek tesó máskor se értsd ezt a csapatotmocsok írta: Baszki milyet küzdöttek egytől egyig.![]()
![]()
![]()
Kibaszott nagyok vagyunk!
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. március 1., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 1., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. március 1., vasárnap 22:58
Kérlek tesó máskor se értsd ezt a csapatotmocsok írta: Baszki milyet küzdöttek egytől egyig.![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 1., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: torjack » 2020. március 1., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. március 1., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. március 1., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: mocsok » 2020. március 1., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. március 1., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 1., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 29., szombat 12:16
El kell engedni, Ramos sem reklamalt miatta. De az biztos, hogy ha forditva tortenik a ket szitu, akkor felrobbant volna a net a sok frocsogestol.Tottinho írta: Már mindegy, bár nem tudom, hogy lett-e végül fellebbezés vagy sem mert azt egyik ezt írja a másik azt. Viszont azt hiszem de lehet rosszul emlékszem, szokott ilyenkor a hivatalos oldalon közlemény jönni a fellebezésekről.
Na csak most belefutottam egy ilyenbe, ahol összehasonlítják szinte ugyanolyan esettel mint Viníciusé is volt a meccsen. Érdekes azért mindenesetre.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 29., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. február 29., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. február 28., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 28., péntek 16:19
Én is, szerinted R24 miből jár ki évi 10 meccsre.kiserik írta:A fórum közösségéről beszéltemKerlon írta:
Tavaly egész évben gyenge néző számok voltak. 55-60 ezer kb.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 28., péntek 16:13
A fórum közösségéről beszéltemKerlon írta:Tavaly egész évben gyenge néző számok voltak. 55-60 ezer kb.kiserik írta: Szerintem itt Yazid írása a lényeg, nem a realizmus, miszerint, ha nem nyerünk, nem nézi a meccseinket. Emlékszem tavaly is megcsappant a nézőközönség az utolsó 10 meccsre...
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 28., péntek 16:00
Én is pont így vagyok vele. Szerintem van az állandó hurrá optimizmus és a negatív mind meghalunk dolog között is út.RaúlCF írta: lehet az ember realista és még szurkolhat is.
én nem érzem most jelen pillanatban hogy van bennük annyi hogy megfordítsák ellenben ugyanúgy nézem minden meccsünket. 22 éve vagyok a saját szememben madridista ha valaki kritérimának nem felelek meg az az ő baja. jóban rosszban de attól még lehet reális gondolatom. szeretném hogy tovább menjünk szurkolok is érte de nem hiszem hogy ez lesz. lepjenek meg.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 28., péntek 15:48
Na azt ne is említsd.Realista24 írta:Persze hogy zavar. De nem mind. Csak amikor szeptemberben a Barca triplázasrol kell olvasnom... És társai.Tottinho írta:
Azért olykor-olykor a realisták negatív kommentjei Téged is zavarnak, hogy már megint megy/ment előre a sírás egy-egy meccsnél![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 28., péntek 15:44
Persze hogy zavar. De nem mind. Csak amikor szeptemberben a Barca triplázasrol kell olvasnom... És társai.Tottinho írta:Azért olykor-olykor a realisták negatív kommentjei Téged is zavarnak, hogy már megint megy/ment előre a sírás egy-egy meccsnélRealista24 írta: Köszi![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem