Realista24 írta:Olaszoknál nem tudtam leszedni a Bershkában a farmert, majdnem lekéstem a hazafelé induló gépetiszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett.![]()
![]()
Már úgy voltam vele, hogy kés híján levágni nem tudom, felveszem, aztán kifizetem úgy, hogy rajtam van.
Divat
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olaszoknál nem tudtam leszedni a Bershkában a farmert, majdnem lekéstem a hazafelé induló gépetiszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett.
Már úgy voltam vele, hogy kés híján levágni nem tudom, felveszem, aztán kifizetem úgy, hogy rajtam van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
VanillaSky
Manapság viszont átestek a ló túloldalára. A szűkebb fazonú farmerekkel alapjában véve semmi gond nincs. Viszont pl a Bershka félékkel nem kevés, mert nagyon sok férfi farmerjukat úgy árulják, hogy a méreteket 15 éves kislányokról vették hozzá. Négy napja voltam bent próbálni egy farmert, derékban teljesen jó volt (33-as, öv is kellett volna hozzá) viszont vádliban annyira undorítóan szoros volt, hogy lehúzni alig lehetett. Szóval igen nyomorékul néznek ki.de mondjuk mint a divatban minden más, ez is ízlés kérdése, szerintem pont az a tróger, ami nem szűkebb, hanem túl bő fazonú.
- pheco
Köszi a válaszokat.
Engem igazából az zavar amit shutter mond, hogy konkrétan ráfeszül a férfiak combjára a gatya.. Azzal nincs gond, ha valaki nem szereti, ha trottyos, és kicsit szűkebb fazon vesz. De ami a legjobban irritál, az a páwa gyerekeken a szűk gatya, amit úgy letolnak, mint a deszkások.
Engem igazából az zavar amit shutter mond, hogy konkrétan ráfeszül a férfiak combjára a gatya.. Azzal nincs gond, ha valaki nem szereti, ha trottyos, és kicsit szűkebb fazon vesz. De ami a legjobban irritál, az a páwa gyerekeken a szűk gatya, amit úgy letolnak, mint a deszkások.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mert biztos női.Amúgy nem tudom sokan miért fikázzák a szűk farmerokat.
miközben a normális, de szűkebb fazonú férfi farmerek nem tapadnak, mint a női a nőkre, szimplán valamivel jobban be vannak szedve, és az aljával nem lehet felsöpörni a járdát.
de mondjuk mint a divatban minden más, ez is ízlés kérdése, szerintem pont az a tróger, ami nem szűkebb, hanem túl bő fazonú.
Tescoban is lehet kapni kurva jó farmereket (F&F), több fajta is van, slim, straight stb. Azok is ilyen 6-7 körül vannak. H&M-ben szintén, igaz azok már inkább 8-10 ezresek.pheco írta:Én kicsit deszkásan öltözködöm, szóval nincs sok közöm ehhez a stílushoz, de ez elég csúnyácska![]()
Hol lehet jó farmereket kapni, ami nem olyan szűk, hogy elszorítja a srácokat a boxerben, de nem is túl bő, de azért a "deszkás" stílushoz megy. 15ezer körül látok a legtöbb helyen, de annyit sajnálok rá.
Amúgy nem tudom sokan miért fikázzák a szűk farmerokat.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
C&A-bapheco írta:Hol lehet jó farmereket kapni, ami nem olyan szűk, hogy elszorítja a srácokat a boxerben, de nem is túl bő, de azért a "deszkás" stílushoz megy. 15ezer körül látok a legtöbb helyen, de annyit sajnálok rá.
Ha jó emlékszem 6-7-től kezdődnek.
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
most h jönnek a hidegebb idők, szeretnék kabátot venni.
ilyen elegánsabbat szeretnék, szövet kabátra gondoltam. hol tudnék vennék venni, azért viszonylag alacsonyabb áron?
(pesten)
vagy egyáltalán milyen fajta kabátnál tart most a divatvilág ?
ilyen elegánsabbat szeretnék, szövet kabátra gondoltam. hol tudnék vennék venni, azért viszonylag alacsonyabb áron?
(pesten)
vagy egyáltalán milyen fajta kabátnál tart most a divatvilág ?
92:48
- pheco
Én kicsit deszkásan öltözködöm, szóval nincs sok közöm ehhez a stílushoz, de ez elég csúnyácska
Hol lehet jó farmereket kapni, ami nem olyan szűk, hogy elszorítja a srácokat a boxerben
, de nem is túl bő, de azért a "deszkás" stílushoz megy. 15ezer körül látok a legtöbb helyen, de annyit sajnálok rá.
Hol lehet jó farmereket kapni, ami nem olyan szűk, hogy elszorítja a srácokat a boxerben
- realmadridfan
Jézus, ez rosszabb, mint a shuterré.
-
hala_madrid
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sajnos semmit.
Itt a help:
http://www.usc.co.uk/CustomerServices/O ... /SizeGuide
Cipőnél nem dob fel feles méreteket, így gondolom UK méret.
Itt a help:
http://www.usc.co.uk/CustomerServices/O ... /SizeGuide
Cipőnél nem dob fel feles méreteket, így gondolom UK méret.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Méretezésről tudsz vmit? nem mindegy, hogy UK 10-es vagy US 10-es...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.usc.co.uk/offers/mens-clearance?siteID=CJ
Elég nagy leárazások, olcsó magyarországi szállítás. Hátha érdekes valakinek.
Elég nagy leárazások, olcsó magyarországi szállítás. Hátha érdekes valakinek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
stúdió hangzás, hát persze. saját árkategóriájában azért nem ajánlja senki.Sierra írta:Még jó, hogy nem olyan erős benne. A Beats alapból majdnem stúdió hangzású, míg a HD 201 sima otthoni felhasználásra lett gyártva, és hát az árukat sem lehet összehasonlítani.
tick. tick. tick.
Még jó, hogy nem olyan erős benne. A Beats alapból majdnem stúdió hangzású, míg a HD 201 sima otthoni felhasználásra lett gyártva, és hát az árukat sem lehet összehasonlítani.Acewill írta:HD 201 asszem 4 éve van meg nekem, rohadtul megéri az árát, semmi problémám nem volt vele, kényelmes, jól szól, bár a basszus nem olyan erős benne, mint mondjuk egy Beats-ben.
Végül a Superlux lett, hd681B...ennyi pénzért sztem nagyon megérte...nagyon jól szól, kényelmes is, mondjuk nem zárt, de nem baj.Acewill írta:HD 201 asszem 4 éve van meg nekem, rohadtul megéri az árát, semmi problémám nem volt vele, kényelmes, jól szól, bár a basszus nem olyan erős benne, mint mondjuk egy Beats-ben.Laci írta:Szerintetek melyiket éri meg jobban? Az olcsó sennheisert, v ezt a superlux-ot...vagy mindkettő sz.r?
Másikról meg nem tudok nyilatkozni.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
HD 201 asszem 4 éve van meg nekem, rohadtul megéri az árát, semmi problémám nem volt vele, kényelmes, jól szól, bár a basszus nem olyan erős benne, mint mondjuk egy Beats-ben.Laci írta:Szerintetek melyiket éri meg jobban? Az olcsó sennheisert, v ezt a superlux-ot...vagy mindkettő sz.r?
Másikról meg nem tudok nyilatkozni.
- h3x0r
Hat ha tenyleg a-z-ig minden erdekel, akkor ebay.raul0791 írta:olyan oldalt keresek, ahol a-z-ig minden megtalálható, cipőtől kezdve a sapkáig, elsősorban márkásabb cuccokra gondolok. Valaki tud ebben segíteni?