Azért olykor-olykor a realisták negatív kommentjei Téged is zavarnak, hogy már megint megy/ment előre a sírás egy-egy meccsnélRealista24 írta: Köszi![]()

HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 28., péntek 14:59
Azért olykor-olykor a realisták negatív kommentjei Téged is zavarnak, hogy már megint megy/ment előre a sírás egy-egy meccsnélRealista24 írta: Köszi![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. február 28., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 28., péntek 14:36
Tavaly egész évben gyenge néző számok voltak. 55-60 ezer kb.kiserik írta: Szerintem itt Yazid írása a lényeg, nem a realizmus, miszerint, ha nem nyerünk, nem nézi a meccseinket. Emlékszem tavaly is megcsappant a nézőközönség az utolsó 10 meccsre...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 28., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 28., péntek 13:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. február 28., péntek 13:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 28., péntek 13:30
erről van szó röviden.RaúlCF írta:lehet az ember realista és még szurkolhat is.
én nem érzem most jelen pillanatban hogy van bennük annyi hogy megfordítsák ellenben ugyanúgy nézem minden meccsünket. 22 éve vagyok a saját szememben madridista ha valaki kritérimának nem felelek meg az az ő baja. jóban rosszban de attól még lehet reális gondolatom. szeretném hogy tovább menjünk szurkolok is érte de nem hiszem hogy ez lesz. lepjenek meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 28., péntek 13:20
KösziRaúlCF írta: lehet az ember realista és még szurkolhat is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. február 28., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 28., péntek 13:12
Én nem szégyeneztem le senkit. Azzal kezdtem, hogy mindenki úgy áll hozzá ahogy akar a dolgokhoz, csak ezt a hozzáállást nem értem (és nem is akaromToti írta: eléggé túltolják itt egyesek, h azért van leszégyenezve az ember (akiről semmit nem tud a másik), mert reálisan látja a dolgokat. igen én is már a celta elleni meccs után leírtam, h itt bajok lesznek, meg h megint elővarázsoljuk majd a múlt évi tragikus hetet és úgynézki valóban ez van. és ettől már szégyen valaki, mert leírja? attól ugyanúgy leülök megnézni a meccset, mint 20 éve minden egyes hétvégén és hétköznap, de ugyan, hadd legyen már véleményem még ha negatív is anélkül, h szégyen lennék például, ha magamból indulok ki, de persze vannak itt mások is. faf
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. február 28., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 28., péntek 12:59
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. február 28., péntek 12:57
Ez nem neked szólt hanem a túlzott gyászhangulatnak.Kerlon írta: Kimondta, hogy ne utazzunk el? Én a meccs előtti sírásra reagáltam, mert én kongattam megelőször a vészharangot, hogy nem érzem a csapatban azt, hogy ebből a pár hétből jól jönne ki. Attól függően nem temetve ültem le nézni a meccset, hanem bizakodva, hogy hátha kifogunk egy jó napot és a gólunk után el is hittem, hogy megfogjuk őket. Aztán kijöttek a gyenge egyéni teljesítményeink, a fásultság, az ötlettelen támadójáték és kikaptunk kvázi 10 perc alatt. Az eredményre ránézve meg még rosszabb a helyzet, mert két gólt kéne rúgnunk mindenképpen. Egy reménysugár van a számunkra, hogy idén idegenben megyünk nagyot és hátha most is összejön. De ne legyünk már szapulva, mert kritikusnak értékeljük a helyzetünket.![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 28., péntek 12:48
Még az előző hozzászólásomhoz is csatolva, nekem az jutott/jut az eszembe ilyenkor mikor mesélték, hogy a 2014-es BL döntőben volt aki a 90. percben kiment a Bernabeuból (és tuti volt aki a helyszínen az Estadio de Luzba is így tett) vagy kikapcsolta otthon a TVtBerti írta:Akkor rossz csapatnak szurkolsz..feltéve ha te ezt annak nevezed.Yazid írta: haza küldenek 3 lesz közte, ne legyünk már naívak. ha nem hulye pep sterling kezdeni fog, semmi vesztenivalójuk nincs. mi meg ha akarunk valamit támadni kell. de tök mindegy még megnezem az el classicot aztan annyi, fiatal vagyok még az őszhajszálokhoz az idegrendszerem is labilis
Amúgy nem értem ezt az elcseszett mentalitást páratoknál. Akkor vagytok a csapat mellett, ha minden meccset megnyer és folyamat trófeákat nyer? Ancelotti előtt hol voltatok?
Lehet szidni a sok hülye barca szurkolót, de nálunk is van egy pár emberke, aki szégyent hoz a madridista jelzőre.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 28., péntek 12:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. február 28., péntek 12:39
Akkor rossz csapatnak szurkolsz..feltéve ha te ezt annak nevezed.Yazid írta: haza küldenek 3 lesz közte, ne legyünk már naívak. ha nem hulye pep sterling kezdeni fog, semmi vesztenivalójuk nincs. mi meg ha akarunk valamit támadni kell. de tök mindegy még megnezem az el classicot aztan annyi, fiatal vagyok még az őszhajszálokhoz az idegrendszerem is labilis
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 28., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. február 28., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 28., péntek 12:25
Realizmusnak hívják és vannak csodák, de ebben a Madridban most ez nincs benne. Zidane megoldottan idén a védekezést, de a támadást nem tudja, mivel a keret hiányosságaiból ezt lehet kifőzni.Tottinho írta: Mindenki úgy áll hozzá ahogy akar. De én sose értettem ezt a szurkolói hozzáállást. Most is már az első meccs ELŐTT voltak itt páran (hozzáteszem a bajnoksággal is így vannak egyesek) akik kb. már előre sírtak és elkönyvelték a kiesést. Jelenleg van még egy teljes meccsünk a továbbjutásért a nem lehetetlenről!
Pont mi tudhatjuk azt jól, hogy az utolsó percig tart egy meccs.
És nem, ez nem naivitás, de amíg van esély addig ne már, hogy így álljak hozzá ahogy itt páran.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2020. február 28., péntek 12:13
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem