Kerlon írta:
Tottinho írta:
Real Madrid will appeal Sergio Ramos' red card against Man City. They're hopeful it'll be removed and Sergio will be available for the 2nd-leg at Etihad. [@Marca]
Nem értem, hogy mire fel. Nem hibáztatom Sergiot, Casemiro volt ott a ludas. Ramos csak megmentett minket a valószínűsíthető biztos kieséstől, hogy nem engedte ziccerben lőni Jesust. Kb. annyira volt erre szükség, mint Valverde piros lapjára a szuperkupán.
Most nézem vissza kicsit nyugodtabban a jeleneteket a tegnapi meccsről mert eléggé felidegesített.
Nem tudom, ugye a kezét Gabriel Jesus vállára rakta, de nem látok egyértelmű visszahúzást illetve valamint
lábbal szerintem nem volt kontakt. Az jön le, ahogy a kezét a vállára rakta, a brazil egyből ahogy érezte megadta magát és borult. Valószínű erre a vállas esetre kapta a pirosat. Valverdes azért jóval egyértelműbb volt. Hozzáteszem ugyanúgy ennél a tegnapi esetnél is ha volt olyan kontakt amitől Gabriel Jesus nem magától esett el akkor az kellett és piros ahogy írod te is.
De kicsit nekem úgy tűnik, mintha színezte volna a brazil ezt. Egy VARra azért kíváncsi lettem volna.
(És légyszi ne gyertek azzal most, hogy Ramost védem

)
Azért fellebbeznek mert abban reménykednek amit leírtam illetve amit Hart is mond:
Joe Hart: "It's not a red card. Jesus Gabriel was waiting for Ramos to touch his shoulder. At most a yellow but now Real Madrid's captain, leader and legend is out of the next leg."