HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. február 27., csütörtök 9:31
Este elaludtam, mint a huzat, aztán hiába ébredtem 20:55-kor, úgy éreztem jobb nekem a pihenés, sajnos igazam lett így utólag visszanézve.
Nem tudok igazán haragudni senkire, pedig voltak homály teljesítmények. Casemirot nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire bizonytalannak. Carvajalt fel sem kell hozni, szokásos gyenge teljesítmény. Benzema is észrevehetetlen volt. Minden csapatrészben volt látványosan gyenge elem sajnos.
Mondjuk azt megkérdezném a sporitól, hogy amit mezőnyben lazán fúj és pirosat oszt, az az ötösön miért nem fault ugyanúgy. Igen, a két Ramos - Jesus eset. Ránézésre ugyanakkora kontakt volt mindkét esetben, és Ramos pont annyival maradt el a labdától, amennyivel támasztotta Jesus. Fordítva meg repült a brazil, mint a győzelmi zászló... Na mindegy, összességében nem ezen ment el, csak már annyiszor írtuk le, hogy kezd fárasztó lenni.
Könnyen benne van a pakliban, hogy idénre a Szuperkupa győzelemnek lehet örülni, de azért bízok benne, hogy felszívják magukat a srácok, és szenvedve, vért izzadva, csúszva-mászva behúzzuk a ligát. A jelenlegi állapotokat látva azt mondanám, hogy most erőn felül kell hozzá teljesíteni.
Kicsit előre tekintve, a nyáron nagyon komoly melót kell lerakni a vezetőségnek. Nem az érkezőktől félek, hanem a ballaszt leadásától...
Annyi játékostól kellene megszabadulni, ami nem tudom, hogy ésszerű és lehetséges-e egy nyár alatt. Hirtelen aki eszembe jut, az Mariano, Odriozola, Bale, James, Brahim és az egyik brazil kölcsönbe, és a Modric-Marcelo duo, akiknek talán a keretben lenne még helye, de ideje lenne tényleg új lapot nyitni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)