poronty írta:
Ki volt az, aki itt tartotta a Lukácsot és idehozta Jovicsot, hogy aztán ne játszassa? Ki volt az, aki inkább játszatta Bélát a szezon közben, mint a brazilokat, akik kihajtják a belüket és minden percre szükségük van a kókler pónival szemben? Aztán lehet menni tovább, hogy Marcelo, Isco, Lukita pl minek maradtak, ha nem az edző kérésére?
Szabad kezet kapott, és eddig a 300 milla, amit elvertünk nyáron, nem sült el jól. De azért ne mentsük fel, mert az ő dolga a keret kialakítása. És amellett se menjünk el, hogy 4 éve itt van (mínusz egy feles) és bőven elkezdhette volna korábban a generációváltást, nem kellett volna ezt az idei nyárra hagyni.
Lukács tényleg gáz, de a padot bírja, senkit nem szorít ki, aki esetleg jobb lenne. Plusz ha helyzetbe kerül, nem vagdossa a közönségbe a labdát. Tőlem elfér a keretben, de a kezdőcsapatban tényleg ne lássam. Jovicsot nem tudom, ki akarta a vezetőségből de szerintem senki nem gondolta, hogy olyan szintet fog hozni, hogy még Raúl is elsírná magát tőle a Castillában. Lehet, hogy a nyomást nem bírja, vagy nem tudom, egy biztos, sosem lesz Real sztár, tőlem mehet a szerb nyáron. Őt én sem játszatnám, Mariano szint, csak drágább. Jó döntés. Béla játszatását viszont tényleg nem értem, az én álláspontom az, hogy amíg el nem húz innen, addig egy percet sem kap. Golfozzon, csináljon, amit akar, de a csapat közelébe se menjen. Amúgy meg szerintem ZZnek Bale ügyben határozott és helyes véleménye volt, a walesi viszont köszönte szépen a könnyű pénzt, és inkább maradt. Az volt a hibás, aki annak idején idehozta vagy utána hosszabbított vele, az meg nem az edző. A brazilokat próbálja bevonni, mikor melyik van jobb formában, de még kevesek, kényszer szülte dolog, hogy a nagy csapat közelében vannak, nem kész játékosok, sok kockázattal. de kapnak lehetőséget. Marcelo. Lerakta a padra, Mendy az első opció. Jó döntés. Lukita még lehet kiegészítő ember, tőlem maradhat padra, nem zavarnám el. Isco. Ebben viszont nem értek egyet a kopasszal, a nagy túlélőt már évekkel ezelőtt elzavartam volna. Solari még maradhatott volna addig, amíg elüldözi. De őt is túlélte. Mint mindenkit. És lehet, hogy a kopasz szabad kezet kapott, de mégsem tudott megszabadulni attól, akitől akart, egyedül Ceballostól, és nem jöttek azok, akiket szeretett volna. Ez így szabad kéz, csak meg van kötve. Nem örültem, amikor ZZ visszajött, de most azt mondom, bármilyen furcsa ilyenkor, amikor futószalagon jönnek a szarabbnál szarabb eredmények, és hol van még a vége, hogy a lehetőségekhez képest jó munkát végez. Ebben kicsit példát vehetnénk a matracosokról, a büdös életben nem nyernek semmit meg nem is fognak, mégsem basztatják Cholot, mert az érdemeit elismerik.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)