Dupla D írta:Vele együtt.Courtois topikba vidd at pls
De ilyet írni, hogy vegyetek fel hatdioptriás szemüveget.![]()
Értelmes megnyilvánulása volt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. február 26., szerda 23:18
Dupla D írta:Vele együtt.Courtois topikba vidd at pls
De ilyet írni, hogy vegyetek fel hatdioptriás szemüveget.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. február 26., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. február 26., szerda 23:12
Vele együtt.Courtois topikba vidd at pls
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. február 26., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 26., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: dennson » 2020. február 26., szerda 23:09
Nem kérdés. Courtois után. Aki ezt nem látta, nem tudom, miért ezt a sportot nézi.Dupla D írta:A legjobbunk volt ma.Kerlon írta:Vegyetek fel egy 6 dioptrias szemuveget legkozelebb
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 26., szerda 23:08
Courtois topikba vidd at plsDupla D írta:A legjobbunk volt ma.Kerlon írta:Vegyetek fel egy 6 dioptrias szemuveget legkozelebb
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 26., szerda 23:08
Tbo-t ne felejtsük el.impossible írta: Azt gondolom, hogy Mendyn kívűl az egyetlen értékelhető teljesítmény az övé volt. Elcsúszás ide vagy oda
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. február 26., szerda 23:07
A legjobbunk volt ma.Kerlon írta:Vegyetek fel egy 6 dioptrias szemuveget legkozelebb
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 26., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 26., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. február 26., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 26., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. február 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 23., vasárnap 17:57
Iróniának szántam, bár így utólag belátom, nem sikerült elég jól. Ezért is érthetted félre.Süti írta:Engem is leigazolhatna Perez, ezen logika alapján óhatatlanul az én lábam is elsülne előbb utóbb. Akár többször is.illgner írta: Eddig be van oltva gólszerzés ellen. Előbb-utóbb elsül a lába, akár többször is, óhatatlanul.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 23., vasárnap 16:29
Nem láttam a meccset, így erről nem tudok nyilatkozni. Köszi a kiemelt figyelmetpátkán írta: kiserik ma is teljesen megerte,kivaloan szall be. hihetetlen lenduletet hozott. Te is igy latod cimbora?
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 23., vasárnap 16:21
Engem is leigazolhatna Perez, ezen logika alapján óhatatlanul az én lábam is elsülne előbb utóbb. Akár többször is.illgner írta: Eddig be van oltva gólszerzés ellen. Előbb-utóbb elsül a lába, akár többször is, óhatatlanul.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 23., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. február 23., vasárnap 15:28
Nekem meg már másfél éve az a fillingem hogy Arsenal van rá írva... És rohadtul nem tetszik ez az érzés. Vini? Elég elé van a dolog ha tőle kell várni az extrát, a bravúrt. Pedig jelenkeg így áll a dolog.Faust írta:Ez a problema, hogy amikor eg a haz, Vinicius jon be, mintha nem is tudom, Alaves vagy Valladolid lenne a mezunkre irva. Es ez sok embernek a hibaja, de egyaltalan nem az ove.dzsi91 írta: Az hogy mennyire tehet róla azon lehet vitatkozni. De az biztos,hogy valahol mindig meghal egy kis nyuszi a világon amikor hátrányban őt hozzuk be,hogy megmentse a seggünket.
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 23., vasárnap 15:26
_Bushido_ írta:Bárcsak úgy lenne. Anno volt egy Palanca nevű saját nevelésű srác. Barca ellen megsérült Sneijder (?) és ő jött be. volt egy hatalmas helyzete, kapusra vezette a labdát, de elcseszte. Ha azt belövi, ki tudja mi lesz vele... Lényeg, hogy Vinicius előtt is most nyitva az ajtó a két rohadt fontos meccsen, meglátjuk mit tesz le a pályán. És SZERINTEM ezektől a sorsa is függhet a nyáron. Mert a 2-3 brazil sok ide. 1-2nek mennie kéne kölcsönbe.ToniKroos írta: Na most jött el az ő ideje. Valószínű kezdő lesz a City és a Barca ellen, meglehet mutatni a sok károgónak, hogy kell a francnak Hazard.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem