Mankaszterben majd továbbhúzzuk magunkat.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 26., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 26., szerda 23:12
Mint például?Sierra írta: belga/holland/német/francia ligákból sokkal jobb játékosokat lehetne kukázni.
HozzászólásSzerző: mexes » 2020. február 26., szerda 23:11
A piros lapnál az volt?ziro4vr írta: Én azt gondolom ez nem volt érdemleges kontakt, Ramos elszámolta, ennyi.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 23:07
Hát sajnos megvan az esély rá.KAG írta:Spanyol kúp majd hétvégén lesz.
HozzászólásSzerző: KAG » 2020. február 26., szerda 23:05
Spanyol kúp majd hétvégén lesz.Sierra írta:Szép kilátások amúgy.Yazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
Még jó hogy legalább a spanyol kup... ja nem.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 26., szerda 23:05
Mármint a beadásokra gondolsz? Mert az a játékunk.dzsi91 írta: Szerintem jók voltunk.Hoztuk amit tudunk.Ebben a keretben ennyi van.Barsza ellen is ezkell csak ne kapjunk gólt ha lehet
nem igazán érzem azt,hogy ezt a city nyerte volna. Simán ennyit bírtunk fejben. Ez a keret nem a 0-0ákhoz 1-0ákhoz van szokva de most kénytelen vagyunk erre játszani és legtöbbször ez a vége. Clasicon is ugyanez kell csak megkell próbálni ott 90ig percig ezt nyomni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 26., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 26., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. február 26., szerda 23:01
Pontosan. Meg lehet nézni, hogy mennyi hiányzott neki a labdához.ToniKroos írta:Igen, lehet nem volt nagy lökés, de pont azt a pár centit nyerte vele, ami ahhoz kellett, hogy ne érje el.Csabi írta: de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 23:00
hát ezaz, még a legmélyebb 2005-2006-os szezonban is volt elöl egy Robinho, Ronaldo duo, akit megtámogatott Cassano, Zidane, Guti stb...petiamadridista írta: Ettől a sortól a Schuster-féle Realban is erősebb arcok nyomták elől.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. február 26., szerda 22:58
Hagyjuk már, éppen hogy megsimogatta Ramost... kb. négy ember között adták be a szélről, Ramos meg azt se tudta hol az embere. Nem kell szépíteni.Csabi írta: szarok voltunk. igen. carvajal meg ramos agyhalottak. achraf és ödegaard már ma is jöhetnének vissza.
de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2020. február 26., szerda 22:58
Igen, lehet nem volt nagy lökés, de pont azt a pár centit nyerte vele, ami ahhoz kellett, hogy ne érje el.Csabi írta: de szerintem ilyet nem csinálhat egy csatár amit jesus az első gólnál. a kezével nem szerezhet előnyt, márpedig ő ezt tette, ha nem is óriásit, de pont eleget a gólhoz. kitámasztotta ramost és ez elég is volt, hogy ne érje el. a var ma is megbukott. szerintem vissza se nézték.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 26., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. február 26., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 26., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 26., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 22:48
Szép kilátások amúgy.Yazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. február 26., szerda 22:48
Én már nyugodt vagyok, mert az is felejtős lesz, ilyen felállással és játékkalYazid írta: ha akarunk még bajnokságért küzdeni az a legjobb ha minél hamarabb kiesünk blből, felejtsük is el. ha a barca is megcsap a hétvégen onnan felejtős az is
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. február 26., szerda 22:43
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem