Én vállalom a kockázatotcsabi* írta:képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..
ő lesz a világ legjobb vkp-a

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 16., szerda 16:28
Én vállalom a kockázatotcsabi* írta:képzeljétek mi lesz ha majd a nyáron eladjuk khedirát ..
ő lesz a világ legjobb vkp-a
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 16., szerda 16:02
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 16., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 16., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 16., szerda 14:07
Mondjuk ez a két csapat elég patinás,BL-t nyert anno mindkettő (a porto nem is olyan régen,Mouval),szal nyilván azt gondolhatják a gazdagabb csapatok,(és joggal),hogy innen minőséget kapnak a pénzükért.És már megint 40m euró. 27 évesen ez egy teljesen irreális összeg szerintem. A Porto és a Benfica marketingesei valamit elképesztően tudnak. Nagyon fasza kis támadó, de komolyan? Mit tett le ez a két (amúgy tök rokonszenves) csapat az asztalra, hogy az összes játékosukat aranyárban adják-veszik?
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 15., kedd 19:21
És már megint 40m euró. 27 évesen ez egy teljesen irreális összeg szerintem. A Porto és a Benfica marketingesei valamit elképesztően tudnak. Nagyon fasza kis támadó, de komolyan? Mit tett le ez a két (amúgy tök rokonszenves) csapat az asztalra, hogy az összes játékosukat aranyárban adják-veszik?Jackson Martinez
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 15., kedd 14:11
Tehát szerinted csak akkor működik jól egy klub, vállalat vagy bármi más gazdaságilag, ha nincs adóssága?Mr. Bidé írta: A lényeg az (szerintem) mekkora az adósság mert gondolom az nem azért halmozódott fel mert olyan faszán gazdálkodtak. És itt nem csak a Madridról beszélek hanem az én kedvenc csapatomról is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 15., kedd 13:55
Egyébként igaz,ha jól emlékszem,talán az AS vagy a Punto szellőztetett meg egy nyilatkozatot,miszerint egy kulcsjátékos távozik majd a Realbol,olyan 40-50 millioert,feltehetően angliába.Ez nem sokkal az Özil transferr előtt vokt.Mindenki Di Maria/MU házasságot sejtett,aztán jött a meglepetés...Benne volt a levegőben.
A nyár eleje óta mentek a fizetésemelésért Mustafáék, nem kapták meg, ezután rögtön ajánlatokkal fenyegetőzött, nem túl okos gondolat, ha Pérez ül a másik oldalon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 15., kedd 11:48
h3x0r írta:En nem is azt mondanam hogy bonyolult volt, hanem inkabb varatlan. Higuainrol, Balerol , Cavanirol vagy Neymarrol honapokon keresztul jottek a hirek, hogy hova mennek, mennyiert, mig az egesz Ozil transzfer par nap alatt zajlott le es a legtobb embert meglepeteskent ert. Persze, lehet mondani hogy egy 90 millas Bale transzfer utan teljesen logikus volt Ozil eladasa, de akkor is ugy a csapatunk tagja mint mindenki mast a szakmaban meglepeteskent ert a transzfer.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 15., kedd 11:47
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 15., kedd 11:46
Grat nekik. Úgy szaladna át minden csapat a kp-n, mint a huzat. Lehet átvariálni 4-2-3-1be vagy 4-3-3ba, de szerintem a Xabi-Modric páros gyenge középre védekezésben.Realista24 írta:Marca olvasói ezt nyomatnák! 100ezer szavazat!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5669_n.jpg
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 15., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 15., kedd 10:16
Benne volt a levegőben.olt Ozil eladasa, de akkor is ugy a csapatunk tagja mint mindenki mast a szakmaban meglepeteskent ert a transzfer.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 15., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 15., kedd 8:28
Hát, pedig nem volt túl bonyolult.de azért Özil nem egy sima átigazolás volt.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 15., kedd 6:50
Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy alakulgat egy Perez ellenzék és ebben természetesen nagyon is partnerek az újságírók is. A képen amit a cikkhez adtak Hierro és Del Bosque van. Azt viszont nem tudom megmondani hogy mennyire hiteles.............hanem köntösbe bújtatott lejárató szöveg. Szerintem.....
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. október 15., kedd 0:15
Ez így igaz, ahogy az is, hogy nem tudjuk, hogy a Bayern mennyit jótékonykodik.Mr. Bidé írta:A semmivel nem gazdálkodik több pénzből a Bayern mint a Barca vagy a Real
Pérez nem ad pénzt. Socioként igen, de nem a magánvagyonából finanszírozza a Realt, mint az általad emlegetett olajsejkek, vagy Abramovic vagy régen Berlusconi stb. A kettő teljesen más. Már csak az UEFA FFP miatt és a banki kölcsönök (adósság) okán is.Mr. Bidé írta: az meg szerintem teljesen mindegy ki adja a pénzt állam a milliárdos Perezpapa vagy valamelyik arab olajsejk .
Gazdaságilag lehet jót. De visszakérdezek, a Te logikád szerint lesz majd BL győztesük?Mr. Bidé írta:A te logikád szerint Romániába nem lehet gazdaságilag jól működő csapatot üzemeltetni!!??
Azért halmozódott fel, mert mi befektetünk. És ebbe beleszámolták a játékosok fizetését is a szerződésük lejártáig. Azt meg nem egyben fizetjük ki. Ami igazán mutatja a Real gazdasági erejét (hogy faszán gazdálkodunk) az az, hogy ezen adósságállomány mellett is az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb?) adózás utáni profitunk is nekünk van.Mr. Bidé írta: A lényeg az (szerintem) mekkora az adósság mert gondolom az nem azért halmozódott fel mert olyan faszán gazdálkodtak.
A túlköltekezett azt jelentené, hogy financiális gondjaink vannak. Nincsenek. => Fals állítás.Azt, hogy a Madrid egyszerűen túlköltekezett. Brutális befektetéseik vannak, ám ezzel szemben a sportban elért eredményeik igen szegényesek. Nem vagyok benne biztos, hogy megérik az ilyen mértékű beruházások ezek mellett az eredmények mellett.
Az utóbbi 4 év /forrás az andol Wikipédia/:Rajongok az Espanyolért! Ezt fontos tisztázni. Nézze, a Madrid az utóbbi években nyert egy bajnokságot meg egy kupát. Ez kevés, főleg ha összehasonlítjuk, mit ért el a Bayern, a United, a Borussia vagy a Barca. Nagyon drága játékosokba fektetnek be, egy felújított, fantasztikus Bernabéuról beszélnek, közben meg az eredmények…
A mi könyvelésünk egy az egyben az UEFA előírások szerint történik. Calderón tért el pár évig ettől, de az UEFA kérésére Pérez visszatért a korábbira.Kissé olyan a könyvelés, mintha titkosírás lenne. Vetni kellene egy pillantást az Arsenal vagy az Olympique adataira, ők skkal átláthatóbban vezetik azokat.
A "kérdés" az volt, hogy "beszéljünk a tényekről". Erre a válasz egy "lehet". Ami tény, hogy magas. Ami szintén tény, hogy ebből csak az az adósság a kérdéses, amit most kell törleszteni, nem az, amit a játékosok a szerződésük időtartamáig ÉVENTE kapnak, amiket szintén ÉVENTE fizetünk ki jótékonysági céllal a Real Akadémiáknak stb.A Madrid adóssága körülbelül 541 millió euró lehet. Ez a szám meglehetősen magas.
Nem is tudnak felmutatni ekkora bevételeket és bevételnövekedést. És az országaik nincsenek is ilyen gazdasági szarban mint Spanyolország.Ha ránézünk az Arsenal, vagy a Bayern könyvelési csekkjeire. Azért hivatkozok erre a két együttesre, mert az ő forgótőkéjük pozitív.
Más megoldás is van ezen kívül. Ezért is akarják átépíteni a Bernabéu-t.Azt kell megnézni, hogy a sociók vajon képesek-e még több pénzzel támogatni az egyesületet, és ha nem, akkor kell találni egy szponzort.
Megint demagóg, és nem a kérdésre válaszol.A Madrid a gazdasági jelentéseiben lejegyzi, hogy bevételhez jutott a bérletekből, illetve a pártoló tagoknak és a szponzoroknak köszönhetően. Mit mond ez nekünk?
Hogy adósságuk van…
Erre Ő maga ad választ. ->Azonban hosszú távon 89 millió euróval, rövid távon (kevesebb, mint egy éven belül) pedig 26 millió eurós banki kölcsönük van. Ez 116 millió euró, csak a bankok számára.
Másik téma, hogy a Madrid elég pénzt generál.
Ez is demagóg, és nélkülözi a tényeket. Özil már az előszezon előtt csatlakozott hozzánk tudtommal, míg Bale katasztrofális fizikai állapotban volt. Ráadásul még csak kb 1,5 hónapja van itt. Hosszú távra vettük.Ráadásul Özil a legtöbb meccsen pályára lépett, Bale meg eddig alig-alig játszott, nem?
Nekem nem úgy tűnt, hogy jól működött. Ráadásul nem tudhatjuk, hogy az Adidas miatt nem volt-e "kötelezően" szükségünk Bale-re Kaká távozása után.Én nem adtam volna el egy játékost, aki úgy teljesít, mint Özil, hiszen nem szabad elfelejteni, a játékos itt vagyontárgyat jelent. Ha pedig jól működik, nem szabad megválni tőle.
Erre korábban Ő maga mondta, hogy:Nagyon merész húzás egyetlen játékosba 100 millió eurót fektetni.
habár a pontos összeget nem tudhatjuk.
Ad 1. Ha a Barca jelen van, akkor mégsem csak a PL privilégiuma az ázsiai piac.A Barca már jelen van az ázsiai és az észak-amerikai piacon, a Realnak nehezen sikerülhet oda bejutni. A Premier Ligán keresztül vezet oda az út, hiszen az egy viszonylag kiegyenlített, izgalmas liga, ami jól működik. A Realnak pedig az a célja, hogy betörjön arra a piacra, ami jelenleg kizárólag az angol bajnokság privilégiuma.
Akár veszteségesen is kikerülhetnénk. De nem kerülünk, mert ekkora a bevétel. És Pérez gazdasági modellje több lábon is áll ennek kivédése érdekében. Szóval megint Tőle kell idézzek:Gond akkor lenne, ha nem lenne ekkora bevétel, és mivel ennyit költenek különböző okokból, akár veszteségesen is kikerülhetnének ebből.
Amíg ekkora bevételt generálnak, nincs semmi probléma.
A Realnál senki nem nyert több BL-t (illetve jogelődöt), az utóbbi pár évben az említettek is csak 1-1-et. A nyomás meg nem csak a kiadások miatt van. Én azt merem állítani, hogy pont a nyomás miatt vannak a kiadások.A Madrid volt éveken keresztül a legnagyobb bevételt termelő klub. Ezen felül, a piac megköveteli, hogy nyerj is valamit. Miért van a Manchester, a Barca vagy a Bayern olyan helyzetben, amilyenben? Mert több BL-t is nyertek. Egyszer eljön az a pillanat, amikor a rengeteg bevétel nem elég, nyerned is kell valamit. Az azonnali elvárás pedig nagy nyomással jár. Ezt tapasztalhatta a Barca is pár évvel ezelőtt.
Csak erre nehogy Pérez rácáfoljon.ennél egyszerűen már nem tud több bevételt generálni a Madrid.
Mert már így is képességei fölött termeli a bevételt a klub. Hogy milyen értelemben? Egy olyan együttes, amely nem nyeri meg a BL-t, nem tud ekkora bevételt generálni.
És ha jól megy a csapatnak máris dübörög a gazdaság is?Az is probléma, hogy a stadionból szerzett bevételek 5 millióval csökkentek. Ez a válság miatt van, és hát tudja, ha jól megy a csapatnak, jönnek a nézők, ha nem…
Ezt sem tudja alátámasztani adatokkal. Megint csak véleményt mond. A demagóg bélyegzős megjegyzéséről már nem is beszélve. És ahogy már utalt rá, a TV-s jogdíjak várható csökkenése miatt szükség is lesz rá.Florentino 400 millió euróból akarja újramodellezni a Bernabéut...
Számomra veszélyes vállalkozásnak tűnik.
A kettő nem látom, hogy miben zárja ki egymást. És mint már mondtam többször is, szükséges lépés.A Madrid, ilyen feltételek mellett, meg kellene hogy nyerje a Ligát és a Bajnokok Ligáját. Ez lenne az igazi referencia. Ha a pártoló tagok inkább egy csúcsminőségű stadiont akarnak…
És nyert vele a Dortmund BL-t? Nem. A Bayern mennyit is fektetett be?Áttanulmányoztam a legutóbbi Bajnokok Ligája kiírásának az elődöntős csapatait. A Borussia nettó 25,7 millió eurót invesztált játékosokba, a fizetéseket nem számítva. A Madridnál ez a szám 283,7 millió euró. Az arány 11 az 1-hez.
Nem értem mi a gond a jellemünkkel. Az adósságot bevételekből lehet csökkenteni, ehhez a játékosok befektetések. Az, hogy ha az akadémiába ölünk majd rengeteg pénzt, akkor attól sikeresek leszünk pedig tényként állítani hazugság. A Bayernnél most hány saját nevelés van a kezdőben? A Manchesterben? Az Arsenalban? A Dortmundot nem tudom. Az hogy a Barcának most összejött, hát ez van. Ennek ellenére Ők is vásárolnak vissza saját játékosokat és brazil sztárokat nem kevés pénzekért. Mert ha nem, akkor 7-0.Egy olyan Madridot szeretnék, ami mindig is jellemezte a klubot, tiszta, egyenes jelleműt. Ha nem invesztálna ennyi játékosokba, nem lenne ekkora az adósság, az eredmények pedig sokkal jobbak és profitképesebbek lesznek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 14., hétfő 23:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 14., hétfő 23:24
HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 22:35
Én nem nagyon emlékszem de azért Özil nem egy sima átigazolás volt. Szerintem és sokak szerint egy nagyon jó játékos és a Madrid eladta mert úgy gondolták van jobb helyette a keretbe és pótolható. Na szerintem ez az amit sokan nem értenek. De ezt majd az idő úgy is eldönti ha az Arsenalban nagyot alakít (kezdet nem volt rossz) akkor ezek a hangok sokkal jobban felerősödnek. És ha csak arra gondolsz hogy a Madridi közönséget is mennyire megosztotta talán jobban megérted ezeket a özilezéseket..........R.M.C.F írta:Ma Cazorla özilezett.....
A régi motorosoktól kérdem,akik képben vannak a labdarúgással, volt-e VALAHA még olyan játékos,akit eladtak/eligazolt és szinte nap mint nap nyilatkozgatnak,nem értik,viszolyognak , miért adták el, nem érte meg eladni, ezért vagytok szarok, ő a legjobb 10.es a világon....stb.
Volt-e ilyen?
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem