Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
BREAKING: Robert Lewandowski will be sidelined for four weeks after picking up a knee injury vs. Chelsea in the Champions League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez kérdés?ikelemen5 írta:És vele 5 évig?

ZZ hiánya. Elképesztő boostot adott az egész csapatnak, de ezt nem hiszem h ecsetelni kéne
Mouval meg évekig lúzerkedtünk a BL-ben, pedig Ronaldo már akkor is termelt szépen. Nem tudtuk meglépni a szintet.
Mondjuk vele 9 év alatt nyertünk 4 BL-t, ami így is szép szám, de a te gondolatod mellett lehetne 3/3 is.pheco írta:PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Realista24 írta:Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:
Nem azt írtam, hogy nem volt fontos, hanem hogy nélküle is lehet nyerni.![]()
![]()
Úriemberek klubja... pihentünk és hagytunk, hogy más is labdázzon a játszóterünkön aztán odamentünk és jól kiszúrtuk a labdájukat az 5 év alatt 4 BL győzelmünkkel.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Abban a tízben, benne van ez az öt isikelemen5 írta:És vele 5 évig?Realista24 írta:
Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
És vele 5 évig?Realista24 írta:Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:
![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:pheco írta: PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet, csak nem ezzel a kerettel és játékosokkal. Vagy max akkor, ha Benzema elkezdene minden BL meccsen gólt szerezni. Meg néha duplázni.
amire azért kicsit az esély.

-
pheco írta:PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
Nem azt írtam, hogy nem volt fontos, hanem hogy nélküle is lehet nyerni.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
Aha persze.Fenoo írta: Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha már itt jársz és kommentet írsz, ráadásul kérdezel, legalább vedd a fáradtságot hogy rámész a hírekre és megnézed előtte.'shutterisland írta: mondjuk a forras nso.![]()
link
https://madridom.hu/blog/2020/02/25/zid ... koloinkat/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a forras nso.
link

link
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
?'shutterisland írta: zz nyilatkozat peprol votma ?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
zz nyilatkozat peprol votma ?

-
Sierra írta:Pontosan. Én is ezen filóztam, hogy BL-ben ZZ-vel mindig más szint volt a csapat, lehetett bízni benne. Csak akkor még volt egy CR meg egy sokkal jobb formában lévő Marcelo + egy fiatalabb Modric. Sajnos ezeket is figyelembe kell venni. Ide már kevés ZZ személye és taktikája, ha nincs aki gólt rúgjon. Gyakorlatilag ez a problémánk lassan 2 éve, mióta elment Céronaldo.Toti írta:
csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolni
Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
Pontosan. Én is ezen filóztam, hogy BL-ben ZZ-vel mindig más szint volt a csapat, lehetett bízni benne. Csak akkor még volt egy CR meg egy sokkal jobb formában lévő Marcelo + egy fiatalabb Modric. Sajnos ezeket is figyelembe kell venni. Ide már kevés ZZ személye és taktikája, ha nincs aki gólt rúgjon. Gyakorlatilag ez a problémánk lassan 2 éve, mióta elment Céronaldo.Toti írta:csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolniFenoo írta: Én bizakodó vagyok, ZZ irányítása alatt a BL mindig más szint volt. A távozása előtti utolsó évben is bűn gyengék voltunk a bajnokságban aztán a BL meccsekre mindig összeszedték magukat a srácok és ez a City szerintem egyáltalán nem megoldhatatlan kategória.
csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolniFenoo írta: Én bizakodó vagyok, ZZ irányítása alatt a BL mindig más szint volt. A távozása előtti utolsó évben is bűn gyengék voltunk a bajnokságban aztán a BL meccsekre mindig összeszedték magukat a srácok és ez a City szerintem egyáltalán nem megoldhatatlan kategória.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Én bizakodó vagyok, ZZ irányítása alatt a BL mindig más szint volt. A távozása előtti utolsó évben is bűn gyengék voltunk a bajnokságban aztán a BL meccsekre mindig összeszedték magukat a srácok és ez a City szerintem egyáltalán nem megoldhatatlan kategória.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amikor te ezt írod általában én akkor megnyugszom. Ha még Remy is beírja akkor sima gála esteYazid írta: ahogy kerlon mondja ma is elpicsáznak, meg a barca is hetvegen

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa