Ez kérdés?ikelemen5 írta:És vele 5 évig?

ZZ hiánya. Elképesztő boostot adott az egész csapatnak, de ezt nem hiszem h ecsetelni kéne
Mouval meg évekig lúzerkedtünk a BL-ben, pedig Ronaldo már akkor is termelt szépen. Nem tudtuk meglépni a szintet.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 15:51
Ez kérdés?ikelemen5 írta:És vele 5 évig?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 26., szerda 15:45
Mondjuk vele 9 év alatt nyertünk 4 BL-t, ami így is szép szám, de a te gondolatod mellett lehetne 3/3 is.pheco írta:PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 26., szerda 15:44
Realista24 írta:Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:
Nem azt írtam, hogy nem volt fontos, hanem hogy nélküle is lehet nyerni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 15:31
Abban a tízben, benne van ez az öt isikelemen5 írta:És vele 5 évig?Realista24 írta:
Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. február 26., szerda 15:27
És vele 5 évig?Realista24 írta:Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 15:26
Lehet, kérdés, hogy miért nem sikerült 10 évig?Fenoo írta:pheco írta: PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 26., szerda 15:06
pheco írta:PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 26., szerda 15:01
PSG meg Juve ellen viszont elrakott 3-3 gólt. Előtte lévő BL győzelmeknél is volt mindig legalább 2 párharc, amit ő döntött el. Most nincs ilyen játékosunk. Nem véletlen, hogy vele nyertünk 5 év alatt 4 BL-t.Fenoo írta:Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 14:53
Aha persze.Fenoo írta: Nem CR nyerte a BL-t hanem a csapat. Az utolsó BL győzelemnél az elődöntőben és a döntőben se szerzett gólt mégis megnyertük. CR nélkül is lehet jól játszani és nyerni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 14:52
Mondjuk, ha már itt jársz és kommentet írsz, ráadásul kérdezel, legalább vedd a fáradtságot hogy rámész a hírekre és megnézed előtte.'shutterisland írta: mondjuk a forras nso.![]()
link
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 26., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 14:40
?'shutterisland írta: zz nyilatkozat peprol votma ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. február 26., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 26., szerda 14:28
Sierra írta:Pontosan. Én is ezen filóztam, hogy BL-ben ZZ-vel mindig más szint volt a csapat, lehetett bízni benne. Csak akkor még volt egy CR meg egy sokkal jobb formában lévő Marcelo + egy fiatalabb Modric. Sajnos ezeket is figyelembe kell venni. Ide már kevés ZZ személye és taktikája, ha nincs aki gólt rúgjon. Gyakorlatilag ez a problémánk lassan 2 éve, mióta elment Céronaldo.Toti írta:
csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolni
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 14:19
Pontosan. Én is ezen filóztam, hogy BL-ben ZZ-vel mindig más szint volt a csapat, lehetett bízni benne. Csak akkor még volt egy CR meg egy sokkal jobb formában lévő Marcelo + egy fiatalabb Modric. Sajnos ezeket is figyelembe kell venni. Ide már kevés ZZ személye és taktikája, ha nincs aki gólt rúgjon. Gyakorlatilag ez a problémánk lassan 2 éve, mióta elment Céronaldo.Toti írta:csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolniFenoo írta: Én bizakodó vagyok, ZZ irányítása alatt a BL mindig más szint volt. A távozása előtti utolsó évben is bűn gyengék voltunk a bajnokságban aztán a BL meccsekre mindig összeszedték magukat a srácok és ez a City szerintem egyáltalán nem megoldhatatlan kategória.
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 26., szerda 14:12
csak akkor volt egy cr akit semmilyen tekintetben nem sikerült pótolniFenoo írta: Én bizakodó vagyok, ZZ irányítása alatt a BL mindig más szint volt. A távozása előtti utolsó évben is bűn gyengék voltunk a bajnokságban aztán a BL meccsekre mindig összeszedték magukat a srácok és ez a City szerintem egyáltalán nem megoldhatatlan kategória.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 26., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 26., szerda 13:58
Amikor te ezt írod általában én akkor megnyugszom. Ha még Remy is beírja akkor sima gála esteYazid írta: ahogy kerlon mondja ma is elpicsáznak, meg a barca is hetvegen
HozzászólásSzerző: Yazid » 2020. február 26., szerda 13:56
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem