Semmiféleképpen nem szabad Marcelot kezdetni semmilyen pozicióban, mínusz egy ember védekezésben. Mendyvel rá kell menni a Clean sheetre, és a visszavágóra akár egy 0-0 is jó alapot adhatna. Természetesen nem azt mondom, hogy bunkert toljunk, de mindenféleképpen érdemes hátul a biztonságra játszani.Galacticos írta: En vagyok itt vini egyik legnagyobb ellenzoje de ma biztos hogy ot kezdetnem a balszelen.
O az egyetlen aki kepes egyedul is varatlanra es megverni valakit.
Vagy meglepnem oket es mendy balhatved ele beraknam balszelre marcelot. Valamit ki kell talalni zizounak, de szerintem Ki is fog.

Bajnokok Ligája
- BlancoMark
Re: Bajnokok Ligája
- Galacticos
En vagyok itt vini egyik legnagyobb ellenzoje de ma biztos hogy ot kezdetnem a balszelen.
Vagy meglepnem oket es mendy balhatved ele beraknam balszelre marcelot. Valamit ki kell talalni zizounak, de szerintem Ki is fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ma baj lesz.
Aztán lehet nem.
Meglátjuk.
El tudok képzelni nagy mezőnyfölényt, de nincs akivel ezt kihasználjuk, odaát meg brutál a támadósor.
Egy villanás és kész.
A tegnapi BM kurva jó volt. Hasonlóannerős szélekkel mint amikor megnyerték a sorozatot. Gyenge ősz után én őket látom favoritnak.
Sztem most őkna legesélyesebbek.
Aztán lehet nem.
Meglátjuk.
El tudok képzelni nagy mezőnyfölényt, de nincs akivel ezt kihasználjuk, odaát meg brutál a támadósor.
Egy villanás és kész.
A tegnapi BM kurva jó volt. Hasonlóannerős szélekkel mint amikor megnyerték a sorozatot. Gyenge ősz után én őket látom favoritnak.
Sztem most őkna legesélyesebbek.
ezt hívják szopásnakKerlon írta: Reménytelibb ez a csapat, mint a tavaly, de igazából november vége óta átütőerőnek nyoma sincs. És most, hogy hetek óta teher van rajtunk és hozni kéne a meccseket még fásultságot is látni, aztán 2 hét alatt +3-ról -5-re is süllyedhetünk sajnos. BL-ben meg kaptunk egy erős ellenfelet már elég korán.

ha hétvégén meg kikapunk otthon a barcától, akkor iskolapélda lesz, h lehet elbaszni egy bajnokságot rekord rövid időn belül.
tudom, tudom.. volt már olyan, h 7-8-9 pontos hátrányból lett valaki bajnok és ez a 3 pont ezekhez képest nem volt sok, de +3ról -5 lenne 3 meccs alatt abból nem fog visszajönni ez a csapat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kicsit off, de tuti nevezhetnénk a világ leglassabb kezdője címre egy esetleges: Jovic, Isco, James, Kroos, Case, Modric ""fogattal""

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó, hát igen.kiserik írta: Mókás azt a csapatot ""gyorsnak"" nevezni, amelyikben egyszerre a pályán van Isco, Kroos, Karim és Casemiro.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Reménytelibb ez a csapat, mint a tavaly, de igazából november vége óta átütőerőnek nyoma sincs. És most, hogy hetek óta teher van rajtunk és hozni kéne a meccseket még fásultságot is látni, aztán 2 hét alatt +3-ról -5-re is süllyedhetünk sajnos. BL-ben meg kaptunk egy erős ellenfelet már elég korán.Tádám írta:Kerlon írta: Mára bevállalom a pesszimistakerlon szerepét:
ma lezárjuk az idei BL szereplésünket, de legalábbis kicsi esélyt hagyunk magunknak, hétvégén meg bukta, aztán 1 hónap alatt kiszállunk mindenből idénre.
Lehet majd ekézni, ha mégse, de inkább azt érzem, hogy eddig teljesítettünk erőnfelül, most még a völgy aljában is vagyunk.![]()
![]()
Az előző szezonban ugyanez volt. 1-2 héten belül elment minden, BL, Clásico, és még ott akkor a kupa is. Reméljük, most másként lesz.
De az biztos, hogy most 2 döntő vár ránk ezen a héten, és nem mi vagyunk az esélyesek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az a baj, hogy a City támadósora és a miénk között zongorázni lehetne a különbséget.
A védelmünk elvileg jobb, de rég volt tesztelve ilyen kaliberű támadók ellen.
Vininek végre összejöhetne egy meccs amikor minden bemegy.
A védelmünk elvileg jobb, de rég volt tesztelve ilyen kaliberű támadók ellen.
Vininek végre összejöhetne egy meccs amikor minden bemegy.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kerlon írta: Mára bevállalom a pesszimistakerlon szerepét:
ma lezárjuk az idei BL szereplésünket, de legalábbis kicsi esélyt hagyunk magunknak, hétvégén meg bukta, aztán 1 hónap alatt kiszállunk mindenből idénre.
Lehet majd ekézni, ha mégse, de inkább azt érzem, hogy eddig teljesítettünk erőnfelül, most még a völgy aljában is vagyunk.![]()
![]()
Az előző szezonban ugyanez volt. 1-2 héten belül elment minden, BL, Clásico, és még ott akkor a kupa is. Reméljük, most másként lesz.
De az biztos, hogy most 2 döntő vár ránk ezen a héten, és nem mi vagyunk az esélyesek.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Mára bevállalom a pesszimistakerlon szerepét:
Lehet majd ekézni, ha mégse, de inkább azt érzem, hogy eddig teljesítettünk erőnfelül, most még a völgy aljában is vagyunk.
Lehet majd ekézni, ha mégse, de inkább azt érzem, hogy eddig teljesítettünk erőnfelül, most még a völgy aljában is vagyunk.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mókás azt a csapatot ""gyorsnak"" nevezni, amelyikben egyszerre a pályán van Isco, Kroos, Karim és Casemiro. Ehhez már tényleg csak Marcelo kellene meg ModricM1Ö írta:Így értettem én is, igen.illgner írta:Ne ijesztgess, csak 3/3 vereség Holnap jön a 4/4.![]()
![]()
Remélem amúgy Zizou nem kavarja túl a dolgokat és a gyors, "munkás" csapatunkat teszik fel. Tegnap jutott eszembe, mikor valaki beírta, hogy na, "majd Kroos is így tekeri el", hogy jó lenne, az időzítés is jó lenne elvenni a lendületüket. Az első fél órába tuti nekünk fognak esni, mindig ezt játszák, full letámadást. Azt meg nem fogjuk bírni, ha Marcelo kezd, Valverde meg 4-5-1 ben megint jobb szélsőt játszik. Rohadtul kelleni fog ott középre, Casemiro mellé. Isco is kelleni fog erősíteni a k.pályát. Egyedül a 6. ember kérdéses, talán Vazquez-t tenném be, mert a széleken is kelleni fog a meló.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
Így értettem én is, igen.illgner írta:Ne ijesztgess, csak 3/3 vereség Holnap jön a 4/4.

Remélem amúgy Zizou nem kavarja túl a dolgokat és a gyors, "munkás" csapatunkat teszik fel. Tegnap jutott eszembe, mikor valaki beírta, hogy na, "majd Kroos is így tekeri el", hogy jó lenne, az időzítés is jó lenne elvenni a lendületüket. Az első fél órába tuti nekünk fognak esni, mindig ezt játszák, full letámadást. Azt meg nem fogjuk bírni, ha Marcelo kezd, Valverde meg 4-5-1 ben megint jobb szélsőt játszik. Rohadtul kelleni fog ott középre, Casemiro mellé. Isco is kelleni fog erősíteni a k.pályát. Egyedül a 6. ember kérdéses, talán Vazquez-t tenném be, mert a széleken is kelleni fog a meló.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
elvileg 2015 ota grizes az elso idegenbeli golszerzonk a bl egyenes kieseses szakaszban, akit nem messinek hivnak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Var helyett eztafos időhúzást kellett volna megoldják.
5perc ráadás piké elbuzizik belőle 2 percet a bíró rárak 1 percet. És ugyanez megy egész meccsen mindenhol. Megkell állítani az órát ha nincs játék és kész.
5perc ráadás piké elbuzizik belőle 2 percet a bíró rárak 1 percet. És ugyanez megy egész meccsen mindenhol. Megkell állítani az órát ha nincs játék és kész.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
arthur - de jong - rakitic lesz gondolom (mivel roberto is serult) ami nem hangzik rosszul, de nem tudom volt e mar fenn ez a trio egyutt.Azert ez boven meleg lehet a visszavagon Busquets es Vidal nelkul.
a meccs es a jatek is felejtheto, az eredmeny ismerve az idegenbeli luzerkedeseinket meg boven elfogadhato.
Ne ijesztgess, csak 3/3 vereségM1Ö írta: Hogy be volt hírdetve, hogy visszatért a besztlíg a BL-be, erre eddig 4/3 vereség.Remélhetőleg nem holnap változik a minta.

- M1Ö
Hogy be volt hírdetve, hogy visszatért a besztlíg a BL-be, erre eddig 4/3 vereség.
Remélhetőleg nem holnap változik a minta. 
A Napoli meg jól elcseszte.
Az benne van, hogy 1x kikapcsolnak hátul, de elöl az nem fér bele, hogy Callejon másodperceket várhat, mégis telibe lövi Stegen-t. Insigne meg olyan lazán próbál az ötös sarkáról a hosszú felsőbe tekerni, mintha a grundon lenne.

A Napoli meg jól elcseszte.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Alphonso Davies elkepesztoen jo. Okosan csinalta a bayern, az mls-ben es a valogatottban szelsot jatszik/jatszott, ok pedig atkonvertaltak balhatvedde.
Bayern félgőzzel eldöntötte a továbbjutást. Az utolsó negyedórában megkegyelmeztek a Chelsea-nek, pedig simán kiüthették volna őket.