Tudom, hogy a végefelé már sokkal jobb és fegyelmezettebb védő lett belőle, de azért nem 1 balhéja vokt előtte, bőven rászolgált a hírnevére.
Real Madrid vs. Barcelona
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Az lehet, jóval kevesebb meccsét láttam, mint itt az átlag, csak hirtelenjében ránéztem youtube-on, és egyáltalán nem csalódtam 
Tudom, hogy a végefelé már sokkal jobb és fegyelmezettebb védő lett belőle, de azért nem 1 balhéja vokt előtte, bőven rászolgált a hírnevére.
Fogalmad sincs Peperol akkor ezek szerint.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- davi10
Azért Pepe-nek nem 1-2 vitatható megmozdulása volt, ha rákeresel a youtube-on csak a henteléseit dobja ki.Steve írta:
Pepe idegbeteg volt egy alkalommal, talán még 1-2 alkalommal elkattant.
Se nem jó játékos, se nem egy normális fazon. Zavarnám el a fenébe az ilyet.
Vidal-t meg nagyon elleneztem amikor idejött, talán jobban, mint Griezmann-t, de engem nagyon meggyőzőtt a pali. Megy mint az állat, szerintem az utóbbi évek legjobb igazolása volt (mondjuk ez nem túl nehéz
Ő is tipikusan az a játékos, akit utálsz, ha nem a te csapatodba van, de ha nálatok van, akkor nem csak "tolerálod", mert Ő tényleg megdöglik a pályán.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De ezt most komolyan nem értem.rolandantal írta:Na, erről beszéltem.kiserik írta:
Mint ahogyan a ""hentes"" Pepe 1 esetet leszámítva a Liga egyik legtisztább védője volt hosszú éveken keresztül. Ugye?![]()
Pepe idegbeteg volt egy alkalommal, talán még 1-2 alkalommal elkattant.
De közel sem ezen az agyatlan, primitív szinten mozgott mint vidalbarát. Minden mozdulatából dől az agyatlanság és az agresszió. Tegnap is reflexből reklamál és hőbörög. Ha annyira férfi lenne és tökös csávó, akkor miután felrúg valakit , mert agyatlanul beleszáll elkésve, akkor felpattan és bocsánatot kér.
De nem ez fejelget, fenyeget. Felesleges az ilyet mosdatni.
Se nem jó játékos, se nem egy normális fazon. Zavarnám el a fenébe az ilyet.
De nálatok ez a stílus a menő, gyűjtitek a tahókat.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt a sérülés pillanatában is tudtukmexes írta: Úgy tűnik Pique játszhat hétvégén.
https://mobile.twitter.com/Barca_Buzz/s ... 8074874880
Alba nagyobb kiesés nekik. a Lenglet, Umtiti is hozza azt a szintet, amit Piqué. (mondjuk, nincs nehéz dolguk
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Meg azért amikor minket szapultak minden egyes szabálytalanságnál, a Barcát meg se említették, amikor sunyi módon kiharcoltak egy 11-est/szabálytalanságot, eljátszották a nagyhalált, stb.Realista24 írta:Persze, hogy nem. De náluk nem volt egy olyan csapatrész, ahol ne lett volna egy vagy két őstulokpheco írta: Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni![]()
![]()
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Úgy tűnik Pique játszhat hétvégén.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem. De náluk nem volt egy olyan csapatrész, ahol ne lett volna egy vagy két őstulokpheco írta: Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1. a jelzőidet itt nagyon gyorsan válogasd meg, ha nem megy, ne írj. Nem tűröm, hogy egy katalán vadbarmozza a Kapitányunkat. Egyszer szóltam, többször nem fogok.rolandantal írta:amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.Kerlon írta: Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele.![]()
2.
https://pbs.twimg.com/media/ERpzAfsXYAU ... name=small
https://pbs.twimg.com/media/ERpzBbsWoAA ... name=small
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- rolandantal
Na, erről beszéltem.kiserik írta:Mint ahogyan a ""hentes"" Pepe 1 esetet leszámítva a Liga egyik legtisztább védője volt hosszú éveken keresztül. Ugye?rolandantal írta:
Sokan ezen a fórumon a megerősítési torzítás csapdájába esnek. Akaratlanul, tudomást se véve róla, pláne ha emocionális kérdésről van szó, és ha fociról beszélünk, arról van szó.
Csak azokat a dolgokat hozzuk elő a memóriánkból, amelyek megerősítik / igazolják saját feltételezéseinket. Ezért emlékszem én is inkább arra, amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.
Ha mindenki tisztában lenne ezzel a jelenséggel, és tudatosan odafigyelne rá, akkor szinte soha nem lenne ''vita'' - de valóban, lényegtelen.
Mint ahogyan a ""hentes"" Pepe 1 esetet leszámítva a Liga egyik legtisztább védője volt hosszú éveken keresztül. Ugye?rolandantal írta:Sokan ezen a fórumon a megerősítési torzítás csapdájába esnek. Akaratlanul, tudomást se véve róla, pláne ha emocionális kérdésről van szó, és ha fociról beszélünk, arról van szó.Kerlon írta: Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele.![]()
Csak azokat a dolgokat hozzuk elő a memóriánkból, amelyek megerősítik / igazolják saját feltételezéseinket. Ezért emlékszem én is inkább arra, amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.
Ha mindenki tisztában lenne ezzel a jelenséggel, és tudatosan odafigyelne rá, akkor szinte soha nem lenne ''vita'' - de valóban, lényegtelen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- rolandantal
Sokan ezen a fórumon a megerősítési torzítás csapdájába esnek. Akaratlanul, tudomást se véve róla, pláne ha emocionális kérdésről van szó, és ha fociról beszélünk, arról van szó.Kerlon írta: Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele.![]()
Ezt próbáltam szem előtt tartani az előző hozzászólásomnál, nem pedig azért írtam mert nem lenne igazam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolandantal 2020. február 26., szerda 10:30-kor.
Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele.rolandantal írta:Szerintem nem a reklamálás miatt kapta a második sárgát, hanem a kakaskodásért, ami a szabálytalan belépő után történt. Tökéletesen jogos volt.Kerlon írta: Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
A reklamálás az minden mérkőzésen, minden csapatnál és játékosnál jelen van egy ilyen helyzetben. Egymásra mutogatnak, elfelejtve a saját hibáikat - hol egy korábbi szerintük igazságtalannak tűnő helyzetet rónak fel, hol sárgát követelnek, stb-stb. Ez tök természetes, csak a bírónak ezeket kell tudni kezelni / figyelmen kívül hagyni.
Ez a téma meg, hogy ki mennyire színész, hentes, vagy sunyi dög - már annyira felesleges itt egymásközt felhozni. Miután megvolt a Busquets-ezés, jött a Pepe-zés, aztán meg az jött, hogy jóóóvan, de nálatok több ideig volt/van ez.felesleges
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- rolandantal
Szerintem nem a reklamálás miatt kapta a második sárgát, hanem a kakaskodásért, ami a szabálytalan belépő után történt. Tökéletesen jogos volt.Kerlon írta: Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
A reklamálás az minden mérkőzésen, minden csapatnál és játékosnál jelen van egy ilyen helyzetben. Egymásra mutogatnak, elfelejtve a saját hibáikat - hol egy korábbi szerintük igazságtalannak tűnő helyzetet rónak fel, hol sárgát követelnek, stb-stb. Ez tök természetes, csak a bírónak ezeket kell tudni kezelni / figyelmen kívül hagyni.
Ez a téma meg, hogy ki mennyire színész, hentes, vagy sunyi dög - már annyira felesleges itt egymásközt felhozni. Miután megvolt a Busquets-ezés, jött a Pepe-zés, aztán meg az jött, hogy jóóóvan, de nálatok több ideig volt/van ez.
Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- davi10
Dehogy angyalRealista24 írta: Jah, mert Pepe a hentes, Ramos az állat, bezzeg Piqué az angyal![]()
Csak érthetően a saját csapatod játékosaival elnézőbb vagy, de ettől függetlenül én is lekevernék néha egyet-kettőt Businak, Alba-nak, Suarez-nek.
De az alatt a 2-3 év alatt is ugyanúgy szurkoltál nekik, mint előtte meg utána, nem?kodo írta: Nálunk ez tartott 2-3 évig, nálatok meg tart 10 eve.
Suarez, Vidal, Alba, Busquets, Pique en még Messit is idevennem.
Ja es ez csak a jelenlegi keret.
Ja es ez csak a jelenlegi keret.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, mert Pepe a hentes, Ramos az állat, bezzeg Piqué az angyaldavi10 írta:Én se értettem hogy lehet egy Pepe-Ramos-Mourinho-féle Real-nak szurkolni, mégis van ilyen, felesleges ebbe belemenniSteve írta: Vidal és Busi szimbolizálja a barcelonát.![]()
Szóval komolyan nem értem, hogy szerethet valaki egy ilyen csapatot. Szégyenkeznék minden héten az ilyen emberek miatt.![]()
Bár tény, hogy Busit sokan kirakták volna már a csapatból, köztük én is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nálunk ez tartott 2-3 évig, nálatok meg tart 10 eve.davi10 írta:Én se értettem hogy lehet egy Pepe-Ramos-Mourinho-féle Real-nak szurkolni, mégis van ilyen, felesleges ebbe belemenniSteve írta: Vidal és Busi szimbolizálja a barcelonát.![]()
Szóval komolyan nem értem, hogy szerethet valaki egy ilyen csapatot. Szégyenkeznék minden héten az ilyen emberek miatt.![]()
Bár tény, hogy Busit sokan kirakták volna már a csapatból, köztük én is.