Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. február 26., szerda 17:23

Realista24 írta:
pheco írta: Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni :kalapos:
Persze, hogy nem. De náluk nem volt egy olyan csapatrész, ahol ne lett volna egy vagy két őstulok :lol:
Meg azért amikor minket szapultak minden egyes szabálytalanságnál, a Barcát meg se említették, amikor sunyi módon kiharcoltak egy 11-est/szabálytalanságot, eljátszották a nagyhalált, stb.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2020. február 26., szerda 17:02

Úgy tűnik Pique játszhat hétvégén.
https://mobile.twitter.com/Barca_Buzz/s ... 8074874880

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 14:42

pheco írta: Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni :kalapos:
Persze, hogy nem. De náluk nem volt egy olyan csapatrész, ahol ne lett volna egy vagy két őstulok :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 26., szerda 10:35

Pepe, Ramos, Arbeloa, Carvalho, azert akkoriban minket sem kellett felteni :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 10:33

rolandantal írta:
Kerlon írta: Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele. :)
amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.
1. a jelzőidet itt nagyon gyorsan válogasd meg, ha nem megy, ne írj. Nem tűröm, hogy egy katalán vadbarmozza a Kapitányunkat. Egyszer szóltam, többször nem fogok.
2.
https://pbs.twimg.com/media/ERpzAfsXYAU ... name=small
https://pbs.twimg.com/media/ERpzBbsWoAA ... name=small

:smile:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 26., szerda 10:30

kiserik írta:
rolandantal írta:

Sokan ezen a fórumon a megerősítési torzítás csapdájába esnek. Akaratlanul, tudomást se véve róla, pláne ha emocionális kérdésről van szó, és ha fociról beszélünk, arról van szó.

Csak azokat a dolgokat hozzuk elő a memóriánkból, amelyek megerősítik / igazolják saját feltételezéseinket. Ezért emlékszem én is inkább arra, amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.

Ha mindenki tisztában lenne ezzel a jelenséggel, és tudatosan odafigyelne rá, akkor szinte soha nem lenne ''vita'' - de valóban, lényegtelen.
Mint ahogyan a ""hentes"" Pepe 1 esetet leszámítva a Liga egyik legtisztább védője volt hosszú éveken keresztül. Ugye?
Na, erről beszéltem. :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 26., szerda 10:30

rolandantal írta:
Kerlon írta: Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele. :)
Sokan ezen a fórumon a megerősítési torzítás csapdájába esnek. Akaratlanul, tudomást se véve róla, pláne ha emocionális kérdésről van szó, és ha fociról beszélünk, arról van szó.

Csak azokat a dolgokat hozzuk elő a memóriánkból, amelyek megerősítik / igazolják saját feltételezéseinket. Ezért emlékszem én is inkább arra, amikor Ramos felrúgta Messit hátulról, mint egy vadbarom, mintsem arra hogy Busquets fetreng, színészkedve és a keze közül lesi milyen ítéletet hoz a bíró.

Ha mindenki tisztában lenne ezzel a jelenséggel, és tudatosan odafigyelne rá, akkor szinte soha nem lenne ''vita'' - de valóban, lényegtelen.
Mint ahogyan a ""hentes"" Pepe 1 esetet leszámítva a Liga egyik legtisztább védője volt hosszú éveken keresztül. Ugye?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 26., szerda 10:27

Ezt próbáltam szem előtt tartani az előző hozzászólásomnál, nem pedig azért írtam mert nem lenne igazam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rolandantal 2020. február 26., szerda 10:30-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 26., szerda 10:14

rolandantal írta:
Kerlon írta: Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
Szerintem nem a reklamálás miatt kapta a második sárgát, hanem a kakaskodásért, ami a szabálytalan belépő után történt. Tökéletesen jogos volt.

A reklamálás az minden mérkőzésen, minden csapatnál és játékosnál jelen van egy ilyen helyzetben. Egymásra mutogatnak, elfelejtve a saját hibáikat - hol egy korábbi szerintük igazságtalannak tűnő helyzetet rónak fel, hol sárgát követelnek, stb-stb. Ez tök természetes, csak a bírónak ezeket kell tudni kezelni / figyelmen kívül hagyni.

Ez a téma meg, hogy ki mennyire színész, hentes, vagy sunyi dög - már annyira felesleges itt egymásközt felhozni. Miután megvolt a Busquets-ezés, jött a Pepe-zés, aztán meg az jött, hogy jóóóvan, de nálatok több ideig volt/van ez. :lol: felesleges
Én is ezeket írnám, ha nem lenne igazam. Hagyjuk inkább, minek foglalkozni vele. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rolandantal

HozzászólásSzerző: rolandantal » 2020. február 26., szerda 10:06

Kerlon írta: Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
Szerintem nem a reklamálás miatt kapta a második sárgát, hanem a kakaskodásért, ami a szabálytalan belépő után történt. Tökéletesen jogos volt.

A reklamálás az minden mérkőzésen, minden csapatnál és játékosnál jelen van egy ilyen helyzetben. Egymásra mutogatnak, elfelejtve a saját hibáikat - hol egy korábbi szerintük igazságtalannak tűnő helyzetet rónak fel, hol sárgát követelnek, stb-stb. Ez tök természetes, csak a bírónak ezeket kell tudni kezelni / figyelmen kívül hagyni.

Ez a téma meg, hogy ki mennyire színész, hentes, vagy sunyi dög - már annyira felesleges itt egymásközt felhozni. Miután megvolt a Busquets-ezés, jött a Pepe-zés, aztán meg az jött, hogy jóóóvan, de nálatok több ideig volt/van ez. :lol: felesleges

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 26., szerda 9:56

Az a Vidal egyből dupla sárga mióta járna már pár Barca játékosnak? Végre valaki meglépte, kapott egyet a szabálytalanságra meg a pofázásra és a kötekedésre. Ilyen mentalitású bírók mellett nem az menne, mint Guardiola-Mourinho korszak óta, ami zajlik a pályán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 26., szerda 9:52

Realista24 írta: Jah, mert Pepe a hentes, Ramos az állat, bezzeg Piqué az angyal :)
Dehogy angyal :D
Csak érthetően a saját csapatod játékosaival elnézőbb vagy, de ettől függetlenül én is lekevernék néha egyet-kettőt Businak, Alba-nak, Suarez-nek.
kodo írta: Nálunk ez tartott 2-3 évig, nálatok meg tart 10 eve.
De az alatt a 2-3 év alatt is ugyanúgy szurkoltál nekik, mint előtte meg utána, nem?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 26., szerda 9:33

Suarez, Vidal, Alba, Busquets, Pique en még Messit is idevennem.
Ja es ez csak a jelenlegi keret. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 26., szerda 9:28

davi10 írta:
Steve írta: Vidal és Busi szimbolizálja a barcelonát. :kalapos:

Szóval komolyan nem értem, hogy szerethet valaki egy ilyen csapatot. Szégyenkeznék minden héten az ilyen emberek miatt. :(
Én se értettem hogy lehet egy Pepe-Ramos-Mourinho-féle Real-nak szurkolni, mégis van ilyen, felesleges ebbe belemenni :D

Bár tény, hogy Busit sokan kirakták volna már a csapatból, köztük én is.
Jah, mert Pepe a hentes, Ramos az állat, bezzeg Piqué az angyal :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 26., szerda 9:21

davi10 írta:

Szóval komolyan nem értem, hogy szerethet valaki egy ilyen csapatot. Szégyenkeznék minden héten az ilyen emberek miatt. :(
Én se értettem hogy lehet egy Pepe-Ramos-Mourinho-féle Real-nak szurkolni, mégis van ilyen, felesleges ebbe belemenni :D

Nálunk ez tartott 2-3 évig, nálatok meg tart 10 eve.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 26., szerda 9:13

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 26., szerda 7:04

ikelemen5 írta:
Toti írta: Lattatok pique labat a foldetereskor? Hat bazdmeg eleg gusztustalanul nezett ki,es lesetal a palyarol. Fix,h ott lesz hetvegen is. Ha ez nalunk tortenik 2 ev rehab..
Ment volna vissza, egy ilyet a meccsen "ki lehet hordani:. Amikor kihűl az ízület, az lesz érdekes.
Ezt tökéletesen megfogalmaztad. :agree: Rengeteg hasonló történt velem, minden évben egyszer legalább. Meccs közben egy kis hűtés, 3-4 perc és elmúlik a fájdalom, majd egy hét múlva simán jöhet a következő meccs, megfelelő kezelés esetén. Házilag így volt. :D Napról-napra más színben pompázik a csúnyán dagadt boka, és iszonyatosan érzékeny mindenre az első 2-3 napban, áwh, teremben még rosszabb. :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. február 26., szerda 6:48

Toti írta: Lattatok pique labat a foldetereskor? Hat bazdmeg eleg gusztustalanul nezett ki,es lesetal a palyarol. Fix,h ott lesz hetvegen is. Ha ez nalunk tortenik 2 ev rehab..
Ment volna vissza, egy ilyet a meccsen "ki lehet hordani:. Amikor kihűl az ízület, az lesz érdekes.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 26., szerda 1:58

Jajj mintha nálunk sosem játszottak volna favágók, parasztok meg színészek. Kár ilyen miatt minősíteni egy csapatot. Az meg, hogy emiatt bárki is szégyenkezne non-szensz.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. február 25., kedd 23:08

Toti írta: Hat bazdmeg eleg gusztustalanul nezett ki,es lesetal a palyarol. Fix,h ott lesz hetvegen is.
Cserénél már mutogatott, én azt vettem ki belőle, hogy ment volna vissza. 1000%-ék, hogy ott lesz a Clásico-n.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: