Aaa múúúúúltat végképp eltörőőőőőőőlni...

HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 29., szombat 9:30
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. február 27., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. február 27., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 26., szerda 11:38
Biztos vagyok benne, hogy mutálódik.RealAsensio írta:
Es mibol gondolod, hogy nem mutalodik, hogy nem durvul el a helyzet? Miert olyan biztos mindenki abban, hogy tul van ez gondolva? Nem azt mondom, hogy parazni kell es nem szabad kimozdulni, de egyelore nem tudjak megallitani es nincs biztos megoldas ellene. Most ugy tunik, hogy csak a legyengult szervezetet kepes erdemben tamadni, de ez barmikor fordulhat. Ez a virus is kialakult valahogy, aztan utjara indult. Minden igy kezdodik: nem para, nem kell izgulni.
Egyebkent a natha ellen van fix orvossag, tudnak mindent rola, errol meg annyira nem. Nem kerek minden, nem ertik 100%-osan a lefolyasat, van azert miert izgulni. Baratnom orvostan hallgato, van nemi ralatasunk.
Engem az lep meg, hogy ilyen későn kötöttétek le.A húsvétra már most le kellett kötnünk a füstölt árut, hogy le tudják gyártani addigra és időben meg is kapják a boltok.
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. február 26., szerda 10:24
Pontosan, én is a kereskedelemben dolgozok. A húsvétra már most le kellett kötnünk a füstölt árut, hogy le tudják gyártani addigra és időben meg is kapják a boltok.Marky írta: a kereskedelem nincs felkészülve egy hirtelen nagy rohamra, semmilyen szinten. van némi rálátásom a beszállítói láncolatra, egy húsvéti rohamra például már 60 nappal előbb készül minden szereplő, elég pontosan kivan számolva a várható eladási volumen. nincsenek hosszú tartalékok sehol, a logisztikákban sem. a tesco például sok vidéki áruházban még a normál heteket sem tudja úgy lehozni, hogy ne legyenek üres polcok.
sajnos rengeteg minden importból jön, mert csak a végső feldolgozás történik itthon.
lehet kicsit túlgondolom ezt, de igenis reális veszélye van annak, hogy átmeneti áruhiány tud kialakulni, ha pedig azt látják az emberek, hogy akadozik az ellátás, még inkább öngerjesztő lesz ez a folyamat.
remélem a kormány közelében van még néhány értelmes gondolkodású vezető, akik képesek reálisan állni a helyzethez és kezelni tudják a kialakulóban lévő pánikot.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 25., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. február 25., kedd 20:06
Mickey írta: beszarás
komoly fegyverkezési láz is felütötte a fejét
lehet ha tovább olvasok, már a bunkerekről is megtudhatok ezt azt![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 25., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. február 25., kedd 19:55
hát igen, jól elrejtve a suska.Realista24 írta:
Óriási![]()
Amúgy sztem egészséges mértékű kp is fontos, hogy legyen. Nem csak a zabálás![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 25., kedd 19:47
Óriásicsababarca írta: https://logout.hu/bejegyzes/alimanjanos ... lpalo.html
itt az útmutató![]()
első komment üt a legjobban, de érdemes beleolvasgatni, sokan már most úgy állnak hozzá, hogy kész vége mindennek, minditthalunk.
komolyan kell venni, de azért észnél is kell maradni, szvsz.
persze nem baj, ha 1-2 hétre be van tárazva az ember, de vidéken ez nem hiszem hogy gond.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2020. február 25., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. február 25., kedd 18:32
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. február 25., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 25., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. február 25., kedd 14:35
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. február 25., kedd 12:21
Örülök hogy van amiben az egész fórum egyetért.Steve írta:De attól még Ziro bekaphatja.füst írta: Azért para hogy ennyire fertőző. Az hogy en elkapom az nem izgat, mert amúgy egészséges vagyok, simán kipihenem. De nem szeretném hazavinni és megfertőzni vele a mutert meg a keresztivadékokat, mert neadjisten ott már komolyabb gondok lehetnének. Szóval sztem egy hónapig most nem lesz családlátogatás, biztos ami biztos.
A pánikhangulat tök felesleges, nem ertem azokat se akik megrohamozzák ilyenkor a boltokat, mintha világvége lenne. A másik meg az, hogy ziro bekaphatja.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 25., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 25., kedd 10:35
Még ne legyen pánik hazánkban....ikelemen5 írta: Amúgy tegnap este nézegetve a híreket arra a döntésre jutottam, hogy ma-holnap elmegyünk és bevásárolnunk 2 heti hidegélelmet, plusz veszünk ásványvizet is. És nem azért, mert félnék ettől a vírustól, és nem lépek ki a házból, hanem mert ha a nálunk sokkal fejlettebb északolasz régióban is kipucoltak jópár boltot a pánikkeltés miatt, akkor a magyarok mit művelnek majd, ha itt is előjön az első fertőzőtt. Abból kiindulva, hogy egy sima egynapos ünnep előtt is kígyózó sorok vannak az áruházakban..![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. február 25., kedd 9:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 25., kedd 8:44
Nem látom az összefüggést.istimester írta: Tavaly a sima nátha elvitt 40 000 embert az USA-ban.
Túl van ez gondolva.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem