Toni Kroos
Re: Toni Kroos - 8
Jo de Bale komolyan is gondolja, es ki sem akarjak rakni.

Nem ezt látjuk, hogy minden fikázás ellenére Bale még itt van?dzsi91 írta:Volt olyan játékosunk valaha aki nem sütötte el még az “innen akarok visszavonulni” patront?Kerlon írta: Jók ezek a pánik keltő cikkek meg csabi elméletek azután, hogy félnappal előtte jelentette ki,hogy innét akar visszavonulni.Még Bale is lenyilatkozza 2 évente
persze van aki tényleg így gondolja dehát Perezé az utolsó szó ami általában egy jónagy fakkoff.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Volt olyan játékosunk valaha aki nem sütötte el még az “innen akarok visszavonulni” patront?Kerlon írta: Jók ezek a pánik keltő cikkek meg csabi elméletek azután, hogy félnappal előtte jelentette ki,hogy innét akar visszavonulni.

Tóni szerintem marad. Nemhinném,hogy gvardiolaval elvonulna a naplementében a koronavirusos itáliába.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ZZ csinálja a helyet a Pogbának

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát
Ez sem egy jó hír.
Csak remélni tudom, hogy fake, de valóban furcsa volt hogy nélküle álltunk ki, és csereként sem került pályára.
Ez sem egy jó hír.
Csak remélni tudom, hogy fake, de valóban furcsa volt hogy nélküle álltunk ki, és csereként sem került pályára.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A BM-ből sem akart elmenni, aztán elég volt egy beszólás és már alá is írt volna a ManU-hoz ugye, aztán végül hála az égnek hozzánk.Kerlon írta: Jók ezek a pánik keltő cikkek meg csabi elméletek azután, hogy félnappal előtte jelentette ki,hogy innét akar visszavonulni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jók ezek a pánik keltő cikkek meg csabi elméletek azután, hogy félnappal előtte jelentette ki,hogy innét akar visszavonulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Azért az edző dolga, hogy lássa és lereagálja a történéseket.kodo írta: Arra meg nincs rahatassal sajnos, gondolkodni nem tud helyettuk a palyan.
Toninak játszania kellett volna legalább Sterling becserélése után... de ahogy BlancoMark is említi, Modric a végére teljesen kész volt.
vagy, ha már Lukita fent kellett maradjon, Isco is full homály volt és megint csak arra volt jó a forgolódása, hogy zavarja Benzemát. bőven lett volna helye és haszna.
érthetetlen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekem nagyon nem teteszik ez. adott volt a fede-kroos-casemiro hármas. mindhárom egészséges, erre megint kezdenek becsorogni zz haverjai a kezdőbe. kroos szó szerint butított az év első felében, mikor nem kellett modric helyett hátrafelé dolgoznia, vagy marcelo mögött labdákat szereznie. aztán ott van, hogy a futballripaccsal beszélget a meccs előtt. ne legyen igazam, de ahány emebert el kéne már küldenünk a búsba, pont ő lesz az aki elmegy majd és vakarhatjuk a fejünket.
Szerintem azért mert meg akarja nyerni a klasszikust.Babinho írta: Ha kiveszed a csapat legjobbját, a csapat motorját az év eddigi legfontosabb meccsére a kezdőből, és csereként sem küldöd be...akkor a vereség után nem elég szerintem annyit mondani, hogy technikai döntés, más játszott bocs...
Hatalmas fail, mire gondolt ZZ? Miért ő jön le mostanában? Miért játszik megint Modric?
Ősszel daráltunk a Case-Valve-Kroos hármassal. Miért kellett hozzányúlni? Ha nem ez a hármas lesz a pályán a hétvégén, akkor baszhatjuk. Ha meg azért nem játszott mert kell a hétvégére, akkor nagy baj van, ha a legfontosabb héten nem tudnak a legjobbjaink 2 meccset lejátszani. Akkor valami el van rontva. Érthetetlen...
Az, hogy a támadó szekcióban abból főz ami van, oké, de jelen pillanatban, az egyetlen biztos pont a játékunkban ez a trió.
Úgy tűnt ez is elég lesz, ha nincs az a rovidzarlat akkor mukodott volna a terv. Arra meg nincs rahatassal sajnos, gondolkodni nem tud helyettuk a palyan.
Ha kiveszed a csapat legjobbját, a csapat motorját az év eddigi legfontosabb meccsére a kezdőből, és csereként sem küldöd be...akkor a vereség után nem elég szerintem annyit mondani, hogy technikai döntés, más játszott bocs...
Hatalmas fail, mire gondolt ZZ? Miért ő jön le mostanában? Miért játszik megint Modric?
Ősszel daráltunk a Case-Valve-Kroos hármassal. Miért kellett hozzányúlni? Ha nem ez a hármas lesz a pályán a hétvégén, akkor baszhatjuk. Ha meg azért nem játszott mert kell a hétvégére, akkor nagy baj van, ha a legfontosabb héten nem tudnak a legjobbjaink 2 meccset lejátszani. Akkor valami el van rontva. Érthetetlen...
Az, hogy a támadó szekcióban abból főz ami van, oké, de jelen pillanatban, az egyetlen biztos pont a játékunkban ez a trió.
- BlancoMark
Toti írta: Pihentette hetvegere,h marcelonak betudjon majd segiteni a vedekezesben.

Mondjuk ez így akkor nagy hiba. Modric a 60.perctől megszűnt létezni, meg egyébként is életveszély volt a sárgájával.
Pihentette hetvegere,h marcelonak betudjon majd segiteni a vedekezesben.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- flori
ZZ írta: Kroos had no problem. Technical decision. There are not many positive things but we made a great match. We made mistakes & paid for them. Part of football."

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ___Samy___
Lehetséges ezt teljes egészében megnézni fiók nélkül?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Talán az ő interjúi a legjobbak a keretből. Role Model a pali minden téren.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Kroos: “Nagyon szerettem Guardiola irányítása alatt játszani és a mai napig kapcsolatban vagyunk. Ugyanakkor a Real Madridból szeretnék visszavonulni, így nem hiszem, hogy erre újra sor kerül.”
ha ez tényleg így lesz, ott leszek a búcsú meccsén.
save my words
ha ez tényleg így lesz, ott leszek a búcsú meccsén.

save my words
#whatisyourexcuse
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg annyit hogy köszi LVG.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem lehet sokat hozzátenni, csak

K
K