Bajnokok Ligája
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Igen, pont ezert vagyunk szarban, hogy Karim kezd visszaesni formában.
Mas nem lő gólt....
Raadasul az a 13 gol sem igazan acélos.
Nagyon kell valami baszó golgep.
Azert az erosen bebizonyosodott,hogy cr 50 goljat csapat szinten nem tudja pótolni ez a keret.
Mas nem lő gólt....
Raadasul az a 13 gol sem igazan acélos.
Nagyon kell valami baszó golgep.
Azert az erosen bebizonyosodott,hogy cr 50 goljat csapat szinten nem tudja pótolni ez a keret.
ZIDANE
Bajnokság:ziro4vr írta: Mondjuk az idei házi góllövő listán mindkettő elöl lehet.![]()
Benzema 13
Ramos 5
Kroos, Modric, Casemiro 3-3-3

Varane, Valverde, Jovic, Rodrygo, LV, Bale 2-2-2-2-2-2
Hát elég gyász, hogy gólerős támadónk csak Karim van kb. bár én még várok egy Hazard berobbanást. Ő azért minden évben 10 gólokat el tett a PL-ben. Csak ne sérüljön meg újból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Majd Ramossal ketten támadnak.ziro4vr írta: Idén nincs olyan erős éve.
Casemiroval teljesen boldogok lehetünk, csak legyen leszabályozva a játéka.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Idén nincs olyan erős éve.
Nem illik.
Kante 3 het off, igy valószínűleg a Chelseanek is meszeltek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, hát a ManU játékosokat meg a vezetőség küldte el exkluzív spa napra a 2-0-ás vereség utánCaraway írta:Dehogy, nem erre akartam kilyukadni. Csak nekem nem igazan tetszene ha ilyet latnek a csapatom jatekosairol mikozbe egy eleg fontos bl meccsen szarul jatszva kikaptak 2 napja. Persze ettol nem kell felnem, mert ha igy haladunk egy hamar nem lesz a bl-ben a United.Realista24 írta:
Sirjanak és forduljanak magukba hetekig?![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Dehogy, nem erre akartam kilyukadni. Csak nekem nem igazan tetszene ha ilyet latnek a csapatom jatekosairol mikozbe egy eleg fontos bl meccsen szarul jatszva kikaptak 2 napja. Persze ettol nem kell felnem, mert ha igy haladunk egy hamar nem lesz a bl-ben a United.Realista24 írta:Sirjanak és forduljanak magukba hetekig?Caraway írta: https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Maria.html
48 oraval a dortmundi vereseg utan toltak egy jo szulinapi bulit a psgsek, nagyon meghatotta oket a vereseg. Soha nem lesz ebbol a bagazsbol komolyan veheto csapat.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sirjanak és forduljanak magukba hetekig?Caraway írta: https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Maria.html
48 oraval a dortmundi vereseg utan toltak egy jo szulinapi bulit a psgsek, nagyon meghatotta oket a vereseg. Soha nem lesz ebbol a bagazsbol komolyan veheto csapat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... Maria.html
Szép volt, de nézd meg mekkora területe volt, az 5 méteres körzetében nem volt senki. A számait el kell ismerni tényleg jók szerezze azt bárhogy is, de azért bennem még mindig ott van az, hogy mit tudna csinálni egy atletico féle védekezésre építő csapat ellen.Pipita írta: Haalandnak meg nem kell éreznie a bugit, ez a második gól múltkor, ilyen egy csatár, átveszi, bebassza, rég láttam ilyet, nagyot ment kedd este.
Amgy ezt rohadtul nem értem, hogy az ilyen kontra csapatok ellen, mint a dortmund miért nem játszanak gyakrabban olyan focit, mint az atletico. Liverpool ellen is jól látszott, hogy azzal a mély védekezéssel teljesen hatástalanították a méregfogát a poolnak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sterling nagyon dicserte a Realt es ZZ-t. Lehet kispadon talalja magat

- ziro4vr
Mostanában ismét kezd formába lendülni, az ősze valóban gyengébb volt.
Nem illik.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A tavalyi és az idei szezonban is elkaptam pár Leverkusen meccset. Nekem úgy tűnik Havertz eléggé visszaesett, igencsak kóválygósra fogta a figurát, és a számai is ezt támasztják alá. Pár évvel idősebb, de én Brandtot csípem nagyon a németektől.ziro4vr írta: Pipita kíváncsi lennék hány meccsen láttad Wernert, a hasonlat meg teljesen fals volt.![]()
Amúgy a németet én se hoznám ide, Angliába való a tag. Alapból a mostani német feltörekvő generációról nincs túl jó véleményem mégha Kerlon azt is szajkózza, akiben egyedül az igazi potenciált látom az Havertz.
Szegeny Pipitanak mar a neve is tukrozi a hozzaertest es a realitaserzeket.

- ziro4vr
Pipita kíváncsi lennék hány meccsen láttad Wernert, a hasonlat meg teljesen fals volt.
Amúgy a németet én se hoznám ide, Angliába való a tag. Alapból a mostani német feltörekvő generációról nincs túl jó véleményem mégha Kerlon azt is szajkózza, akiben egyedül az igazi potenciált látom az Havertz.

Nem illik.
Pipita amúgy is hülye hozzá, tökmindegy.Realista24 írta: Karim írisz továbbra is fertőz![]()

Nem akarok kötekedni, nem is követem figyelemmel Werner játékát, csak a számokat néztem meg. Liga meccs (ahol kezdő volt)/gól, átlag lövésszám meccsenként:
Werner: 22/20, 4,1
Lewa: 22/23, 4,6
CR: 20/20, 5,6
Karim: 22/13, 3,8
Mbappe: 15/15, 4,1
Vini: 6/1, 1,6
Ez alapján nem tűnik annyira vészesnek az a befejezés. Az látszik, hogy kb annyiszor próbálkozik lövéssel, mint a top csatárok (ugye CR mindig is kiemelkedett ebben) és elég jól értékesíti is azokat. Ha például mellétesszük Jovic kiemelkedő tavalyi adatait (25/17, 3), akkor látjuk, hogy kb azonos volt a helyzetkihasználása a mostani Wernerével, de jóval kevesebbszer jutott el lövésig, amit tapasztalunk idén is.
Werner: 22/20, 4,1
Lewa: 22/23, 4,6
CR: 20/20, 5,6
Karim: 22/13, 3,8
Mbappe: 15/15, 4,1
Vini: 6/1, 1,6
Ez alapján nem tűnik annyira vészesnek az a befejezés. Az látszik, hogy kb annyiszor próbálkozik lövéssel, mint a top csatárok (ugye CR mindig is kiemelkedett ebben) és elég jól értékesíti is azokat. Ha például mellétesszük Jovic kiemelkedő tavalyi adatait (25/17, 3), akkor látjuk, hogy kb azonos volt a helyzetkihasználása a mostani Wernerével, de jóval kevesebbszer jutott el lövésig, amit tapasztalunk idén is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim írisz továbbra is fertőz

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Meg az egyik csatár, a másik szélső. Nem az volt a lényege az írásomnak hogy Werner ugyanolyan sázmokat produkál, mert azt nyilván nem. De a helyzetkihasználása nagyon gyatra. Mint egy Prime Benzema, csak ő gyors. Meg ügyetlen.