Amúgy a németet én se hoznám ide, Angliába való a tag. Alapból a mostani német feltörekvő generációról nincs túl jó véleményem mégha Kerlon azt is szajkózza, akiben egyedül az igazi potenciált látom az Havertz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 21., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 21., péntek 9:44
Pipita amúgy is hülye hozzá, tökmindegy.Realista24 írta: Karim írisz továbbra is fertőz![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 21., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 21., péntek 9:07
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. február 21., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 21., péntek 8:18
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 21., péntek 1:22
Na ennek kíváncsiságból utánanéztem, az idén Werner 22 bajnokin 20 gól 6 gólpassz, BL-ben 7 meccsen 4 gól, 1 gólpassz.Pipita írta:
Werner kb annyiszor kerül helyzetbe, mint Vinicius, és a helyzetkihasználása is hasonló szinten van.
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. február 20., csütörtök 22:10
Nyilván ezért van Vini-nek 3 gólja, Werner-nek meg 26. Ha összeadod a játékpercüket idén, Vini-nek kijön kb 12 meccs (4 meccs/gól arány), Werner-nek meg 28-29 (majdnem meccs/gól). És, akkor Werner-nek amúgy 5-ször annyi gólpassza is van.Werner kb annyiszor kerül helyzetbe, mint Vinicius, és a helyzetkihasználása is hasonló szinten van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 20., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. február 20., csütörtök 21:51
Werner kb annyiszor kerül helyzetbe, mint Vinicius, és a helyzetkihasználása is hasonló szinten van.pheco írta: Werner ugyanugy kapna itt a savat par meccs utan, mint Jovic. De Haaland sem biztos, hogy erezne a bugit, amikor egy Betis tipusu csapat 10 emberrel vedekezik.
Amugy meg Jovic jatszhatna tobbet, amig Benz is szinte golkeptelen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 20., csütörtök 21:18
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 20., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 20., csütörtök 20:18
Ha most gonosz akarnék lenni (olyan Kerlonosan) azt írnám, hogy az a szintjeKerlon írta:Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.
De én is gondolkodtam, hogy egy ilyen játékos mennyire lenne stílusodegen. Amúgy nehéz ez, nem csak MBappe kellene, de az is tény, hogy valaki kell.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 20., csütörtök 20:08
KerloooooooooonnnnnnKerlon írta:Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.
De én is gondolkodtam, hogy egy ilyen játékos mennyire lenne stílusodegen. Amúgy nehéz ez, nem csak MBappe kellene, de az is tény, hogy valaki kell.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 20., csütörtök 20:03
Jovic 10et rúgott tavaly is az EL-ben.Steve írta:A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.dzsi91 írta:
Szerintem nem működne. Látszik jovicon is kicsiben. RvN world class volt a kategóriájában és imádtam a tagot de szerintem ő sem passzolt annyira hozzánk.Pl-be valók az ilyenek.
De én is gondolkodtam, hogy egy ilyen játékos mennyire lenne stílusodegen. Amúgy nehéz ez, nem csak MBappe kellene, de az is tény, hogy valaki kell.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 20., csütörtök 19:53
A fene tudja. Valószínűleg nem, de Haaland és Werner teljesen más szint, mint Jovic. Jovic nem sokat bizonyított nemzetközi szinten, ezek meg szarják a gólt mindenhol.dzsi91 írta:Szerintem nem működne. Látszik jovicon is kicsiben. RvN world class volt a kategóriájában és imádtam a tagot de szerintem ő sem passzolt annyira hozzánk.Pl-be valók az ilyenek.Steve írta: Egyébként kipróbálnék egyszer egy ilyen figurát a Realban. Mindkettő fiatal is. Ha beleszoknának a spanyol foci stílusába fiatalon, akkor hasznosak is lehetnének.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. február 20., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2020. február 20., csütörtök 9:39
Azert nezzetek meg, hogy hany hianyzoja volt a Valencianak. Spursbol is a ket legjobb tamado serult.Victorioo írta:Pár éve lehet. Egyik legjobb meccseket játszó csapat jelenleg, majdnem hármas lőtt gólátlaggal.babaking írta: Érdekes, hogy egyik meccsen sem a papíron esélyesebb csapat nyert, bár egyik sem olyan nagy meglepetés, kivéve a Valenciát. Én őket erősebbnek hittem, főleg hogy pár éve volt szerencsém egy szenzációsan gyatra Milan - Atalantához a San Sirobam
Szerintem papiron sem a Valencia volt esélyesebb, legalábbis idegenben tuti nem.
Mou mester meg lassan tényleg nyugdijazhatja magát, hihetetlen semmi focit játszik megint a csapata.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2020. február 20., csütörtök 9:32
Pár éve lehet. Egyik legjobb meccseket játszó csapat jelenleg, majdnem hármas lőtt gólátlaggal.babaking írta: Érdekes, hogy egyik meccsen sem a papíron esélyesebb csapat nyert, bár egyik sem olyan nagy meglepetés, kivéve a Valenciát. Én őket erősebbnek hittem, főleg hogy pár éve volt szerencsém egy szenzációsan gyatra Milan - Atalantához a San Sirobam
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem