Persze az más kérdés, hogy szerintem a csávó játékpercei nem fogják elérni a 300-at a szezon végéig.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. február 20., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: odriozolafan » 2020. február 20., csütörtök 15:40
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 20., csütörtök 15:35
Akkor ha egy szabály életbe lépésének kisebb a valószínűsége, akkor nem kell vele foglalkozni, de ha valaki kihasználja akkor meg patkány?Realista24 írta: És mi a valószínűbb? Hogy nyár lesz vagy hogy lesérül valaki szezon közben hat hónapra?
Akkor mégegyszer: Nem 2 hete vezették be ezt a szabályt. Ha Hazard 6 hónapra dőlt volna ki, a Real is ugyanúgy igazolhatott volna, az égvilágon semmi köze a katalán kisebbségnek ehhez.Kerlon írta:Látszik,hogy a katalán kisebbségi érzet hangoztatásával sokkal többet lehet nekik, mert ha nem akkor csúnya rasszista elnyomásban élnek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 20., csütörtök 15:30
Da, bari meccs volt még a nyáron.Realista24 írta:Ő nem szezon közben sérült le, nem?Anthony írta: Asensio sérült egész évben, akkor holnap kivásárolhatjuk Griezmant?
(tudom ez neki megváltás lenne, de most nem ez a lényeg)
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. február 20., csütörtök 15:29
bárszá is számításba vehette volna, és, akkor most lenne tartalékjuk, és nem kéne más csapatokat lerabolni.Amelyik Ligában van ilyen szabály, ott nem értem miért nagy cucc ezt számításba venni.
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. február 20., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. február 20., csütörtök 15:26
na az biztosdavi10 írta: Ahogy a legtöbb klub, úgy a Barcelona sem egy jótékonysági intézmény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 20., csütörtök 15:26
A szabályok értelmében ha egy játékos lesérül 6 hónapra szezon közben, akkor szintén lehet igazolni.
Ahogy a legtöbb klub, úgy a Barcelona sem egy jótékonysági intézmény. Ha lehetőség nyílik alkudozás nélkül gyorsan hozni valakit a sérült játékos helyére, akkor meg fogják lépni. Nem hiszem, hogy hasonló esetben a Real másképp cselekedne.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 20., csütörtök 15:25
Amelyik Ligában van ilyen szabály, ott nem értem miért nagy cucc ezt számításba venni.h3x0r írta:Hogy mi van? Szamoljon azzal egy kiesestol menekulo csapat, hogy majd jon a barcelona es az atigazolasi szezon utan (!!!) kivasarolja a tamadojat, akit meg csak eselyuk sincs potolni.. ugye csak viccelszdavi10 írta: Illetve tudtommal ezt a szabályt se 2 hete hozták. Sajnálatos dolog, hogy ezzel nem számoltak a klubok.
h3x0r írta: Hasznaljunk csak batran ide illo szavakat, pont annyira gennyes huzas 23:59-kor letenni a kivasarlasi osszeget, de ettol a bandatol ez se lepne meg. més que un club.
A szabályok értelmében ha egy játékos lesérül 6 hónapra szezon közben, akkor szintén lehet igazolni.Realista24 írta: Mondjuk az augusztusi dolgokat legalább már megelőzik tárgyalások, ráadásul ott nyitott piac van, nem szólhat senki érte, mert benne van, hiszen lehet igazolni.
Itt kvázi a Barca úgy mászkált a spanyol játékosok között, ahogy akart. Megnézte kinek mennyi a kivásárlási ára és levette a polcról. Jah, tényleg ugyanaz.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 20., csütörtök 15:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 20., csütörtök 15:13
Mondjuk az augusztusi dolgokat legalább már megelőzik tárgyalások, ráadásul ott nyitott piac van, nem szólhat senki érte, mert benne van, hiszen lehet igazolni.h3x0r írta:Hogy mi van? Szamoljon azzal egy kiesestol menekulo csapat, hogy majd jon a barcelona es az atigazolasi szezon utan (!!!) kivasarolja a tamadojat, akit meg csak eselyuk sincs potolni.. ugye csak viccelszdavi10 írta: Illetve tudtommal ezt a szabályt se 2 hete hozták. Sajnálatos dolog, hogy ezzel nem számoltak a klubok.
"legempatikusabb"davi10 írta: Nyilván nem a legempatikusabb húzás, de igazából ugyanott vagyunk, mintha augusztus 31-én 23:59-kor letesszük érte a pénzt.
Hasznaljunk csak batran ide illo szavakat, pont annyira gennyes huzas 23:59-kor letenni a kivasarlasi osszeget, de ettol a bandatol ez se lepne meg. més que un club.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 20., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 20., csütörtök 15:08
Hogy mi van? Szamoljon azzal egy kiesestol menekulo csapat, hogy majd jon a barcelona es az atigazolasi szezon utan (!!!) kivasarolja a tamadojat, akit meg csak eselyuk sincs potolni.. ugye csak viccelszdavi10 írta: Illetve tudtommal ezt a szabályt se 2 hete hozták. Sajnálatos dolog, hogy ezzel nem számoltak a klubok.
"legempatikusabb"davi10 írta: Nyilván nem a legempatikusabb húzás, de igazából ugyanott vagyunk, mintha augusztus 31-én 23:59-kor letesszük érte a pénzt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 20., csütörtök 15:05
Ő nem szezon közben sérült le, nem?Anthony írta: Asensio sérült egész évben, akkor holnap kivásárolhatjuk Griezmant?
(tudom ez neki megváltás lenne, de most nem ez a lényeg)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 20., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2020. február 20., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2020. február 20., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: füst » 2020. február 20., csütörtök 14:42
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. február 20., csütörtök 14:33
A Liga leellenőrzi, azért, mert valaki elaludta a nyakát még nem kap engedélyt a klub.wZoLee7 írta: Az egesz egy nagy marhasag. Most ha mindenkitbserules listara teszunk ilyen olyan okkal es mindre azt mondjuk h jaj hosszutavu akkornigazolhatunk? Ertem h ott tenyleg leserultek a jatekosok, de nem ertem miert egy kiscsapatot kell buntetni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 20., csütörtök 14:28
Az egesz egy nagy marhasag. Most ha mindenkitbserules listara teszunk ilyen olyan okkal es mindre azt mondjuk h jaj hosszutavu akkornigazolhatunk? Ertem h ott tenyleg leserultek a jatekosok, de nem ertem miert egy kiscsapatot kell buntetniFenoo írta: Én nem engedném ezt a hosszú sérülés esetén zárt piacnál igazolást. 25 fős keretek vannak, oldják meg.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem