Ott is van Morata

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 14., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. október 14., hétfő 21:48
Amikor ezt olvastam,nem tudtam eldönteni,hogy sírjak,vagy nevessek. Én az ilyen embereket már nem tudom komolyan venni. És félek attól,hogy hiába akarok edző lenni, JÓ edző,esélyem sincs,amíg ilyen gyökerek vannak a labdarúgásban,és a magyar labdarúgás élén.Bognár szerint Mezey György lenne a leginkább megfelelő ember a szövetségi kapitány posztra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 14., hétfő 21:37
Hátrány? Épp a Real Madrid tapasztalja meg, hogy előny lenne most egy erőcsatár. Nincs azzal semmi baj, ha ő ilyen típus. Gomez, Klose, Giroud, Huntelaar is tökéletes megélnek ezzel a szerepkörrel. Szalai is teljesített a Mainzba, és jelenleg a Schalkéban is jól teljesít. Nincs vele baj.Matt009 írta: ráadásul olyan poszton játszik, ami a mai futballban már inkább hátrány, ami haszon. Én nagyon nem rajongok az ilyen erőcsatárokért, és Szalai játékát szánalom nézni. A labdával olyan suta, hogy ihaj. Ha én lennék a szövi kapitány, akkor kerettag lenne, de kezdő ritkán. Ha ő nem lesz válogatott kerettag, nem vesztünk sokat. Huszti annál inkább nagyobb veszteség volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 21:27
Bognár szerint Mezey György lenne a leginkább megfelelő ember a szövetségi kapitány posztra.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 14., hétfő 21:09
Minden respekt Szalainak, amiért kiállt és elmondta az igazságot. 2 éve Huszti vitte el a balhét, most Szalain a sor, kíváncsi vagyok, még hány embernek kell kimondania a frankót, amíg valami változás lesz.Szalaival sem vagyunk előbbre (bár válogatott egyik legjobbja szerintem) de ha nem fog behívót kapni, vagy nem játszik, akkor tudni fogjuk, hogy miért.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 14., hétfő 20:55
Bognár szerint Mezey György lenne a leginkább megfelelő ember a szövetségi kapitány posztra.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 14., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 14., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 14., hétfő 19:05
Pont ezen gondolkoztam el minap, hogy ha lenne egy igazi klasszis játékosunk (akit tuti szétszekálna ahala real írta:
azért remélem látjuk még szalait a válogatottban..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 14., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 14., hétfő 17:57
Ahhoz, hogy valtoztassunk valamin, eloszor fel kell ismerni a hibat. A gond csak az, hogy pont akik tudnanak valtoztatni, nem ismerik el a hibakat.Remy írta:Csak az a baj, hogy a tényeken nem változtatunk, és ezért nem lépünk egyről a kettőre.BBarni írta:de ezek tények!!
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 14., hétfő 17:54
Csak az a baj, hogy a tényeken nem változtatunk, és ezért nem lépünk egyről a kettőre.BBarni írta:de ezek tények!!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 14., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. október 14., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 14., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 14., hétfő 16:37
Kösz szépen !dannen írta:kattmentamas írta:Valaki betudná linkelni Szalai teljes, vágatlan interjúját ?![]()
Fenn van a nemzetisport-on, de nem mennek a pixter-es videók nekem.
én itt olvastam
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. október 14., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. október 14., hétfő 15:30
Tegnap órákon keresztül én is ezt írtam, csak a fél fórum leparkolt Geránál, és elkezdte sz...i.."Olyannal még nem találkoztam, aki azt mondaná, hogy mutassatok nekem egy olyan magyar játékost, aki top bajnokságban sztárcsapatban játszik. Vagy mondjatok olyan top tehetséget, akit a magyar futball kitermelt az elmúlt 10-20 évben. Mondjatok egy olyan top edzőt, aki top ligában letett valamit az asztalra az elmúlt húsz évben, vagy olyan magyar csapatot, amely BL-ben vagy EL-ben nagy bravúrt csinált volna. Mondjatok olyan játékost, aki az utóbbi 10-20 évben top játékos lenne a nemzetközi fociban. A válogatott csak ezekből a játékosokból állhat össze. Csak azokból, akik most vannak. Nekünk nincsen top sztárunk, nincsenek német, angol, spanyol szintű, BL- és EL-tapasztalattal rendelkező játékosaink. A mieink vagy a második ligában játszanak vagy olyan országokban, amik nem tartoznak az elithez. Ne kezdjünk el minden selejtezősorozat előtt reményt kelteni, mert ez illúzió. Ezeket ki kell mondani."
HozzászólásSzerző: Matyas » 2013. október 14., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 15:00
Mintha R.M.C.F-t olvasnám.![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem