Steve írta:
Ádámnak van valami akvárium businessje.
Először szegény R24-et veri át, aki finoman figyelmeztet mindenkit, de hogy mi is történt valójában arra nem válaszolhat, mert..
Majd Samy-re sózna rá Ádám egy laza 200 literes akváriumot, ki tudja milyen tartalommal.
Most meg ez
Tádám írta:
már hogy akváriumon ?
Ki tudja mibe keveri bele a jó Kerlont is.
Vigyázzatok az akváriumos emberrel!

Bevehetlek a bizniszbe, ha szeretnéd.
'shutterisland írta:
bocs, hogy beleoffolok az offba, de a fovarosiakat kerdeznem, hogy a hős utca es kornyeke az tenyleg olyan, mint ahogy nehany youtube-s videoban vagy riportfilmben le van festve, vagy azert az eros tulzas ?
ez a bpesti nevezetesseg meg kimaradt, kivancsi vagyok, hogy tenyleg zombiva drogozott arcokkal meg pillangokeses c gyerekekkel van e tele vagy tulfujt lufi az egesz.
Én 5 évet laktam a szomszédban, a Pillangó Parkban (még R24 is járt nálunk), az elején még oda is beszivárogtak a zombik, minden nap láttam őket reggel a metróhoz menet, meg a tűket mindenhol, homokozókban...
Aztán amikor nagyon felkapta a média az egészet, akkor kitakarították, de amúgy az egész környék a Puskással addig gáz volt, meg az 1-es vonala, de megszoktam 5 év alatt, és nem is igazán ért probléma, azonkívül, hogy néha jött a "Hé, tesa, van egy cigid?" - kérdés...
De mit keresnél ott amúgy?