Ez a gyerek se normális.

Elmegy a Dortmundba aztán ott is veri a gólokat észnélkül.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. február 18., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. február 18., kedd 23:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2020. február 18., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 18., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2020. február 18., kedd 23:16
Ja es az egyik szoke a masik fekete haju.illgner írta:Eltekintve, hogy Pippoval ellentétben rendkívül gyors, fizikálisan erős, és sokkal komplexebb játékos már most, mint az olasz volt valaha is.numberone1 írta: Egy Pippo Inzaghi 2.0,ugyanugy leshataron el, ures teruletekre jol mozog be, jol hasznalja ki ziccereit es ugyanugy gyenge a kominativ jatekhoz.
Nistelrooy sokkal finomabb volt Haalandnal, holland iskola termeke. Haaland kontra foci csucstermeke, allandoan a vedok vonalaban helyezkedik. Nem latom benne benne a magassagan es a fizikai erejen kivol semmi hasonlosagot. Ibrarol nem is beszelve, sokkal jobb labda erzeke volt mar ennyi idosen.portillo írta:Nekem is inkább Nistelrooy, Ibrahimovic fizikumával. Kíváncsi leszek, hogy ha jön a hullámvölgy, akkor hogy tud majd kijönni belőle, eddig egészen elképesztő.whitemadrid írta: Szerintem Inzaghi-tól már most fényévekre van.
Ruud-ra is jópáran ezt írták, aztán ott maradtak sokszor a fotelben meccs után.
szerintem nem stagnalt. Johetett volna hozzank is, es jobbszelsokent ellehetett volna. De nam az az igazi posztja. Elso PSG-s eveben jobbszelsokent jatszott, masodikban mar tobbet kozepen parban, most mar van hogy egyedul van kozepen, hadd szokja. De mar ne maradjon tovabb, johet hozzank iden vagy jovore.Mbappenal is nagyon szép ,hogy ő neki túl nagy ugrás lett volna a monaco-Real de gyakorlatilag stagnál a srác amióta ott van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. február 18., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 18., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 18., kedd 23:06
Anthony írta:Így legyen!kodo írta: Remelem zuhan is ki a pool, epp kezdett unalmas lenni a hype.
Spanyol negyedik.![]()
Az Atleticot majd úgyis elintézzük, ha arra kerül sor![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2020. február 18., kedd 23:02
Nekem is inkább Nistelrooy, Ibrahimovic fizikumával. Kíváncsi leszek, hogy ha jön a hullámvölgy, akkor hogy tud majd kijönni belőle, eddig egészen elképesztő.whitemadrid írta: Szerintem Inzaghi-tól már most fényévekre van.
Ruud-ra is jópáran ezt írták, aztán ott maradtak sokszor a fotelben meccs után.
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 18., kedd 22:59
Vagy a Dortmund szétkontrázza őket. Tavaly egy gyenge MU is sok volt nekik.BlancoMark írta: PSG otthon megoldja, de a Pool szerintem bajban lesz az idegenbeli gól hiánya miatt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 18., kedd 22:58
Így legyen!kodo írta: Remelem zuhan is ki a pool, epp kezdett unalmas lenni a hype.
Spanyol negyedik.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 18., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2020. február 18., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 18., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. február 18., kedd 22:54
Erre nem is gondoltam. A két árja szöszivel fogjuk fektetni Európát.ateeemadrid írta: Jön majd Odegaard mellé, nyugi.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. február 18., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: kodo » 2020. február 18., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 18., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: illgner » 2020. február 18., kedd 22:47
Eltekintve, hogy Pippoval ellentétben rendkívül gyors, fizikálisan erős, és sokkal komplexebb játékos már most, mint az olasz volt valaha is.numberone1 írta: Egy Pippo Inzaghi 2.0,ugyanugy leshataron el, ures teruletekre jol mozog be, jol hasznalja ki ziccereit es ugyanugy gyenge a kominativ jatekhoz.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 18., kedd 22:45
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem