VB - 2014
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
ghána rúgott egy hatost a fáraóknak
nem tudom ki a kontinensen most a jani..elefántok? ghána? onnan is lesz egy meglepetéscsapat az tuti

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:A németek szerintem is nyernek majd (pláne, hogy nincs Zlatan a svédeknél), de az olaszoknál sosem lehet tudni.R.M.C.F írta:Mindkettő fordít majd....szerintem.
Nem rosszak azok az olaszok,bár nem az a legjobb kezdőjük.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A németek szerintem is nyernek majd (pláne, hogy nincs Zlatan a svédeknél), de az olaszoknál sosem lehet tudni.R.M.C.F írta:Mindkettő fordít majd....szerintem.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Tipszmikszgyilkos nap lehet ebből: a nyolcadik percben Olaszország 0-1 Örményország, Svédország 1-0 Németország.
Mindkettő fordít majd....

- GT37
Tipszmikszgyilkos nap lehet ebből: a nyolcadik percben Olaszország 0-1 Örményország, Svédország 1-0 Németország.

- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Amit Galacticos mond abban az évben Albiol zseniálisan játszott (szerintem) végig, de azon az egy meccsen hatalmasat hibázott.
akkor mondom máshogy: nem hiszem, hogy VdB egy 15 La LIga meccses srácot (870 perc) előrébb helyezne mint egy 40 BL meccses, 200+ La Liga mecces (18.000 min) tapasztalt védőt. Tehát már rég fiatalítani kellett volna pár poszton ahogy korábban leírtam, de ezt nem tette meg (egyelőre) és játszatja tovább akiket korábban. ahogy olvastam végre eljutott odáig, hogy nem kell két vkp, de ehhez is több hónap (év) kellett...
akkor mondom máshogy: nem hiszem, hogy VdB egy 15 La LIga meccses srácot (870 perc) előrébb helyezne mint egy 40 BL meccses, 200+ La Liga mecces (18.000 min) tapasztalt védőt. Tehát már rég fiatalítani kellett volna pár poszton ahogy korábban leírtam, de ezt nem tette meg (egyelőre) és játszatja tovább akiket korábban. ahogy olvastam végre eljutott odáig, hogy nem kell két vkp, de ehhez is több hónap (év) kellett...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
A 2008-as Eb-n játszott 156 percet, és ennyi.morientes írta:Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban...![]()

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pont erre gondoltam.Hogy hát nem sokat játszott ő VB-n,EB-n,azt viszont adom hogy Pelle alatt sok szerepet kapott a BL-be...eb meg vb-n szerintem incs sok perce, talán 1 teljes eb meccse van még 2008ból amikor az első két meccset megnyerték a spanyolok (oroszok meg svédek) és a harmadikon totál cserecsapat volt, még de la red is játszott és gólt is lőtt. azon kívül én nem emlékszem albiolra hogy játszott volna nagy tornán, bár azon a meccsen se biztos hogy játszott. :)
Az más kérdéshogy azokban az időkben sajnos nem "játszottunk" a Bajnokok Ligájában,csak "szerepeltünk..."
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Galacticos
eb meg vb-n szerintem incs sok perce, talán 1 teljes eb meccse van még 2008ból amikor az első két meccset megnyerték a spanyolok (oroszok meg svédek) és a harmadikon totál cserecsapat volt, még de la red is játszott és gólt is lőtt. azon kívül én nem emlékszem albiolra hogy játszott volna nagy tornán, bár azon a meccsen se biztos hogy játszott.morientes írta:Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban...

viszont pellénél alapkezdő volt pepe mellett, ramos meg a jobboson úgyhogy abban az évben kezdő volt a bl-ben is, az már más kérdés hogy nem jutottunk túl messzire, bár ez inkább egy argentin haverjának köszönhető 100%-ban. nem volt ő annyira rossz védő, de azt nem tudom neki elfelejteni amikor simán kivághatta volna villa elöl ő szerencsétlenkedett, a csatár megszerezte a labdát és a nyakánál fogva lerántotta villát aztán piros meg tizenegyes kombó a barca ellen..
szerk.: most nézem 42 meccse van a válogatottban azt meg hogy a rákba?

- morientes
Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban...Szerintem az Albiol-Bartra kérdés nem lesz kérdés VdB-nél. Hiszen Albiol több évnyi VB-EB-BL tapasztalattal maga mögött, míg Bartra jobb esetben is kb egy jó idénnyel lesz. nem is kérdés.

Lehet hogy Bartranak a BL-be több perce van

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem az Albiol-Bartra kérdés nem lesz kérdés VdB-nél. Hiszen Albiol több évnyi VB-EB-BL tapasztalattal maga mögött, míg Bartra jobb esetben is kb egy jó idénnyel lesz. nem is kérdés.
Mind tudjuk, hogy már eddig is meg lehetett volna húzni a fiatalítást egy-két poszton (jobb bekk, kapus, kkp), de amondó vagyok, hogy ezt még nem ezen a VB-n fogjuk látni (esetleg [a jelenlegi helyzet alapján] Azpili kimarad és helyette megy valaki a jobbosra).
Mind tudjuk, hogy már eddig is meg lehetett volna húzni a fiatalítást egy-két poszton (jobb bekk, kapus, kkp), de amondó vagyok, hogy ezt még nem ezen a VB-n fogjuk látni (esetleg [a jelenlegi helyzet alapján] Azpili kimarad és helyette megy valaki a jobbosra).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ismerve a bajszost, puyolt fogja kivinni nem holmi pelenkást
javi martinez nem hogy mehetne, hanem kezdhetne is, tény hogy a korábbi években busquets jobban odaillett, de ez már nem az a csapat..max az akar lenni de nem az..de mindegy is mert a buszkecc-xavi-iniesta-pedro-fabregas sorból max egy lesz csere az öregnél

javi martinez nem hogy mehetne, hanem kezdhetne is, tény hogy a korábbi években busquets jobban odaillett, de ez már nem az a csapat..max az akar lenni de nem az..de mindegy is mert a buszkecc-xavi-iniesta-pedro-fabregas sorból max egy lesz csere az öregnél
Nem illik.
- GT37
Tudom, elnézést, nem provokációnak szántam.Realista24 írta:GT, tudod milyen Busi megítélése madridista körökben, ugye? Akkor miért kell ezt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
GT, tudod milyen Busi megítélése madridista körökben, ugye? Akkor miért kell ezt?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
A lantot tette le.besteve7 írta:Ezt magyarázd már meg nekem, mit tett le eddig Bartra, hogy rögtön VB-n számoljanak vele, azon kívül, hogy Barcás. Ezerszer inkább Inigo Martinez, de még Albiol is.

Eddig remek szezont fut a fiú, szerintem nem teljesen esélytelen, hogy kivigyék a vébére, ha így folytatja.
Én legalábbis - függetlenül attól, hogy barçás - előbb vinném ki Brazíliába, mint Albiolt, ez biztos. Martínez sem rossz, azzal is meg lennék elégedve, ha ő menne ki. Csak ne Albiol, ha lehet.
Gondoltam.morientes írta:Azért tettem oda azt a pár kérdőjelet.De VdB-t ismerve,addig biztos hogy Ramos és Mr Shakira mellett Albiol lesz a harmadik khv,amíg nyugdíjba nem mennek.Hiába szedné le Bartra Ronalot a pályáról (
![]()
![]()
),a klasszikon,vagy Inigo bárkit,az örwg nem enged a becsípődésekből az istennek se...ami meg azt illeti,Bartranak voltak hajmeresztő megmozdulásai,igaz ami igaz.Inigot nem nagyon láttam játszani,róla nemtok érdemben nyilatkozni.Azon a néhány R.S. meccsen amit láttam,nem volt rossz.
Martinezt el fogja vinni viszont,mert olyan tipusu vkp a csapatban mint Buszkecc,rajta kívül csak ő van.A sérülés,vagy a szinészkedés okán előkerülő piros lap,meg benne van a játékban...![]()

Bartra amúgy tényleg nagyszerűen tolja idén, bár még sok van hátra a szezonból, lehet, hogy idővel romlani fog a formája, ki tudja. Remélem, tartani tudja majd ezt a színvonalat.
Ott van azért Illarra is.

Színészkedés? Busquetsnél? Nem tudom, miről beszélsz, Sergio a legsportszerűbb játékosok egyike ebben a tekintetben, életemben nem láttam még fetrengeni, avagy eljátszani a nagyhalált.

- morientes
Azért tettem oda azt a pár kérdőjelet.Albiol :lol: Na őt is el kéne felejteni igen gyorsan. :lol:

Martinezt el fogja vinni viszont,mert olyan tipusu vkp a csapatban mint Buszkecc,rajta kívül csak ő van.A sérülés,vagy a szinészkedés okán előkerülő piros lap,meg benne van a játékban...

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
és úgy látom, VdB már felismerte, hogy böszmeség betenni mellé még egy védekező középpályást
Na.....időben. A második VDB meccsen lehetett látni, hogy nem működik,szar.....ideje lenne már ha kinyitná a csippást.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ezt magyarázd már meg nekem, mit tett le eddig Bartra, hogy rögtön VB-n számoljanak vele, azon kívül, hogy Barcás. Ezerszer inkább Inigo Martinez, de még Albiol is.GT37 írta:AlbiolNa őt is el kéne felejteni igen gyorsan.
Középre Piqué, Ramos és Bartra, balra Alba és Monreal,
Jelenlegi formájukat nézve Torres jobb, igaz a góllövés még hiányzott, de játékban jó volt, még Mou is visszarakta a kezdőbe, Villatól értelmes megmozdulást a Szuper Kupa döntő óta nem láttam.morientes írta:Fernando Torres semmivel se jobb,mint David Villa,
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... at-2287429
Teljesen megértem.
2006 óta Domenechel elindult a folyamat, ami azóta is tart, és nem pozitív irányba.
A szövetség elnöke meg persze cáfol
Teljesen megértem.
2006 óta Domenechel elindult a folyamat, ami azóta is tart, és nem pozitív irányba.
A szövetség elnöke meg persze cáfol

"And my heart will leave you never."