mert cé van a baloldalon, és ő élvez prioritást.GT37 írta:Egy dolgot kérdeznék csak.
Bale-t miért játszatná mindenki a jobb szélen?

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 1., szerda 19:48
mert cé van a baloldalon, és ő élvez prioritást.GT37 írta:Egy dolgot kérdeznék csak.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 1., szerda 19:48
akkor inkább úgy irom,hogy csak a dormundban képes igy játszani a köréépitett csapatban vagy máshol is?sahin egylábas és lassú.
gündogan kétlábas és gyors.
mi nyúltunk a szarba, ráadásul sérülten vettük, csakis mi vagyunk a hibásak.
isco nem szélső szerintem.bale meg tényleg klasszis játékos lett.már messze nem a megtolomavonal mellett emberke.Bale helyett Isco és okés.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 1., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 1., szerda 19:35
------------------------------------Casillas/Lopez
Carvajal/Arbeloa----Varane/Nacho--Ramos/Pepe---Marcelo/Coentrao
---------------Pogba/Casemiro---------------Verratti/Alonso
---------------------------------------Modric
----------Bale/Özil---------------------------------------Ronaldo/Jesé
-------------------------------Agüero/Benzema
Edző: Ancellotti
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 1., szerda 19:33
sahin egylábas és lassú.flori írta:gundoganról nem nagyon láttam,hogy irt volna valaki..
nekem nagyot nőtt a szemembe,kva nagy császár a gyerek. :-) csak kérdéses hogy olyan lesz-e mint sahin.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 1., szerda 19:14
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 1., szerda 19:09
kölcsönben van csakÚszómester írta:egy valamit nem értek Casemiroért miért kell fizetnünk hogyha a castilla tagja?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 1., szerda 19:09
Kölcsönben nyomja.Úszómester írta:egy valamit nem értek Casemiroért miért kell fizetnünk hogyha a castilla tagja?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. május 1., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 1., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 1., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 1., szerda 18:14
Ez igaz egy Seria B-ben dolgozó olasz tucatedzőre, de azért ezt rányomni Ancelottira...Kerlon írta:Olasz bunker. Erős védekezésben, de támadásban nem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 1., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 16:57
R.M.C.F írta:Nekem sem. Sztem nem egy nagy szám......de majd meglátjuk.
flori írta: de nekem nem tűnik semmi extrának.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 1., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 1., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 1., szerda 13:34
Pérez hiába csapkodja az asztalt úgy, hogy az ketté is törik, ha Neymar (és apjánakGalacticos írta:most valószínűleg végignézzük azt ahogyan neymar barcelonába költözik, ahelyett hogy perez az asztalra csapna és idehozná neymart.
A szörnyű napost nem értem, de Coentrao ahhoz a játékhoz, amit Te is (a leírtak alapján) látni szeretnél csak másodhegedűs lehet Marcelo mögött. És Ő is kijelentette már korábban, hogy több lehetőséget akar. Most bejött neki, mert Marcelo lesérült. De akkor most rúgjuk le minden szezonban a világ (egyik?) legjobb bal bekkjét csak azért, hogy Ő játszhasson? Továbbá Te is mondtad, hogy valószínűleg sokat fogunk költeni. Kell a pénz, és belőle lehet is csinálni. Én sem adnám el, ha nem muszáj, de egy év múlva valószínűleg távozik, mert Marcelo minden bizonnyal előtte lesz.Galacticos írta:volt aki eladná coentraot én nem tenném. azt sem értem hogy merült fel a szörnyű naposoknál, tegnap nem ismert elveszett labdát, küzdött, akart, nem rajta múlott. támadásban nem tesz hozzá annyit mint marcelo viszont a védekezésből rendesen kiveszi a részét.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 1., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 1., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 1., szerda 10:54
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem