Kerlon írta:
Desingban nem tudom, hogy mit vársz. Engem igazán az aggaszt, hogy szinte semmit nem fejlődnek évről évre és mégis drágulnak folyamatosan.
Igazából meg mindegy, mert egy középkategóriás vagy egy évvel korábbi csúcskészüléket meg lehet venni jó áron, aztán bőven elmennek már 2-3 évig. Ezzel a magas árazással szerintem saját magukat fogják tökön lőni, mert egyre kevesebben fogják leváltani a telefonjukat emiatt és a csereperiódus majd kitolódik.
Dizájnban ami számomra unalmas, hogy annyit közeledett az alma és a samsung stílusban, hogy unalmassá vált az egész.
Örömmel fogadtam pl az új Razr-t, ezt a sminktükör samsung flipet. Valami régi/új stílus, valami más.
Nyilván majd a fejlődés elő fogja hozni, hogy az egész telefon egy vékonyka lap lesz, ami összecsavarható, vagy bármi.
De a fő bajom nekem is az, hogy még rányomnak 20kamerát uarra a telefonra 2millió megapixellel és elkérik egy kisebb ország éves költségvetését.
Nincs olyan arányú változás szerintem, mint amennyivel emelik az árakat, így számomra ez unalmassá vált.
De amúgy szép és jó ez a samsung.