Prioritások

HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 13., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 13., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2020. február 13., csütörtök 7:51
5400-as. Eredetileg ezt kamera rendszerekhez fejlesztették. NAS-ba a red széria lenne a tökéletes, viszont az drágább, bár az előnye, hogy gyorsabban olvas. Én a purple-lel is elégedett vagyok, de ha pénz nem számít, akkor vehetsz bele red-et is___Samy___ írta: Ez a purple széria az 5400 rpm-s? Mert ha jól emlékszem a kamera felvevojebe olyat vettem.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2020. február 12., szerda 22:41
Csak fontos adatot ne tárolj rajta.Mickey írta:
A gépnek biztos jót tenne-rendszernek- egy SSD...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 12., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2020. február 12., szerda 22:04
Pontosan.___Samy___ írta: A folyamatos működésnek köszönhetően?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 12., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2020. február 12., szerda 21:30
Azt tartsd szem előtt, hogy a gyárilag a laptopokba szerelt hdd nem nas-hoz való. Kb 1-2 év alatt biztosan tönkre fog menni egy nas-ban, míg egy szerver hdd akár 10 évig is elmegy (pl western digital purple széria). Persze ha úgy sincs jobb helye, akkor így legalább értelmet nyer az 1tb-osod.___Samy___ írta: Most az a nagy dilemma, hogy a laptopban lévő 1 tb hdd maradjon vagy menjen. Mivel szeretnék összerakni itthonra egy nas-t, ezért arra gondoltam, hogy kiveszem a laptopbol a hdd-t, és berakom a nasba. A gép meg kap egy ssd-t.
Anyagilag viszont lehet jobban járok, ha minden marad a helyén, és a nas kap egy 3,5-es hdd-t.
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. február 12., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 20:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. február 12., szerda 20:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 12., szerda 20:11
Dizájnban ami számomra unalmas, hogy annyit közeledett az alma és a samsung stílusban, hogy unalmassá vált az egész.Kerlon írta: Desingban nem tudom, hogy mit vársz. Engem igazán az aggaszt, hogy szinte semmit nem fejlődnek évről évre és mégis drágulnak folyamatosan.
Igazából meg mindegy, mert egy középkategóriás vagy egy évvel korábbi csúcskészüléket meg lehet venni jó áron, aztán bőven elmennek már 2-3 évig. Ezzel a magas árazással szerintem saját magukat fogják tökön lőni, mert egyre kevesebben fogják leváltani a telefonjukat emiatt és a csereperiódus majd kitolódik.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 20:06
A gépnek biztos jót tenne-rendszernek- egy SSD...___Samy___ írta: Most az a nagy dilemma, hogy a laptopban lévő 1 tb hdd maradjon vagy menjen. Mivel szeretnék összerakni itthonra egy nas-t, ezért arra gondoltam, hogy kiveszem a laptopbol a hdd-t, és berakom a nasba. A gép meg kap egy ssd-t.
Anyagilag viszont lehet jobban járok, ha minden marad a helyén, és a nas kap egy 3,5-es hdd-t.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 12., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 12., szerda 19:43
Hogyne működne. Pont, hogy a nagyobb telókba tudnak nagyobb aksit is rakni és rendre a nagyobb telók produkálnak jobb üzemidőt is.h3x0r írta:M@dridista@ írta: Én szeretnék úgy elmenni otthonról, hogy ha este 9 kor érek haza is akármennyit nyomkodom a telót legalább 1 teljes napig nem merül le...Na de most akkor mit szeretnel? Egy 6 es feles kepernyot, amin jo nagyba lehet videokat nezni, vagy egy olyan telefont, aminek az akksija kibir legalabb masfel napot? Mert a ketto egyszerre sajnos nem mukodik.M@dridista@ írta: Én azt hiszem idén még kihúzom a másfél éves note 9 es samummal
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 19:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. február 12., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. február 12., szerda 19:33
ne is mondd, 2 terranal mar majdnem 140 minusz.Mickey írta: Ez ilyen .![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. február 12., szerda 19:22
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem