AdblokkalBerti írta: Megint eladtátok a lelketek?![]()
Hol kell a pözsót kiikszelni?

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 29., hétfő 16:55
AdblokkalBerti írta: Megint eladtátok a lelketek?![]()
Hol kell a pözsót kiikszelni?
HozzászólásSzerző: Berti » 2020. június 29., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. március 24., kedd 21:50
Dobj egy emailt a madridom kukac madridom.hu címre a most, és intézemmentamas írta: Lehetséges az oldalon a regisztrált email cím megváltoztatása? A jelszó frissítését megtaláltam, de az emailt sehol sem találom....
HozzászólásSzerző: mentamas » 2020. március 24., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 15., szombat 17:06
Azt hittem, hogy csak az én szemem bántja, nem mertem beírni.d.gergo írta:plusz az ikonokat/emojikat/gifeket is szép sorjában körbevágom Photoshopban, hogy jobban illeszkedjen a sötét háttérre.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. február 14., péntek 17:44
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. február 14., péntek 17:27
Tök jó lett Gergő! Köszi a munkádat!d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
A Dark Mode a lap alján lévő kis holdacska segítségével kapcsolható be, illetve az ott megjelenő napocska ikonnal kapcsolható ki.![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 14., péntek 11:48
néhány nap elteltével annyit tudok még hozzátenni, h bizonyos időközönként visszaáll magától világos módra, gépen én telefonon is.d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
A Dark Mode a lap alján lévő kis holdacska segítségével kapcsolható be, illetve az ott megjelenő napocska ikonnal kapcsolható ki.![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 11., kedd 18:19
Ezer köszönet és hála érte!d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2020. február 11., kedd 18:15
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2020. február 11., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2020. február 11., kedd 17:31
Köszi szépend.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2020. február 11., kedd 16:46
Nekem nagyon adja ez az éjszakai mód. Nagy köszönet érte.d.gergo írta: Na én közben befejeztem a Dark Mode első verzióját. Első verzió, kezeljétek is így, viszont mindig tudunk rajta finomítani! Bármilyen észrevételetek van, azt jelezzétek nekem itt ebben a topikban, és igyekszem mihamarabb javítani, finomhangolni
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. február 11., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. február 11., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. február 11., kedd 16:10
Nekem nem, pedig a telefonom és a böngészőm alap nyelve angol. (Android)lordgabi írta: Egy észrevétel. Mobilról vagyok, GyIK fület nem szoktam használni, de véletlenül rákattintottam, és angolul ad ki mindent.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 11., kedd 15:14
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 11., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2020. február 11., kedd 9:32
A hírekhez már elkészült, a fórumnál még finomítani kell rajta, de folyamatban. De ha már így felmerült az igény akkor előre veszem a listán és megpörgetem, hogy elkészüljön hamar és tudjam élesíteni!El Sie7e írta: Esetleg nem merült fel egy sötét mód fejlesztese mobil hasznalat esetén?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 11., kedd 8:29
El Sie7e írta: Esetleg nem merült fel egy sötét mód fejlesztese mobil hasznalat esetén?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem