Ilyen perverz dolgot is ritkán olvasni, de mondjuk megnézném bszki

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. február 11., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. február 10., hétfő 13:35
Persze, értettem, hogy mire gondolsz. Azért voltam szarkasztikus, mert katalánék folyamatosan csöpögnek a tiki-takára, minden más csapatot meg lehúznak, ha kontrából-beadásból-pontrúgásból szereznek gólt. Erre tegnap mindhárom góljuk ilyen volt, erre írtam, hogy meg se kellett volna nekik adni, mert ez "nem gól".Kerlon írta: Nem kéne elvenni, de két pontrúgást úgy emlegetnek, mintha valami zseniális észrevétel lett volna. Itt a fórumon is sokszor vita, hogy egy-egy szöglet/beadás mennyire tudatos és értékelhető góloassz.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. február 10., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. február 10., hétfő 13:20
Szerintem nem volt szabálytalan a belépője, mert nem vagy csak éppen súrolta a Barca játékost. Lehet nekem is elgurult volna a gyógyszerem a helyében, de lehetne annyi esze, hogy ne pofázzon olyat, amire ez a senkiházi komplexusos hernyó kioszt még egyet. Ronaldot is ez a bíró rakta jégre meccsekre, amikor meglökte.Faust írta:Egyreszt az a konyokos nem volt semmi, masreszt sima sarga volt a belepoje. Annak meg orultem, hogy visszapofazasert rogton jott a sarga, mas kerdes, hogy katalanekat sose szorjak ki emiatt amikor heten lerohanjak uvoltve a sporit.lordgabi írta: Ha jól emlékszem nem sokkal a gól előtt kapott egy könyököst Fekir, feküdt több mint egy percig 22 méterre a kaputól kb. a bíró is kétszer megkerülte, miközben folyamatosan támadott a Barcelona. Vissza sem lett nézve utólag, se rá nem szóltak a fülére, nem csoda, hogy utána elkattant. A két sárgás eseténél hozzá ért egyáltalán Lenglethez?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 10., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. február 10., hétfő 12:58
Egyreszt az a konyokos nem volt semmi, masreszt sima sarga volt a belepoje. Annak meg orultem, hogy visszapofazasert rogton jott a sarga, mas kerdes, hogy katalanekat sose szorjak ki emiatt amikor heten lerohanjak uvoltve a sporit.lordgabi írta: Ha jól emlékszem nem sokkal a gól előtt kapott egy könyököst Fekir, feküdt több mint egy percig 22 méterre a kaputól kb. a bíró is kétszer megkerülte, miközben folyamatosan támadott a Barcelona. Vissza sem lett nézve utólag, se rá nem szóltak a fülére, nem csoda, hogy utána elkattant. A két sárgás eseténél hozzá ért egyáltalán Lenglethez?![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 10., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2020. február 10., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 10., hétfő 11:29
itt a BL-re gondoltam természetesenKerlon írta: megint messi az atyúristen mert mesterhármast adott assistból. micsoda asszisztokból.![]()
![]()
beteg a világ, valaki a twitteren meg lejáratóba indult CR ellen, hogy a legtúlértékeltebb játékos az egyeneskieséses szakaszban. gondolom a megdönthetetlen gólrekordja is ezt sugallja mindenkinekamúgyis kinek van ideje ilyenre? meg ezzel foglalkozni... mint a vallási háborúk kb.
Nem kéne elvenni, de két pontrúgást úgy emlegetnek, mintha valami zseniális észrevétel lett volna. Itt a fórumon is sokszor vita, hogy egy-egy szöglet/beadás mennyire tudatos és értékelhető góloassz.M1Ö írta:Ja, mindet el kéne venni, mert pontrúgásból meg kontrából csak az antifocit játszó Madrid lő gólt, a Barca varázsol és csak piszi-paszis gólokat lő.Kerlon írta:micsoda asszisztokból.
Mondjuk amúgy az első De Jongnak szép volt.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. február 10., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. február 10., hétfő 9:01
Ja, mindet el kéne venni, mert pontrúgásból meg kontrából csak az antifocit játszó Madrid lő gólt, a Barca varázsol és csak piszi-paszis gólokat lő.Kerlon írta:micsoda asszisztokból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 10., hétfő 8:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 10., hétfő 8:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. február 10., hétfő 0:36
Durva.realistahuni írta: Elég sokat buktak mostanában a bajnokságban plusz kiestek a kupából is.
Múltkor olvastam hogy féltávon ennyire kevés pontjuk több mint 10 éve volt.
Ha ez sem elég a bajnoki címhez akkor semmi.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 9., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 9., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. február 9., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2020. február 9., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. február 9., vasárnap 22:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. február 9., vasárnap 22:26
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem