Linket is tudnál dobni?kierkegaard írta: párszor volt már olyan, hogy sorozatbarátra kért valaki meghívót innen. 22:00-ig free reg van.

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 9., vasárnap 19:48
Linket is tudnál dobni?kierkegaard írta: párszor volt már olyan, hogy sorozatbarátra kért valaki meghívót innen. 22:00-ig free reg van.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. február 9., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. február 9., vasárnap 15:00
En is csak addig neztem, az azt koveto evadot mar el se kezdtem, egyszeruen nem erdekelt.Mester77 írta:Realista24 írta:
Amíg Ragnar van, addig parade.
Így van. Én addig néztem. És imádtam. Utána elengedtem.
De addig bőven van rész. Nézzed csak, én is ( akkor mèg) menyasszonyommal néztem. Imádtuk.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 9., vasárnap 14:10
Nézőpont kérdéseKerlon írta: sok boldogságot kell kívánni vagy sajnálkozni?![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 9., vasárnap 14:05
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2020. február 9., vasárnap 13:58
Realista24 írta:Amíg Ragnar van, addig parade.Remy írta: Vikingeket, hogy értékelitek? Értem ez alatt, hogy a minőség az évadok során mennyire tartja magát?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 9., vasárnap 13:58
Ragnar parádé, a körítés meg szódávalRealista24 írta:Amíg Ragnar van, addig parade.Remy írta: Vikingeket, hogy értékelitek? Értem ez alatt, hogy a minőség az évadok során mennyire tartja magát?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 9., vasárnap 13:36
Amíg Ragnar van, addig parade.Remy írta: Vikingeket, hogy értékelitek? Értem ez alatt, hogy a minőség az évadok során mennyire tartja magát?
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 9., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 9., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 8., szombat 19:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2020. február 8., szombat 19:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. február 8., szombat 19:10
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2020. február 8., szombat 13:38
Én is ledaraltam, kikapcsolódásnak jó, közben meg is tudott nevettetni, de a második évad nem volt annyira jó szerintem mint az első. Ettől függetlenül guilty pleasure kategóriában szerintem elég jó, csak fura, hogy szerintem senki sincs közelében annak a kornak amit játszik.nmate írta:Karakterek, hangulat, zene rendben, de eskü tiktokos 16 évesek írják a forgatókönyvét ennek a sorozatnak.lordgabi írta: Sex Education - nagyon jó kis szórakozás volt esténként a fáradt hétköznapok végén. 10 nap alatt lecsorgott. Hiteles pletykák szerint be van rendelve a harmadik évad is. Szerintem nyugodtan neki állhat bárki, ha nincs jobb program, engem megvett, simán barátnővel nézős kategória.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. február 8., szombat 12:00
Bazdki, harmadjára sikerült kiolvasni ezt a szót és vagy 1 percbe, míg leesett, hogy nem elírás. De vén vagyok márnmate írta:Karakterek, hangulat, zene rendben, de eskü tiktokos 16 évesek írják a forgatókönyvét ennek a sorozatnak.lordgabi írta: Sex Education - nagyon jó kis szórakozás volt esténként a fáradt hétköznapok végén. 10 nap alatt lecsorgott. Hiteles pletykák szerint be van rendelve a harmadik évad is. Szerintem nyugodtan neki állhat bárki, ha nincs jobb program, engem megvett, simán barátnővel nézős kategória.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. február 8., szombat 11:40
Karakterek, hangulat, zene rendben, de eskü tiktokos 16 évesek írják a forgatókönyvét ennek a sorozatnak.lordgabi írta: Sex Education - nagyon jó kis szórakozás volt esténként a fáradt hétköznapok végén. 10 nap alatt lecsorgott. Hiteles pletykák szerint be van rendelve a harmadik évad is. Szerintem nyugodtan neki állhat bárki, ha nincs jobb program, engem megvett, simán barátnővel nézős kategória.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. február 8., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. február 7., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. február 7., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. február 7., péntek 20:16
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem