Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. október 14., hétfő 19:15

"Emellett az ázsiai piacról is egy kis marhaságot hord össze ugyanis legjobb tudomásom szerint a Real Madrid csinált először ázsiai turnékat beckhamékkel és azóta töretlen e népszerűsége a klubnak arrafelé. Illetve Pérez (és a Barcelona) kardoskodik a korábbi meccs kezdés mellett ugyanis anélkül nem lehet azokra a bevételekre szert tenni és ezt a többi spanyol kiscsapat akadályozza inkább"

Hisz már onnan jönnek ezek a termékek:D:D:D:D

Viccet félre téve ahhoz hogy eladjuk magunkat szemet gyönyörködtető játék kell...attól hogy ázsia, ott is igényes a néző sereg. Ezért volt akkora nagy marketing durranás 2000-től mondjuk 2006-ig a real mert a világ legjobbjai játszottak szemet gyönyörködtetően, és olyan megoldásokat láthatott az ember amire abszolút csak csettinteni tudott...na most ettől elég messze vagyunk, sőt nincsenek is ilyen játékosok a keretben nagyon ( sőt ha az utolsó meccseinket látta valaki, az biztos nem lesz szimpatizáns és nem fogja megnézni a következő meccset vagy venni a reálos cuccokat. A másik meg amiben a nyilatkozó uriembernek igaza van, hogy ezzel a modellel bajnoknak kell lenni...Mert mindenki a bajnokra kíváncsi! ÉS ez volt ami az első perez érában működött, most azonban igencsak döcög....invesztálunk de az eredmények döcögnek, és a játék képe sem az igazi.....

Mr. Bidé
Kedvenc játékosaid: Maradona,Messi Jancsika Károly
Kedvenc csapatod: F.C.B. F.T.C.

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 19:05

Wertz írta:
Mr. Bidé írta: Ha a profit és a működőképesség lenne a tananyag lényege a Bayern mintáját tanítanák!!
Miért is? :hmmm:
Csak nem azért, mert a futballnemzetek leggazdagabb államának cégei öntik beléjük a pénzt?

"A professzionalista labdarúgás területén Németországban többek között az FC
Bayern München az az egyesület, amely az Rt mellett, mint futball-tőketársaság mellett döntött. 2002 ben.
Az előre egyeztetett tervek szerint 2011 júliusáig az Audi AG három szakaszban növelte részesedését 9,09%ra. Így az elérte az Adidas AG részesedését. Az egyesület tulajdonában 81,2% részvény maradt!"

A mi kedvenc csapatainkba is ölik a pénz csak sajnos idióta módon gazdálkodnak vele!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 14., hétfő 18:30

sentry írta:Ez a Khedira hülyébb mint gondoltam.

tényleg hihetetlen, hogy nem veszi észre, hogy nem ide való. Öcsém hivatalosan levágni ilyen hisztit férfi létére..... kész basszus. no comment. de tényleg. :/ :ike: :|
miért venné észre? az agyi korlátait ismerjük, önigazolásnak meg elég jó hogy löw, mourinho, carlo meg a madridomról kb hárman számítanak rá. a többiek nem fontosak
Nem illik.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. október 14., hétfő 18:16

Ez a Khedira hülyébb mint gondoltam.

tényleg hihetetlen, hogy nem veszi észre, hogy nem ide való. Öcsém hivatalosan levágni ilyen hisztit férfi létére..... kész basszus. no comment. de tényleg. :/ :ike: :|

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2013. október 14., hétfő 18:13

h3x0r írta:
Gordon Ramsay-nek van egy sorozata: Kitchen Nightmares (A konyha ordoge). Roviden arrol szol, hogy minden reszben ellatogat 1-1 csodkozeli etterembe, elmondja nekik hogy osdi a berendezes, szar a kaja, gyenge a szemelyzet. Par nap utan kicsereli a teljes berendezest, a szakacsoknak megtanit par uj receptet, aki pedig nem valtoztat a hozzaallasan, azt elkuldi az etterembol.
Tudom kicsit OFF,de ha már ezt hoztad fel példának,vitatkoznék vele. Ugyan is a sok ilyen "felújított" konyhának nagy része a műsör után 1-2 éven belül becsődölt. Legalábbis erről lehetett olvasni :/ :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 14., hétfő 17:37

Wertz írta:
Mr. Bidé írta: Ha a profit és a működőképesség lenne a tananyag lényege a Bayern mintáját tanítanák!!
Csak nem azért, mert a futballnemzetek leggazdagabb államának cégei öntik beléjük a pénzt?
Gordon Ramsay-nek van egy sorozata: Kitchen Nightmares (A konyha ordoge). Roviden arrol szol, hogy minden reszben ellatogat 1-1 csodkozeli etterembe, elmondja nekik hogy osdi a berendezes, szar a kaja, gyenge a szemelyzet. Par nap utan kicsereli a teljes berendezest, a szakacsoknak megtanit par uj receptet, aki pedig nem valtoztat a hozzaallasan, azt elkuldi az etterembol.

Ugyan ez tortent a nemet bajnoksagban is. Volt egy alacsony szinvonalu bajnoksag, a stadionok roskadoztak, alig neztek a meccseiket. Nemetorszag megkapta a 2006-os VB-t es az orszag elkezdte invesztalni az euro milliardokat a nemet bajnoksagba. Tobb ceggel kozosen felujitottak a stadionokat, a szabalyokat megvaltoztattak, mindenkit koteleztek az utanpotlas fejlesztesere, stb. Ennek pedig most ert be a gyumolcse: a nemet bajnoksag es valogatott tele van fiatal tehetsegekkel, a legtobb csapat stadionja es utanpotlas kozpontja korszeru, az alacsony jegyarak mellett a stadionok tele vannak, evrol evre tobb penzt kapnak a csapatok a tv-s kozvetites jogdijaibol.

Csak kivancsisagbol megneztem a Bayern stadionjarol szolo wikipedia oldalt:
A stadion 340 millió €-ba került, a város és az állam még 210 millió €-t adott tereprendezésre és az infrastruktúrára. Az Allianz AG egy leányvállalatán keresztül jelentős összeggel támogatta az építkezést, ezért cserébe az épület 30 évig viseli a cég logóját. Azokon az futballmérkőzéseken azonban, amelyeket az Allianz AG nem szponzorál (mint például az UEFA bajnokságok, vagy a 2006-os világkupa), a logót leszerelik vagy letakarják.
Ket kerdes merult fel bennem:
1. Ezek nelkul az allami penzek nelkul is ugyan ott tartana a nemet bajnoksag es maga a Bayern Munchen mint most? Szerintem nem.
2. Es ha a spanyol csapatok is megkapnak ugyan ezeket a tamogatasokat (stadionok felujitasa, az utanpotlas tamogatasa) akkor ok hogy allnanak a nemet bajnoksaghoz kepest?

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 14., hétfő 17:10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 17:03

Remy írta:Jól látom, hogy sehol nem adják a Spanyol - Magyar u21-es meccset? :hmmm:
Jól látod.
De ITT lesz jó stream.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 14., hétfő 17:00

Jól látom, hogy sehol nem adják a Spanyol - Magyar u21-es meccset? :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. október 14., hétfő 16:15

dupla lett elnézést :-(
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

Higuain

HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. október 14., hétfő 16:15

az úriember az én értelmezésemben arról beszélt, hogy hosszútávon nem tartható fent ez a rendszer, hogy nem nyerjük magunkat halálra. Sajnos ebben ott téved, hogy mindig is a Real van a címlapon minden egyes hírrel címlapra kerül akkor is ha sokszor negatív hírrel. Ezzel pedig még mindig a Real egy márkanév amelyik képes lesz fenntartani a bevételeket. Pérez tervét pedig fölöslegesen kritizálja mivel csak abból a szempontból közelíti meg, hogy milyen magas kiadások. Abból a szempontból nem hogy ez milyen bevételeket generálhat a klubnak.

Nem kell agódni ugyanis Pérez víziói marketing és gazdaság szempontból kiválóan működtek eddig.
Amellett egy állam gazdaságát alapul véve egyáltalán nem baj az hogyha magas az államadósság rengeteg példa van mikor ennek ellenére kiválóan működött a gazdaság.

Emellett az ázsiai piacról is egy kis marhaságot hord össze ugyanis legjobb tudomásom szerint a Real Madrid csinált először ázsiai turnékat beckhamékkel és azóta töretlen e népszerűsége a klubnak arrafelé. Illetve Pérez (és a Barcelona) kardoskodik a korábbi meccs kezdés mellett ugyanis anélkül nem lehet azokra a bevételekre szert tenni és ezt a többi spanyol kiscsapat akadályozza inkább.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 15:42

Mr. Bidé írta:
R.M.C.F írta:Még nem olvastam végig ezt az "elemző" embert, de ameddig eljutottam abból az jön ki, hogy alapjában véve nem is a számok érdeklik,meg a lényeg...hanem hogy elmondhassa az amúgy modoros magánvéleményét a politikánkról és számokat tegyen mellé hogy hitelesebb legyen.
Antireálos..... :D :D
Tehát? Te teljesen nyugodt vagy minden a legnagyobb rendben? Ez csak a szokásos rosszindulat ami a Realt iránti irigységből adódik?

nem,de 15 éve vagyok madridista, és ha mást nem , de azt biztosan megtanultam, a madrid ellen megy a nagy lefelé kerekítés állandóan, ez a fószer is inkább CSAk elakarta adni magát.....és kifejezni hogy antirealos. :D :D

A Realnál számtalan probléma van,mint sok más klubnál is,de azokról nem ZENG a amédia,róluk a bánatos marinéni sem szól,mert a kutyát nem érdekli.

Minuszolás...ez a madridi megítélés jelszava.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 15:26

R.M.C.F írta:Még nem olvastam végig ezt az "elemző" embert, de ameddig eljutottam abból az jön ki, hogy alapjában véve nem is a számok érdeklik,meg a lényeg...hanem hogy elmondhassa az amúgy modoros magánvéleményét a politikánkról és számokat tegyen mellé hogy hitelesebb legyen.
Tehát? Te teljesen nyugodt vagy minden a legnagyobb rendben? Ez csak a szokásos rosszindulat ami a Realt iránti irigységből adódik?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 15:08

Még nem olvastam végig ezt az "elemző" embert, de ameddig eljutottam abból az jön ki, hogy alapjában véve nem is a számok érdeklik,meg a lényeg...hanem hogy elmondhassa az amúgy modoros magánvéleményét a politikánkról és számokat tegyen mellé hogy hitelesebb legyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mr. Bidé

HozzászólásSzerző: Mr. Bidé » 2013. október 14., hétfő 14:48

sander írta:- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)
Az hogy tananyag a Harvardon még nem azt jelenti hogy ez a jó példa és a követendő út egy pénzügyileg sikeres egyesület vezetéséhez. :( Ha a profit és a működőképesség lenne a tananyag lényege a Bayern mintáját tanítanák!! Csűrheted csavarhatod az a sportklub amelyik 400-500 millió adósságot görget évek óta maga előtt rohadtul nem nevezhető sikeresnek. Barcánál hasonló a helyzet ezért én mint szimpatizáns nem vagyok nyugodt. Pengeélen táncolnak ezért baszott nagy gáz lehet belőle.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:40

Realista24 írta:
a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.
Úgy, hogy hah megnézi a beszámolót, és ért hozzá, akkor elég sok dolog világossá válik. A beszámoló pedig elérhető teljes egészében.
akkor ezt a részt vissza vonom a mondandómból mert nem tudtam ..azt hittem hogy ezt csak a sociok láthatják teljes egészében.
kár hogy nem értek az ilyen dolgokhoz mert akkor lehet hogy én is tisztábban látnám... :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:28

a könyvelésre gondoltam. Honnan tudná egy olyan ember hogy milyen anyagi helyzetben van a klub ha nem látja a teljes könyvelést.
Úgy, hogy hah megnézi a beszámolót, és ért hozzá, akkor elég sok dolog világossá válik. A beszámoló pedig elérhető teljes egészében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:25

Realista24 írta:
zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél
Milyen papírokat nem látott?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 14:16

zekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél
Milyen papírokat nem látott?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2013. október 14., hétfő 14:08

Anthony írta:
Gay de Liébana: “Megtörténhet, hogy részvénytársasággá kell alakulnia a Királyi Gárdának, és teljességgel át kell majd alakítani a klub status quo-ját”
Bahh, mondott 2-3 érdekes dolgot a pali, amit aztán lenullázott azzal, hogy elkezdett a sportszakmai oldallal foglalkozni, ami nem az ő asztala.
De ha csak a pénzügyi részét nézzük a mondanivalójának az nem valami bÍztató...
Ezekben az interjúkban az az érdekel hogy nem is látta a papírokat mégis konkrét számokról beszél. (és nem csak ő hanem a legtöbb ilyen ember aki ezzel foglalkozik.)
Viszont ami az én véleményem:
- Florentino menedzselése tananyag lett a Harvardon (szerintem akkor azért érti a dolgát)
- mivel Florentino sem hülye (és még paraszti logikával is ki lehet ezt számolni) ezért nem hiszem hogy bele merne menni abba hogy 400 millióért csináltatnak stadiont. (ha ekkora lenne az adósság)
- az elnöki ciklusai elején többet költ aztán szépen visszafogja magát.
- más kluboknál is szerintem eléggé ki van találva a könyvelés nem csak nálunk.
- ha viszont igazak ezek a hírek akkor sem fog beszarni Perez.... Egyszer-kétszer elmegyünk Ázsiába ("hogy népszerűsítsük a klubbot" szöveggel :D ) és már más számok lesznek itt. És még akkor ehhez hozzá tartozik egy két korábban lejátszott meccs a bajnokságban amit nézhetnek Ázsiában és máris nőnek a rajongói számok. És ehhez mi kell ?
Olyan labdarúgók akikért sokat fizettek és a pályán is letesznek valamit (Zidane;Ronaldo;Figo;C.Ronaldo).

Amugy nem tudom hogy ki mennyire jár boltba és mennyi ideje van körbenézni de az utóbbi időben nagyon sok terméket láttam ami Real Madridos volt. Csak egy párat említenék : energia ital; fürdőkacsa(!!!);füzet; toll; ceruza; táska; zokni ; óra; naptár; ágyneműhuzat; pénztárca; tányér; bögre; notesz; zászló stb...
Ha ezt sikerülne bevinni Ázsiába (főleg Kínába) szerintem hatalmasat nőhetne a klub bevétele.

Vissza: