Gondoltam, hogy valami ilyesmi, az viszont elég nagy tévhit, hogy Jovic tipikus 9es. Richarlison viszont megél csatában is és ha legalább elmozog a védőtől, vagy hajlandó sprintelni egy meccsen (cselezésről vagy lövésről már nem is beszélek), akkor biztosan többet érne nálunk, mint Jovic, ahogyan eddig többet ért a keretben bárki.Kerlon írta:Az egyik egy tipikus 9es a másik meg egy szélső támadó, bár Carlo ahogy ma is szabadon is játszatja. Garantálom, hogy a brazil se érne sokat nálunk.kiserik írta:
Nincsenek előítéleteimés nem nézek Everton meccset, ezért kérdezem, hogy miért alma-körte összehasonlítás?

Premier League
Re: Premier League
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Az egyik egy tipikus 9es a másik meg egy szélső támadó, bár Carlo ahogy ma is szabadon is játszatja. Garantálom, hogy a brazil se érne sokat nálunk.kiserik írta:Nincsenek előítéleteimKerlon írta:
Tudom, hogy szeretsz és keresed az eszmei beszélgetéseinknek a lehetőségét, de azért néha ne csak nézz, hanem láss is.és nem nézek Everton meccset, ezért kérdezem, hogy miért alma-körte összehasonlítás?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincsenek előítéleteimKerlon írta:Tudom, hogy szeretsz és keresed az eszmei beszélgetéseinknek a lehetőségét, de azért néha ne csak nézz, hanem láss is.kiserik írta:
Miért is? Csatárt a csatárral. Hol itt a körte alma?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Előbb nyerjenek értelmes ellenfél ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Múltkor meg már valaki a kirúgását vizionálta. Aztán nem kicsit merészen nyúlt hozzá az Evertonhoz és eddig remekül is. Egy erős hajrával még a Chelsea sem lenne lehetetlen, mivel ők is elég sűrűn inognak meg. Jövőre lehet jó ez az Everton, ha ezt tudja folytatni.sebydani írta:Az öreg azért még mindig elég jó.'shutterisland írta: azert mondjuk csak elindultak felfele ancelottival.
24/17 pontot behuztak es mar a 7.-ek.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az öreg azért még mindig elég jó.'shutterisland írta: azert mondjuk csak elindultak felfele ancelottival.
24/17 pontot behuztak es mar a 7.-ek.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Tudom, hogy szeretsz és keresed az eszmei beszélgetéseinknek a lehetőségét, de azért néha ne csak nézz, hanem láss is.kiserik írta:Miért is? Csatárt a csatárral. Hol itt a körte alma?Kerlon írta:
körtét az almával... mindamellett, hogy Jovicnak a hozzáállásával is van baj
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert mondjuk csak elindultak felfele ancelottival.
Miért is? Csatárt a csatárral. Hol itt a körte alma?Kerlon írta:körtét az almával... mindamellett, hogy Jovicnak a hozzáállásával is van bajBuitre írta: Vajon a mi Jovityunk mikor fog úgy szólózni és teperni mint pld ez a Richarlison?...![]()
körtét az almával... mindamellett, hogy Jovicnak a hozzáállásával is van bajBuitre írta: Vajon a mi Jovityunk mikor fog úgy szólózni és teperni mint pld ez a Richarlison?...![]()
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Vajon a mi Jovityunk mikor fog úgy szólózni és teperni mint pld ez a Richarlison?...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tegnap olvastam, de csak ma esett lefüst írta: Így már hasonlít egy nagy edzőre.![]()

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Így már hasonlít egy nagy edzőre.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BREAKING: The Premier League have voted to move the summer transfer window back to September 1st at 5pm. (Source: @premierleague)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Gólt most sem tudtak lőni, Öngól velük volt.
20+ játékosok voltak azok a fiatalok, de nagy élmény lehetett ismét végig tolni egy hivatalos meccset, nagy részük soha nem került még a keretbe sem egyéb meccsen, és az edző sem hitte el, hogy valaha irányíthatja egyedül a Liverpoolt, és már második eset volt ugye: a Klub Vb-n idején az Aston Villa (0-5) ellen is övé volt a csapat.

20+ játékosok voltak azok a fiatalok, de nagy élmény lehetett ismét végig tolni egy hivatalos meccset, nagy részük soha nem került még a keretbe sem egyéb meccsen, és az edző sem hitte el, hogy valaha irányíthatja egyedül a Liverpoolt, és már második eset volt ugye: a Klub Vb-n idején az Aston Villa (0-5) ellen is övé volt a csapat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
majd LV és Vini megoldjaKAG írta: Gólokkal hadilábon állunk.
Szvsz ez a vesztünket fogja okozni.

náluk a védekezés lesz érdekes. Otamendiben nagyon bízok.

amúgy, olvastam olyat, hogy Sterling megsérült.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Már az angol drukkerek is elkönyvelték, hogy ki fogjuk ütni Pep-et, remélem nem lesz ebből arcra esés

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amíg nem kapunk, nincs gond.KAG írta: Gólokkal hadilábon állunk.
Szvsz ez a vesztünket fogja okozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema